ایسنا نوشت:

مشاور پارلماني رييس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام و از فعالان سياسي نزديك به «حسن روحاني» گفت كه وي هنوز در ارتباط با كانديداتوري در انتخابات آينده رياست‌جمهوري اظهارنظري نكرده است.
حجت‌الاسلام علي عسگري درباره احتمال حضور حسن روحاني در انتخابات آتي رياست جمهوري و اينكه مدتي است نام وي به عنوان يكي از كانديداهاي احتمالي مطرح است، گفت: در اين‌باره از ايشان سوال كردم اما فعلا اظهارنظري نكرده‌اند.
وي افزود:‌ نظر خودم در اين رابطه اين است كه آقاي روحاني ثبوتا و اثباتا جزو چهره‌هاي كارآمدي است كه در فضاي فعلي جهان و منطقه و با توجه به پيشينه و كارآمدي كه در ارتباط با ديپلماسي جهاني و هسته‌يي داشته و مورد وثوق رهبري هم بوده است، مي‌تواند در اين ارتباط حرفي براي گفتن داشته باشد و بايد در آينده منتظر تصميم ايشان در اين رابطه بود.
گزيده سخنان وي از اين قرار است:
·         ‌تعيين سياست‌هاي كلي انتخابات در اين مجمع را كه مورد تاكيد رهبري بوده و همچنين تصويب قانون نظام جامع انتخابات مقدم بر هر فعاليت سياسي در آستانه انتخابات است. البته يكبار در رابطه با سياست‌هاي كلي انتخابات در مجمع بحث شد و تجميع انتخابات به تصويب رسيد اما مباحث بعدي در رابطه با اجرا، نحوه تبليغات و هزينه‌هاي تبليغاتي، كار را متوقف كرد. البته در ابلاغيه جديد مقام معظم رهبري بر اين موضوع تاكيد شده است.
·         در حال حاضر حالت تجاري و پولي بر امر تبليغات انتخاباتي حكم‌فرماست. در حال حاضر دخالت‌هاي پولداران و سرمايه‌‌داران و همچنين در مواردي، خريد راي توسط آنها براي افراد مي‌تواند وجود داشته باشد و براي اين موضوع بايد در سياست‌هاي كلي و قانون نظام جامع انتخابات چارچوب معين و مشخصي تعيين شود.
·         دادگاه‌هاي رسيدگي به تخلفات انتخاباتي هميشه ديرتر از متخلفان حركت مي‌كنند و نهايتا تخلفات در اين دادگاه‌ها به بايگاني سپرده مي‌شود. ضمن اينكه وقتي انتخابات برگزار و نتيجه آن اعلام مي‌شود، تلاش همه اين است كه التهاب‌ها فروكش كند و مصلحت‌سنجي مي‌شود كه برخي تخلف‌ها در دادگاه به طور قاطع مورد تعقيب قرار نگيرد.
·         قطعا اصلاح‌طلبان در اين انتخابات كانديدا خواهند داشت و حتي شايد تنوع كانديدا در اين جريان شاهد باشيم و بعد هم در دقيقه 90 روي يك فرد تجميع صورت گيرد. اصولگرايان هم همين حالت را خواهند داشت، يعني كانديداهاي متنوعي حضور خواهند يافت و ممكن است در دقيقه 90 روي يك نفر تجميع كنند. به نظر مي‌رسد هر دو جريان، كثرت‌گرايي و تنوع‌گرايي را باب مي‌كنند تا در نهايت با مديريت زمان، افكار و مديريت تشكيلاتي درون‌گروهي خودشان، ‌روي يك فرد اتفاق كنند، مثل همان اتفاقي كه براي آقاي احمدي‌نژاد پيش آمد. در آن دوره 8 ـ 9 كانديداي اصولگرا ثبت‌نام كرده بودند و نهايتا قرار بود همپاي يكديگر پيش بروند اما وقتي بحث‌هايي بين خودشان پيش آمد و برخورد خلاف اصولي با آقاي ناطق به عنوان محور اصولگرايان صورت گرفت، طيف احمدي‌نژاد از يك اتفاق خاص سياسي كه مي‌توان اسمش را مديريت شوك گذاشت براي برنده شدن وي استفاده كردند.
·         در اين ميان، افراد مستقل، كارآمد و جامعي هم هستند كه جامعيت آنها ممكن است معادله دو جريان اصولگرا و اصلاح‌طلب را به هم بزند. شايد اين افراد خيلي هم در بورس نباشند اما مصالح نظام و منافع كلان كشور ممكن است شرايط را به سمت فردي ببرد كه وحدت ملي،‌ همگرايي و هم‌افزايي را بيشتر مبناي نظر داشته باشد.
·          در آينده، گرايشي پيروز انتخابات خواهد بود كه گفتمان جديدي را عرضه كند و آن گفتمان جديد مبتني بر خواست و مطالبه مردم و رهبري كه پيشرفت و عدالت است، باشد.
·         /2929
کد خبر 230579

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۴
    7 4
    ایشون بهترین گزینه هست ازهمه جهات
  • محمد IR ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۴
    2 20
    همین دیشب رهبری از سیاستهای دوره اصلاحات انتقاد کردند من نمیدونم چرا شما خودتون را سبک می کنید. نظام چطور باید به شما بگه که نمی خواهدتون؟ در انتخابات مجلس هم که موفق نشدید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین