کنگره قاره‌ای نام کشور را به «ایالات متحده آمریکا» تغییر داد،  ۱۹ شهریور  ۱۱۵۵

در بیانیه کنگره مورخ ۹ سپتامبر ۱۷۷۶، نمایندگان چنین نگاشتند: «در تمامی فرمان‌ها و سایر اسناد رسمی قاره‌ای که تاکنون عبارت "مستعمرات متحد" در آن‌ها به کار رفته است، از این پس عنوان مذکور به "ایالات متحده" تغییر یابد.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در ۹ سپتامبر ۱۷۷۶  [۱۹ شهریور  ۱۱۵۵] ، کنگره قاره‌ای رسماً نام کشور تازه‌تأسیس را «ایالات متحده آمریکا» اعلام کرد. این عنوان جایگزین عبارت «مستعمرات متحد» شد که تا پیش از آن کاربرد عمومی داشت.

در بیانیه کنگره مورخ ۹ سپتامبر ۱۷۷۶، نمایندگان چنین نگاشتند: «در تمامی فرمان‌ها و سایر اسناد رسمی قاره‌ای که تاکنون عبارت مستعمرات متحد در آن‌ها به کار رفته است، از این پس عنوان مذکور به ایالات متحده تغییر یابد.»

طرح پیشنهادی ریچارد هنری لی که در ۷ ژوئن [۱۸ خرداد ۱۱۵۵] به کنگره ارائه و در ۲ ژوئیه ۱۷۷۶ [۱۲ تیر ۱۱۵۵] به تصویب رسید، چنین مقرر می‌داشت: «این مستعمرات متحد، ایالت‌هایی آزاد و مستقل هستند و از نظر حق نیز باید چنین باشند...». به همین دلیل، جان آدامز گمان می‌کرد که روز دوم ژوئیه به عنوان «به‌یادماندنی‌ترین برهه در تاریخ آمریکا» جشن گرفته خواهد شد؛ اما در عمل، این روز تا حد زیادی به فراموشی سپرده شد و جای خود را به چهارم ژوئیه داد؛ روزی که پیش‌نویس ویرایش‌شده «اعلامیه استقلال» به قلم توماس جفرسون به تصویب رسید. در آن سند نیز آمده است: «این مستعمرات متحد، ایالت‌هایی آزاد و مستقل هستند و از نظر حق نیز باید چنین باشند.» با این تفاوت که لی سخن خود را با این جمله آغاز کرد، اما جفرسون آن را در میانه پاراگراف پایانی خود گنجاند.

تا ماه سپتامبر، اعلامیه استقلال تنظیم، امضا، چاپ و به بریتانیای کبیر ارسال شده بود. آن‌چه کنگره در ماه ژوئیه تنها روی کاغذ اعلام کرده بود، اینک در میدان عمل نیز به‌وضوح تحقق یافته بود؛ چراکه خون میهن‌پرستان آمریکایی در نبرد با نیروهای بریتانیایی در میدان‌های جنگ بوستون، مونترال، کبک و نیویورک بر زمین ریخته می‌شد. کنگره از مجموعه‌ای از مستعمرات، کشوری یکپارچه پدید آورده بود و نام جدید کشور، بازتاب‌دهنده همین واقعیت بود.

منبع: HISTORY.com

۲۵۹

کد مطلب 2272072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین