مردانی: روند تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای استان باید شتاب گیرد

جعفر مردانی استاندار چهارمحال وبختیاری در دیدار با آزاده نظربلند، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، ، با تأکید بر ضرورت تحقق عدالت فرهنگی، خواستار شتاب بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای استان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ جعفر مردانی در دیدار با آزاده نظربلند، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، ، با تأکید بر ضرورت تحقق عدالت فرهنگی، خواستار شتاب بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌ای استان شد و بر لزوم تأمین اعتبارات ملی برای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق روستایی و عشایری تأکید کرد.

مردانی ، با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی استان و اهمیت دسترسی مردم به منابع علمی و فرهنگی اظهار داشت: «چهارمحال و بختیاری دارای ۶۸ باب کتابخانه عمومی و مشارکتی و بیش از ۳۴ هزار عضو فعال است؛ اما با توجه به پراکندگی جمعیت و گستردگی مناطق روستایی و عشایری، همچنان نیاز جدی به توسعه فضاهای کتابخانه‌ای و دسترسی عادلانه مردم به خدمات فرهنگی وجود دارد.»

ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر ضرورت تکمیل طرح‌های ناتمام، بازسازی کتابخانه مولوی شهرکرد را از اولویت‌های اصلی استان دانست و افزود: «بخشی از اعتبار این پروژه از محل مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران تأمین شده است، اما برای تکمیل عملیات اجرایی و بهره‌برداری از آن، ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار تکمیلی مورد نیاز است.»

کتابخانه عمومی شهرک منظریه؛ نیازمند ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار

مردانی همچنین احداث کتابخانه عمومی شهرک منظریه شهرکرد را از دیگر طرح‌های مهم فرهنگی استان برشمرد و گفت: «با توجه به جمعیت قابل توجه این منطقه و ضرورت توسعه فضاهای فرهنگی متناسب با نیاز جوانان، تأمین حدود ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار و تسریع در فرآیندهای اداری و اخذ مجوزهای لازم می‌تواند زمینه آغاز عملیات اجرایی این پروژه را فراهم کند.»

مطالبه استان؛ آغاز اجرای کتابخانه مرکزی و توسعه کتابخانه‌های سیار

استاندار در ادامه، آغاز فرآیند اجرایی کتابخانه مرکزی استان و همچنین توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر مطالبات جدی استان برشمرد و خاطرنشان کرد: «برای خرید و تجهیز چهار دستگاه خودروی کتابخانه سیار نیز حدود ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که می‌تواند زمینه دسترسی هزاران نفر از ساکنان مناطق روستایی، عشایری و کم‌برخوردار به خدمات کتابخانه‌ای را فراهم کند.»

وی با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های کتابخانه‌ای در سراسر استان، ابراز امیدواری کرد که با همراهی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و استفاده از ظرفیت‌های ملی و استانی، روند تأمین اعتبارات این پروژه‌ها شتاب گرفته و زمینه تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و اجرای پروژه‌های جدید فراهم شود.

وعده پیگیری از سوی دبیرکل نهاد کتابخانه‌ها

آزاده نظربلند، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، نیز در این دیدار با ابراز همدردی و درک عمیق از نیازهای مطرح‌شده، بر اهمیت بالای مطالب استاندار و فوریت رفع کمبودهای کتابخانه‌ای چهارمحال و بختیاری تأکید ورزید.

حامی طرح‌های فرهنگی چهارمحال و بختیاری هستیم

وی در این خصوص اظهار داشت:  ما تمام تلاش خود را برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در سطح ملی و استانی به کار خواهیم گرفت تا بتوانیم از طرح‌های فرهنگی این استان حمایت لازم را به عمل آوریم.

رویکرد حمایتی، نویدبخش شتاب تکمیل پروژه‌های کتابخانه‌ای است

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: «این رویکرد حمایتی ما، نویدبخش شتاب گرفتن روند تکمیل پروژه‌های کتابخانه‌ای و توسعه خدمات فرهنگی در نقاط مختلف استان چهارمحال و بختیاری خواهد بود و امیدواریم با همکاری مشترک، شاهد تحولات مثبتی در حوزه کتاب و کتابخوانی این استان باشیم.

کد مطلب 2272073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =

آخرین اخبار