ایسنا نوشت:

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: اگزمای پوستی شایع‌ترین نوع بیماری پوستی در مازندران است.
 

دکتر سیدناصر عمادی پیش از ظهر امروز 25 شهریورماه در جمع خبرنگاران با اشاره به این مطلب که تحقیقات در خصوص بیماری‌های پوستی در مازندران در حال انجام است، اظهار كرد: در حال بررسی 5 ساله بر روی بیماری سرطان پوست و علل بروز آن در استان هستیم که سعی کردیم مشخص شود سرطان پوست در کدام منطقه، بین چه مشاغلي، در چه سن و جنسیتی رواج بیشتری دارد كه امیدواریم طي مدت 6 ماه تا یکسال آینده نتیجه تحقیقات اعلام شود.
عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه بیماری‌های پوستی از طریق عوامل بیرونی و داخلی بروز می‌کند، گفت: پوست یکی از نشانه‌های مهم جهت هدایت پزشک در امر تشخیص و درمان بیماری محسوب می‌شود.
دکتر عمادی با تأکید بر اینکه پوست خط مقدم تشخیص بسیاری از بیماری‌های داخلی و عوامل تحریک کننده است، افزود: پوست بزرگ‌ترین ارگان بدن و اولین سد دفاعی بدن در برابر میکروب‌ها، قارچ‌ها و عوامل شیميایی به شمار می‌رود.
وی بیشترین بیماری پوست را اگزما به ویژه در ناحیه دست و صورت دانست و گفت: در دنیای کنونی به دلیل صنعتی شدن و تغییرات در مواد طبیعی، تحریکات پوستی نیز افزایش یافته است.
این متخصص بیماری‌های پوست با اشاره به اینکه خطرناک ترین بیماری پوست «سرطان» است، اظهار كرد: شایع‌ترین نوع سرطان پوست، سرطان «بازال سل کارسینوما» است.
دکتر عمادی عوامل ژنتیکی، در معرض مدام عوامل سرطان‌زا قرار گرفتن و نیز عوامل تشدیدکننده را باعث افزایش سرطان پوست دانست و خاطر نشان کرد: در کشور ایران سرطان «بازال سل کارسینوما» در کشاورزان و دامدارانی که در معرض مداوم نور خورشید قرار دارند و یا دارای زخم‌های مزمن قدیمی هستند، بیشتر دیده می‌شود.
وی با تأکید بر ارتباط بیماری و شغل افراد گفت: شناخت این دو عامل درجلوگیری از شیوع بیماری در سایر افراد نقش موثری دارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه شایع‌ترین نوع بیماری پوست در مازندران اگزمای پوستی و بیماری‌های عفونی قارچی است، اظهار كرد: یکی از دلایل عمده بروز بیماری عفونی قارچی در این استان رطوبت و تعریق است.
دکتر عمادی آموزش را در کاهش بیماری‌های پوستی موثر دانست و افزود: با آموزش و آگاه ساختن مردم از علل بروز بیماری‌های پوستی و نیز با ارایه خدمات مناسب می‌توان بروز بیماری‌ها را کاهش داد.
وی ادامه داد: رسالت ما تنها نوشتن نسخه نیست بلکه باید آینده بیماران را در برابر بیماری تعیین کنیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه بیماری ایدز نیز در پوست تأثیر می‌گذارد، گفت: سرطان پوست در ایران در بین افراد مسن مشاهده می‌شود؛ این درحالیست که در افریقا به دلیل شیوع بیماری ایدز، این نوع سرطان در بین جوانان نیز وجود دارد.
دکتر عمادی بیماری سالک را نیز یکی دیگر از بیماریهای عفونی پوستی نام برد و افزود: این بیماری در مازندران وجود ندارد، بلکه در مناطق کویری بیشتر دیده می‌شود.
 

301301 
 

کد خبر 243425

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =