نخستین مرحله ششمین مانور «طرح سامان» با مشارکت ۱۱ اکیپ عملیاتی در سقز برگزار شد

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان سقز از اجرای نخستین مرحله ششمین مانور «طرح سامان» در این شهرستان با حضور ۴۰ نیروی عملیاتی و مشارکت ۱۱ اکیپ خبر داد و گفت: این عملیات با هدف افزایش پایداری شبکه، کاهش خاموشی‌ها و بهبود شاخص‌های بهره‌برداری طی روزهای ۳۱ شهریور و اول مهرماه در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهزاد فتاحی اظهار کرد: این مرحله با حضور نیروهای عملیاتی سقز و اکیپ‌های کمکی شهرستان‌های مریوان، دیواندره و بیجار در نقاط هدف‌گذاری‌شده شبکه اجرا می‌شود.

وی افزود: در نخستین روز، عملیات اصلاح و تعمیر فیدر «زیویه» به طول ۵.۵ کیلومتر در دستور کار قرار گرفت که طی آن بازرسی فنی، رفع نقاط خطرآفرین و بهینه‌سازی تجهیزات مسیر انجام شد.

فتاحی ادامه داد: بخش دیگری از عملیات در روز دوم به اجرای تعمیرات پیش‌بینی‌شده در سایر نقاط اختصاص دارد و اکیپ‌های عملیاتی، اقدامات لازم برای بهبود وضعیت شبکه و افزایش قابلیت اطمینان آن را دنبال می‌کنند.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان سقز با اشاره به استفاده از ظرفیت شهرستان‌های معین در اجرای این برنامه گفت: بهره‌گیری از توان اکیپ‌های کمکی، امکان اجرای همزمان فعالیت‌های تعمیراتی و تسریع در روند اصلاح و بهسازی شبکه را فراهم کرده است.

کد مطلب 2278558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =

آخرین اخبار