فارس نوشت:

جواد محمدی معاون امور بین الملل شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره هتک ساحت نبی مکرم اسلام، اظهار داشت: این حرکت پیش از این نیز سابقه داشته و شاهد هتاکی برخی عوامل صهیونیزم به قرآن و پیامبر اعظم (ص) بوده‌ایم.
وی افزود: انتشار کاریکاتور و قرآن‌سوزی توسط مزدوران صهیونیزم بین الملل برای ارزیابی حساسیت مسلمانان نسبت به مقدسات بود و امروز نیز متأسفاته شاهد حرکت جدیدی علیه اسلام هستیم.
معاون بین الملل شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه، به ارائه راهکارهایی کاربردی برای مقابله با اهانت به مقدسات پرداخت و گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات باید ایجاد جبهه متحد نخبگان در حمایت از ادیان باشد.
محمدی بر همین اساس پیشنهاد کرد «دستگاه‌های متولی امور فرهنگی آیات قرآن در وصف پیامبران الهی را به صورت نفیس طبع و به سران کشورها، رهبران ادیان و نخبگان اهدا کنند».
معاون امور بین الملل شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری حقوقی توهین به ادیان را راهکاری دیگر برای حفظ حرمت ادیان دانست و در این خصوص توضیح داد: مواد 18 و 27 اعلامیه میثاق حقوق مدنی - سیاسی مصوب سازمان ملل تصریح دارد «حقوق اقلیت‌ها و ادیان محترم و رعایت آن الزامی است».
وی افزود: دولت آمریکا این معاهده را امضاء کرده و ملزم به رعایت آن است و لذا می توان به صورت فردی یا در قالب NGOها از رئیس جمهور این کشور به دلیل تخلف از میثاق مذکور در دادگاه‌های آمریکا شکایت کرد. اینکه اوباما و کلینتون گفته‌اند در آمریکا آزادی بیان وجود دارد و آنها نمی توانند در برابر هتک حرمت ادیان اقدامی انجام دهند، یک دروغ بزرگ است.
محمدی گفت: امروز در 16 کشور غربی انکار «هلوکاست» جرم محسوب می شود و بر اساس قوانین خودساخته‌شان نمی گذارند کسی در این زمینه حتی طرح سؤال کند اما اقدامات موهن و اختلاف‌برانگیز بین ادیان مجاز است.
محمدی همچنین خاطر نشان کرد که بر اساس ماده 41 اعلامیه میثاق مدنی - سیاسی سازوکاری نیز برای شکایت بین دولتی در مواقع نقض مفاد این میثاق در نظر گرفته شده است.
وی توضیح داد: ایران معاهده مذکور را امضاء نکرده اما با هماهنگی کشورهای دوستی که در جبهه ضد استکبار قرار دارند، می‌ توان از طریق سازمان کنفرانس اسلامی و جنبش عدم تعهد، علیه آمریکا در کمیته حقوق بشر سازمان ملل شکایت کرد. همچنین متذکر شد که می توان شکایتی را در اعتراض به نقض حقوق اقلیت‌ها و ادیان در کمیته حقوق بشر طرح و آمریکا را به عنوان امضاءکننده این معاهده، ملزم به رعایت آن کرد.
محمدی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همچنین باید از ظرفیت‌‌های سازمان کنفرانس اسلامی و جنبش عدم تعهد، برای محکومیت هتک حرمت ادیان و راه‌هکارهای عملی مقابله با این نوع اقدامات، استفاده کند. سازمان کنفرانس اسلامی برای معرفی چهره نورانی رسول مهر و رحمت، سال آینده را به عنوان سال جهانی پیامبر اعظم (ص) نامگذاری کند.
/2929
کد خبر 243677

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نيما FR ۱۵:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۶
    5 0
    راستي طرح شكايت از دولت عراق براي غنايم جنگ تحميلي به كجا رسيد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین