مهر نوشت:

یکی از مراجع تقلید شیعیان تاکید کرد: اهانت به مقدسات اسلامی ناشی از ترس دشمنان از پیشرفت اسلام و گسترش بیداری اسلامی است.

 آیت‌ الله جعفر سبحانی ظهر شنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی جامعه المصطفی(ص) که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، در سخنانی با اشاره به اهانت اخیر دشمنان به پیامبر(ص) اظهار داشت: این اهانت‌ها و حرکات برای جلوگیری از گسترش بیداری اسلامی است و دشمنان اسلام، بیداری اسلامی را نشانه رفته‌ اند زیرا از آن هراس دارند و می‌ترسند منجر به خیزش عظیم علیه آنان و صهیونیست‌ها شود.

وی با اشاره به خشم همه مسلمانان از این اقدام موهن با بیان اینکه این جسارت فراموش شدنی نیست اظهار داشت: مسلمانان در مقابل این جنایات ساکت نخواهند نشست.

استاد برجسته حوزه علمیه افزود: اگر روزی که امام راحل حکم به قتل سلمان رشدی مرتد دادند، امت اسلامی به پا می‌خاست امروز دیگر کسی جرأت اهانت مجدد به اسلام و پیامبر را نداشت.

وی با تأکید بر دست داشتن صهیونیستها در این اهانت‌ها گفت: صهیونیست‌‎ها تلاش می‌کنند تا اسلام و مسلمانان را خشن نشان دهند و پیامبر اسلام را با صفات بد به دنیا معرفی کنند.آیت الله سبحانی تاکید کرد: همه ما به خصوص حوزه‌های علمیه وظیفه دارند تا اسلام و پیامبر آن را به درستی به مردم دنیا معرفی کنند.

/30362

کد خبر 243600

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =