کشف ۸۱ هزار لیتر نفت کوره قاچاق در سمنان

جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف ۸۱ هزار لیتر نفت کوره قاچاق توسط ماموران پلیس امنیت اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،سرهنگ "مسعود تقدسی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در راستای مبارزه جدی و قاطعانه با پدیده شوم قاچاق کالا، با اشراف اطلاعاتی پی بردند چند نفر در شهرک صنعتی ایوانکی گرمسار اقدام به قاچاق سوخت کرده‌اند، که اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند.

وی افزود: پلیس با هماهنگی لازم در بازرسی شرکت مورد نظر، ۸۱ هزار لیتر نفت کوره قاچاق کشف و ضبط کرد.

سرهنگ تقدسی، ارزش محموله کشف شده را برابر نظر کارشناسان ۶۰ میلیارد ریال برآورد کرد و اظهار داشت: در این پرونده ۳ متهم دستگیر و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان با هشدار به قاچاقچیان کالا و ارز، تأکید کرد: پلیس در برخورد با این دست از متهمان، بدون اغماض و قاطعانه برابر قانون برخورد خواهد کرد.

کد مطلب 2278582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

آخرین اخبار