آمریکای لاتین برای استقبال وسیع از پاپ آماده می‌شود / سفر ۱۲ روزه به آمریکای جنوبی و پیش‌بینی استقبال میلیونی

پاپ لئوی چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان امروز در سفری ۱۲ روزه به کشورهای آمریکای لاتین شد که سال‌ها در آن به عنوان مبلغ‌ مذهبی فعالیت کرده بود. طبق اعلام واتیکان و مقامات محلی، پاپ در این سفر به ۱۰ شهر آرژانتین، پرو و اُروگوئه سفر خواهد کرد و قرار است ۳۶ سخنرانی ایراد کند که میلیون‌ها نفر را جذب خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین، پاپ لئوی چهاردهم، امروز - جمعه، برای سفری بلندپروازانه و ۱۲روزه در سراسر آمریکای جنوبی عازم این قاره شد که انتظار می‌رود میلیون‌ها نفر را جذب کند.

ایسنا به نقل از رویترز درباره سفر پاپ لئو نوشته «نخستین پاپ متولد آمریکا به سنگر کاتولیک‌ها بازمی‌گردد-جایی که دهه‌ها به عنوان مبلغ مذهبی زندگی کرده بود.»

این رسانه گزارش داد: لئو ۷۱ ساله که ماه گذشته در پی ابتلا به سرطان ریه جراحی انجام داد، از ۸ تا ۱۷ نوامبر به اروگوئه، آرژانتین و پرو سفر خواهد کرد که یکی از پرمطالبه‌ترین سفرهای خارجی یک رهبر کاتولیک در دهه‌های اخیر به شمار می‌رود.

واتیکان این هفته گفت که پاپ کاملا از عمل جراحی بهبود یافته و هیچ اقدام احتیاطی ویژه‌ای برای این تور انجام نمی‌شود. پاپ در این کشورها به ۱۰ شهر سفر می‌کند و ۳۶ سخنرانی ایراد خواهد کرد.

متئو برونی، سخنگوی واتیکان گفته پاپ که در شیکاگو متولد شد اما دهه‌ها در پرو گذراند و شهروند پرو شد، این تور را «بازگشتی به خانه، به مکان‌هایی که مدت طولانی در آن‌ها گذرانده و به آن‌ها احساس نزدیکی می‌کند» می‌داند.

مقصد اولیه پاپ که در ساعات اولیه صبح جمعه عازم آمریکای جنوبی شد، اوروگوئه است. او تا یکشنبه در این کشور خواهد ماند و از سه شهر بازدید خواهد کرد، سپس سه روز در آرژانتین و شش روز در پرو خواهد بود.

لئو که در ماه‌های اخیر به شدت جهت‌گیری رهبری جهانی را محکوم کرده، در سخنرانی‌هایی که با دقت دنبال خواهند شد، خطاب به دولت‌های هر کشور سخن خواهد گفت. او همچنین در بناهای مهم محلی مراسم عشای ربانی در فضای باز برگزار خواهد کرد، از زندانی در آرژانتین بازدید می‌کند و قرار است با بالگرد به جوامع دورافتاده آند در پرو برود.

پاپ روز یکشنبه خطاب به خاویر میلی رئیس‌جمهور آرژانتین، سخنرانی خواهد کرد که یک راست‌گرای نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا است و اوایل ۲۰۲۶ پس از انتقاد پاپ از جنگ غیرقانونی علیه ایران، به شدت از پاپ لئو انتقاد کرد.

برونی گفت سخنرانی‌های پاپ در سفر به آمریکای لاتین طیفی از مسائل پیش روی قاره را از جمله تخریب محیط زیست، قاچاق سلاح و بی‌ثباتی سیاسی منطقه مورد توجه قرار خواهد داد.

به گفته مقامات آرژانتینی، حدود ۷ میلیون نفر در رویدادهای مربوط به لئو شرکت خواهند کرد.

آمریکای لاتین مدت‌هاست که از نظر آماری مطلق بزرگ‌ترین منطقه کاتولیک جهان است، اما جایگاه کلیسا اخیرا در برابر فرقه‌های انجیلی که به سرعت رواج می‌یابند، تقریبا رنگ باخته است.

رهبران کاتولیک محلی امیدوارند که سفر پاپ لئو بتواند ایمان را در سراسر منطقه احیا کند و همچنین به ترمیم جایگاه کلیسا پس از رسوایی‌های آزار جنسی که اعتبار آن را خدشه‌دار کرده است، کمک کند.

واتیکان بدون ارائه جزئیات بیشتر، گفته که لئو در این سفر چندین دیدار با بازماندگان آزار جنسی توسط کشیش‌های کاتولیک خواهد داشت.

۴۲/۴۲

کد مطلب 2298305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین