جوانان الشتر لیگ برتر را با پیروزی آغاز کردند / شیرازی ها در خانه مغلوب شدند

آینده‌سازان ایشتار الشتر با شکست برگزیدگان شیراز، لیگ برتر زیر ۱۸ سال را با پیروزی آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، تیم فوتبال آینده‌سازان ایشتار الشتر، نماینده استان لرستان در لیگ برتر زیر ۱۸ سال کشور، امروز در نخستین دیدار خود در شیراز مهمان تیم برگزیدگان شیراز بود و موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ میزبان خود را شکست دهد.

گل‌های آینده‌سازان در این دیدار توسط محمدامین رومیانی (دقایق ۶۰ و ۸۰) و سبحان نوروزی (دقیقه ۵۰) به ثمر رسید. هر دو گل تیم شیرازی نیز در دقایق پایانی بازی زده شد.

این تیم جوان که منتخبی از جوانان شهر الشتر و دیگر شهرستان‌های استان لرستان است، در کام نخست با جنگندگی، غیرت و روحیه‌ای ستودنی توانست مزد زحمات خود را بگیرد و اولین سه امتیاز خود را در این رقابت‌ها به دست آورد.

ترکیب آینده‌سازان در این مسابقه:
طاها پشوتن، عباس احمدی، نعیم قربان‌پور، سبحان حیدری، بنیامین حاتمی، احسان هاشمی، ارشیا انوری، سبحان نوروزی، سیاوش میرزایی، رضا موسوی و محمدامین رومیانی.

کادر فنی:

· سرمربی: وحید حسنوند
· مربیان: مجتبی اصغریان، سعید شرفی، مسلم طاهرپور، هادی حسنوند
· سرپرست: علی‌رضا نورمحمدی
· مدیرعامل: مهرداد حسنی شرفی

جوانان الشتر لیگ برتر را با پیروزی آغاز کردند / شیرازی ها در خانه مغلوب شدند

اداره خصوصی تیم و ضرورت حمایت مسئولان


این تیم کاملاً توسط مالکیت خصوصی و یک جوان الشتری اداره می‌شود و بدون اتکا به بودجه‌های دولتی، مسیر سخت و پرهزینه لیگ‌های کشوری را طی می‌کند. با توجه به فرسایشی بودن لیگ‌های پایه و هزینه‌های سنگین سفر، اردو و تجهیزات، ضروری است برای تداوم موفقیت‌های این تیم که نماینده استان لرستان است، از سوی مدیران استان حمایت و تقویت شود.

بازی بعدی و درخواست از مسئولان


آینده‌سازان ایشتار الشتر شنبه هفته آینده در استادیوم شهر الشتر میزبان سردار اروند خوزستان خواهد بود. با توجه به میزبانی پیش‌رو، لازم است مسئولان استانی زیرساخت‌های استادیوم الشتر را هرچه سریع‌تر تجهیز و آماده کنند تا این تیم جوان بتواند در شرایط مناسب از میزبانی خود دفاع کند و شایسته‌ی نمایندگی استان در سطح کشور باشد.

48

کد مطلب 2283137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

آخرین اخبار