متخصصان تغذيه تاكيد دارند از آنجا كه زنجبيل مجموعهاي غني از آنتي اكسيدانها است و مزاياي فراواني براي سلامتي دارد لذا بايد جزو چاشنيهاي ضروري و دائمي در آشپزخانه شما باشد.
اين متخصصان ميگويند نوشيدن يك فنجان چاي زنجبيل در روز ميتواند به بهبود خلق و خو كمك كند، استرس را كاهش دهد و درعين حال تاثير فوق العادهاي در بهبود فرآيند هضم و جذب غذا دارد.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، كارشناسان تغذيه و سلامت ميگويند: اسيد معده براي هضم غذا حياتي است و زماني كه فرد، تحت استرس است ترشح اين اسيد دچار اختلال ميشود اما نوشيدن يك فنجان آب داغ حاوي يك برش تازه زنجبيل و يك برش كوچك ليمو روشي معجزه گر براي تحريك هاضمه و كمك به گوارش است.
دكتر آليس ماكينتوش، از متخصصان علوم تغذيهاي در انگليس خاطرنشان ساخت: زنجبيل حاوي نوعي آنتي اكسيدان خاص و مهم موسوم به «جينگرول» است كه به پاكسازي مواد شيميايي مضر ناشي از استرس و نگراني در بدن كمك ميكند لذا اين چاشني در كاهش استرس رواني نيز تاثير دارد.
زنجبيل درعين حال در كاهش التهاب، مقابله با مشكلات تنفسي شايع و بهبود گردش خون طبيعي در بدن موثر است. در زنان نيز نوشيدن چاي زنجبيل روشي موثر براي كاهش انقباضات شكمي ناشي از عادت ماهانه است.
301301
نظر شما