فیلم علمی تخیلی «اطلس ابر»‌ به کارگردانی توم تیکور، اندی واچوسکی و لانا واچوسکی از 26 اکتبر (5 آبان) روی پرده سینماها می‌رود.

به گزارش خبرآنلاین، این فیلم با اقتباس از رمان «اطلس ابر» («Cloud Atlas») نوشته دیوید میچل که سال 2004 منتشر شد، ساخته شده است.
 

«اطلس ابر» با بودجه‌ای بیش از 100 میلیون دلار ساخته شده که هرچند بخشی را استودیو برادران وارنر تامین کرد، اما بیشتر آن از منابع مستقل در آلمان، هنگ کنگ، سنگاپور و ایالات متحده بوده است. این فیلم پرهزینه‌ترین فیلم مستقل تاریخ سینماست.


تام هنکس در صحنه‌ای از فیلم «اطلس ابر»
 

گروهی بازیگر سرشناس شامل تام هنکس، هالی بری، جیم برودبنت، هوگو ویوینگ، جیم استرجس، بن ویشاو، سوزان ساراندون و هیو گرانت در «اطلس ابر» بازی می‌کنند که اولین بار در دنیا 9 سپتامبر (19 شهریور) در جشنواره تورنتو نمایش داده شد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
 

در خلاصه داستان رسمی «اطلس ابر» آمده: «داستانی حماسی درباره انسان که در آن اقدامات و پیامدهای زندگی ما از گذشته تا حال و تا آینده، یکی پس از دیگری روی هم تاثیر می‌گذارند و این در حالی است که یک روح از یک قاتل به یک ناجی تغییر شکل می‌دهد و تاثیر یک حرکت خوب قرن‌ها ادامه می‌یابد و در نهایت منبع الهام یک انقلاب می‌شود.»


تام هنکس و هالی بری
 

بازیگران فیلم 164 دقیقه‌ای «اطلس ابر» هر یک در چند نقش ظاهر شده‌اند، از جمله هنکس که در پنج نقش بازی کرده است. 
 
اندی و لانا (لری) واچوسکی سازنده سه‌گانه «ماتریکس» هستند و توم تیکور کارگردان فیلم‌هایی چون «بدو لولا بدو» و «عطر» است.
 

5858

کد خبر 243268

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین