۰ نفر
۲۲ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۵

نمایشگاه گروهی عکس با عنوان «آسمان مال من است» از 23 مرداد تا 1 شهریورماه در نگارخانه ایوان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین، در این نمایشگاه که با موضوع عکاسی از پاراگلایدر برگزار می‌شود، آثار 33 عکاس به معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.
 

بیتا کمالی، هدیه نوروزی، الهام افسریان، طیبه دراج، مریم جاهد، محمدرضا زارع لواسانی، زهره فرسادپور،  سعید حجتی، فریبا ادب، مجتبی عقیلی، آرش آزادی، مونا بیگلریان، نرگس دادخواه، احسان صلح طلب،  الناز انصافی آذر، فروغ یگان، فؤاد وکیلی، آسیه قانع، غلامرضا حیاتی، سماء خان میرزایی، پیام خسروشاهی، پیام مصدر، شبنم معلم، سارا رجب دوست، شایان عدالت منش، مریم وزیری،  فؤاد یزدانی، شهره زرکش، مهران صادری، سحر رجبیان، پدرام سالمی، ژاله ستار و مهدی نصرتی آثارشان را با رویکردی متفاوت به موضوع ورزش مهیج پاراگلایدر به نمایش خواهند گذاشت.

در این نمایشگاه آثار هنرجویان عکاسی مرکز آموزش فرهنگ فیلم تهران حضور دارد.
 


 

هر یک از این عکاسان در این نمایشگاه با عکس‌های‌شان فضایی معادل 75×50 سانتی‌متر از دیوار نگارخانه را از آن خود کرده‌اند. انتخاب عکس‌های این نمایشگاه به عهده مهدی نصرتی بوده که سرپرستی این گروه را نیز برعهده داشته است.
 

علاقه‌مندان به منظور بازدید و خرید آثار این هنرمندان می‌توانند به آدرس خیابان آفریقا، چهارراه شهید حقانی، کوچه کمان، شماره 25 ساختمان انتشارات علمی و فرهنگی «نگارخانه ایوان» مراجعه نمایند.

 

این نمایشگاه روز دوشنبه 23 مرداد ساعت 19 افتتاح خواهد شد و تا 1 شهریورماه از ساعت 14 تا 18 میزبان علاقمندان خواهد بود.
 

58244

کد خبر 235304

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین