اشتغالزایی در حوزه اقتصاد دیجیتال البرز با تصویب ۱۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات البرز با اعلام جذب یک هزارو ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال، تاکید کرد که اولویت اصلی این اداره‌کل، ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار و توسعه ظرفیت‌های تولید در این استان است

به گزارش خبرآنلاین البرز؛ سید امیررضا عابدینی» روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود :  با پیگیری‌های مستمر اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیریت شعب پست‌بانک استان البرز، تسهیلات سرمایه در گردش به مبلغ ۹۰۰ میلیارد ریال برای ۱۲ شرکت فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال استان به تصویب رسیده و این مصوبه که در جریان سفر معاون اجرایی رییس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری به البرز نهایی شد که گامی راهبردی برای تامین نقدینگی شرکت‌ها جهت تقویت تولید و اشتغالزایی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به جزئیات این طرح افزود: هدف از اعطای این تسهیلات فقط تامین مالی جاری نیست بلکه هدف ما این است که با اجرای طرح‌های دارای توجیه اقتصادی، زمینه توسعه کسب‌ و کارها و به‌کارگیری نیروهای متخصص فراهم شود که در حال حاضر، فرآیند تشکیل پرونده و انجام مراحل اداری برای بهره‌مندی این ۱۲ شرکت از تسهیلات مصوب در حال پیگیری است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات البرز در تبیین نحوه توزیع این اعتبارات تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، مبلغ ۴۳۰ میلیارد ریال از منابع بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه را به‌طور کامل جذب کردیم؛ همچنین برای سال ۱۴۰۳، اعتبار ۲۲۰ میلیارد ریالی در نظر گرفته شده است که طرح‌های شرکت‌های ذی‌صلاح، دفاتر پیشخوان و فریلنسرها پس از تایید در کارگروه اشتغال استان به پست‌بانک ارجاع شده و هم‌اکنون در فرآیند پرداخت قرار دارد.

با تشریح کارنامه اعتباری این اداره‌کل از سال گذشته تاکنون گفت: ما موفق شدیم مجموع منابع جذب شده در حوزه کسب‌وکارهای دیجیتال را به یک هزارو ۷۷۰ میلیارد ریال برسانیم که تمام این ارقام، دستاوردهای دولت چهاردهم در راستای انجام تکالیف محوله و رایزنی‌های ملی است.

عابدینی بیان کرد: افزون بر این موارد، ۱۳۰ میلیارد ریال از منابع طرح پارک فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات برای شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری البرز اختصاص یافته و ۹۰ میلیارد ریال از اعتبارات ملی ویژه شرکت‌های آسیب‌دیده نیز جذب شده و در مسیر تخصیص قرار دارد.

وی افزود: با احتساب مبلغ ۹۰۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش اخیر که به بانک عامل ابلاغ شده، شاهد هم‌افزایی بی‌نظیری میان حوزه اقتصادی استانداری و وزارت ارتباطات هستیم و تمام این اقدامات با یک هدف مشخص صورت گرفته و آن تثبیت جایگاه البرز به‌عنوان قطب فناوری کشور و ایجاد اشتغال برای جوانان و متخصصان حوزه ICT که اولویت انکارناپذیر ما در این مسیر است.

کد مطلب 2273885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =

آخرین اخبار