این شاید از عجایب و یا معجزات روزگار ما باشد که پیش​بینی​های گل آقا در 20 سال قبل برای 40 سال بعد، زیاد بیراه نبوده است!

یکم مرداد 1412
برای نخستین‌بار در تاریخ مطبوعات جهان، تنها مجله کشورمان از حروف سفید استفاده کرد. مجله «هیچی نگیم بهتره» به خاطر چنین ابتکاری به دریافت جایزه «سوبسید بلورین» نائل شد. لازم به تذکر است که از چهل سال پیش قرار شده تنها به نشریات «خیلی خیلی خوب!» سوبسید داده شود. وزیر فرهنگ و ارشاد در همین رابطه، ضمن ستایش از دست‌اندرکاران مجله «هیچی نگیم بهتره!»، به‌خاطر استفاده از حروف سفید، گفت: سعی کنید حقایق را به صورت «خوب خوب» بگویید!

دوم مرداد 1412
باستان‌شناسان ایتالیایی که مشغول حفاری منطقه‌ای در حوالی منزل سابق «لئوناردو داوینچی» نقاش مشهور این کشور بودند، به اسناد باارزشی از این هنرمند نامی دست یافتند. یکی از این اسناد دفترچه خاطرات اوست که با دستیابی به آن، پرده از راز «لبخند ژوکوند»، معروفترین اثروی برداشته شد. در قسمتی از دفترچه خاطرات وی آمده است: «... من لبخند ژوکوند» را با الهام از چهره یک فرد که شبیه آن بعدها به نام «محمود شهریاری» در ایران پیدا خواهد شد، ترسیم کرده‌ام...» لازم به تذکر است که شخص اخیر بعدها واقعاً در ایران پیدا شد که سالها مجری برنامه‌های مختلف تلویزیون بود و در این راه محبوبیت بسزایی کسب کرد!

سوم مرداد 1412
آخرین نسخه «قانون اساسی» که در بین قفسه‌های کتابخانه ملی مفقود شده بود، پس از سالها پیدا شد. به دنبال این حادثه، هیأتی مأمور شد تا نوشته‌های این نسخه را که گفته شده بود، در اثر عوامل مختلف ناخوانا شده است، بازنویسی کند.
بنا به گفته سخنگوی این هیأت، برخلاف شایعه‌پراکنی‌های عوامل سرسپرده، نوشته‌ها کاملاً خواناست. تنها در یکی - دو مورد، از جمله اصول مربوط به عدالت اجتماعی، آموزش و پرورش رایگان، بهداشت همگانی، مسکن، کار و بقیه اصول(!) کلمه «نداریم» پاک شده است!
 

هفته نامه گل آقا. 31 تیر 1372

6060

کد خبر 227393

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱
    45 6
    اتفاقا حدث زدن شرايط آينده در ايران كار بسيار آساني است.
    • حقیقت گو IR ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱
      29 3
      شما که شرایط ایران رو خوب حدس میزنی بگو ببینم، سال پیش چقدر طلا و دلار خریدی؟!!!!!!!!!! از یه طرف میگن توی ایران آدم برای فردای خودش هم نمی تونه برنامه ریزی کنه، از این طرف هم شما می گی....!!!!!!!
  • بدون نام IR ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱
    35 1
    تکون خوردم با خوندنش!
  • بدون نام EU ۲۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۱
    46 0
    خدا رحمت کند مرحوم صابری رو. بعضی از انسانها تک هستند. شبیه آنها زیاد نیست.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین