سرلشکر فیروزآبادی در واکنش به موضوع تبادل پایاپای سوخت هسته‌ای تولید شده در ایران برای تولید سوخت ‌٢٠درصد اظهارداشت: ما از تبادل سوخت زیان نخواهیم کرد

در حالی که بسیاری از مقامات بلند پایه کشورمان ارسال سوخت 5/3 درصدی کشورمان به خارج از کشور را «فریب» غرب می‌خوانند و معتقدند هیچ ضمانتی برای برگشت آن وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در اظهار نظری تأکید کرد: مقدار سوخت ‌٥ /‌٣ درصد معادل که تبادل خواهد شد در حدی نیست که به موجودی ایران لطمه‌ای وارد کند.

سرلشکر فیروزآبادی در واکنش به موضوع تبادل پایاپای سوخت هسته‌ای تولید شده در ایران برای تولید سوخت ‌٢٠درصد اظهارداشت: ما از تبادل سوخت زیان نخواهیم کرد. بلکه با به دست آوردن معادل آن، سوخت ‌٢٠درصد مورد نیاز راکتورها، سالانه نزدیک به یک میلیون نفر از هموطنان از امکانات درمانی ناشی از آن استفاده خواهند کرد و همچنین حقانیت خود را در فعالیت هسته‌ای صلح‌آمیز به کرسی نشانده‌ایم و این موفقیت برای دانشمندان و سیاستمداران ایران جای تبریک و تشکر دارد.

به گفته این عضو شورای عالی امنیت ملی تصمیمات هسته‌ای در سطوح عالی با استحکام و دلسوزی کامل برای منافع ملی در نظر گرفته می‌شود.رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: به سخنان شبهه‌افکنان که از روی بی‌اطلاعی یا وابستگی گاهی مطالبی عنوان می‌کنند، نباید گوش فرا‌داد چرا که ذخیره سوخت نیروگاهی آسیب نمی‌بیند و خللی در امر ادامه غنی‌سازی وارد نمی‌کند.

فیروزآبادی درباره تعاملات تسلیحاتی ایران و روسیه گفت: ما از دوستان روس در همسایه شمالی گله داریم چون بیش از ‌٦ ماه است از وقت تحویل آن‌ها از طرف روسیه تخطی شده است. سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی با بیان اینکه «آیا استراتژیست‌های روسیه اهمیت ژئوپولتیک ایران را در امنیت روسیه در نظر نمی‌گیرند؟» ادامه داد: چرا باید موشک‌های دفاعی ‌٣٠٠ S که با تفاهم دو دولت برای اقدامات دفاع از ایران مورد توافق قرار گرفته است، مجوز ارسال دریافت نمی‌کند؟ امیدواریم این یادآوری دوستان روسی را به تسریع در تحویل مورد قرار داد تشویق کند.

کد خبر 24399

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین