کاروان ورزشی ایران در پارالمپیک برای اولین بار طرحی یکدست برای ورزشکارانش طراحی کرده که می تواند نمادی مناسب باشد برای همه تیم های ملی ورزشی کشورمان در همه رشته های ورزشی.

به گزارش خبرآنلاین ؛ دلاور معلول کشورمان ایستاده روی سکوی قهرمانی. او کار بزرگی انجام داده ، قهرمانی بازی های پارا . او روی سکو می رود و جدا از هیجان موفقیتش ، حسی خوشایند شاید برای اولین بار در تاریخ ورزش ایران ، به همه ایرانیانی که صحنه اهدای مدال به او را می بینند ، دست می دهد. ورزشکاران کشورمان برای بازی های پارالمپیک برای اولین بار با لباس فرمی ، ویژه تیم های ملی کشورمان در رقابت ها حاضر شده اند. لباسی که 4 ماه پیشتر محمود خسروی وفا درباره اش به خبرآنلاین گفته بود:« طرحی را خودم کشیدم و به یکی از تولیدی ها دادم . این لباس می تواند گزینه ای مناسب باشد برای همه تیم های ملی ایران. البته فعلا نمی توانم بگویم چه شکلی است!»

لباسی که تا روز شروع بازی ها هم رونمایی نشد. حالا گرمکن های ست بازیکنان تیم های مختلف ملی پارالمپیک ایران ، به رنگ پرچم کشورمان است و نقشه کشورمان با دریاهای نیلگونش بر آن نقش بسته. نام دریای خزر و خلیج فارس در بالا و پایین نقشه در کنار نام تهران قرار گرفته تا برای اولین بار شاید همه شاد باشیم از اینکه لباسی فرم برای تیم های ملی کشورمان داریم.

سال های سال است که کشورهای مختلف چون آمریکا ، روسیه ، چین ، ایتالیا ، فرانسه ، استرالیا و مکزیک و حتی تیم های آفریقایی چون نیجریه و کامرون ، لباسی یکدست برای تیم های ملی شان دارند اما ایران هیچ گاه در تمام این سال ها نتوانسته بود لباسی متحد الشکل برای تیم های ملی اش داشته باشد. شاید در المپیک 2012 این فدراسیون کشتی بود که سعی کرده بود با دوبنده هایی متحدالشکل استارت طراحی لباسی یکدست برای ورزشکارانش داشته باشد اما حالا این لباس می تواند اتودی مناسب باشد برای همه رشته های ورزشی کشورمان. تا شاید تیم ملی کشورمان برای لباس دار شدن مجبور نباشد به تولیدی پوما سفارش دهد تا لباس دوم تیم فوتبال باشگاهی لاتزیوی ایتالیا را برایش بفرستند و...

لباس فرمی که طراحی شده البته شاید به دلیل تنوع رنگ در بسیاری از رشته ها چون فوتبال با ایراداتی از سوی مسئولان برگزاری بازی ها پیدا کند اما می تواند الگویی مناسب باشد برای ارائه به بهترین طراحان ایرانی تا پس از اصلاحات تبدیل به نمونه ای واحد شود برای ورزش کشورمان. آیا این اتفاق می افتد و تیم های ملی ایران هم صاحب لباسی فرم خواهند شد؟

4141

کد خبر 240176

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    62 2
    واقعا طرح قشنگيه و بايد به طراح آفرين گفت.
  • بدون نام US ۲۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    44 2
    چه كاپشن قشنگي براي تيم پارالمپيك زدن. طرحش نقشه ايرانه و خليج فارس را بزرگ روش نوشتن. خوش رنگ و چشم نوازه. خوشم اومد. بالاخره يه سليقه اي تو لباس ورزشي تيمها از خودشون نشون دادن.
  • معصومه IR ۲۳:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۲
    49 4
    فقط کاش ی جوری بود این خلیج فارسش بزرگتر بود تادرآد چش کسی ک نمیتونه ببینه.
    • بدون نام IR ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
      5 22
      با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه ...
  • بهرام IR ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    42 3
    انصافا لباس زیبایی است. تشکر از طراح .
  • بدون نام IR ۰۰:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    37 3
    فوق العاده زیباست... یعنی میشه یه روز ما هم هماهنگ بشیم؟؟؟
  • پسر آبي پايتخت IR ۰۱:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    13 32
    تو رو خدا مسئولين فدراسيون فوتبال يه بار هم كه شده توي قسمتي از لباس هاي بازيكن هاي تيم ملي فوتبال از رنگ آبي استفاده كنن. چي ميشه مگه؟مام به آرزومون مي رسيم.
  • مازيار IR ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    20 0
    آفرين. ايندفعه واقعا از طراحي لباس تيم ملي لذت بردم.
  • مرتضي IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    12 6
    اگر نوار قرمز از دور آستين حذف بشه، ساده تر و زيباتر ميشه و از شلوغيش كاسته ميشه
    • بدون نام IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
      2 3
      لابد نوار آستين هم بايد آبي بشه!!!
  • بدون نام IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    7 19
    به نظر من که خیلی هم شلوغه و ترکیب رنگ جالبی هم نداره. درست که رنگ پرچمه اما رنگاش جیغه
  • ایرانی IR ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    6 3
    کاش یه نمکزار سفیدگون هم قسمت آذربایجان کشیده بشه تا همه کسانی که خشک شدن و تبدیل شدن دریاچه ارومیه به یک شوره زار رو نمیدونن این کار بس بزرگ و البته سخت رو با چشمان خود ببینند و مسئولین هم با این کار به ناتوانی خود اغراق کنند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین