یکی از کاربران خبرآنلاین به نام سید علیرضا جزایری در سرویس مشکلات مردم گلایه می کند از اینکه چرا خودروی وی تحویل داده نشده و البته این گلایه حاشیه هایی هم دارد.
به گفته وی، در تاریخ 19 اسفند سال گذشته برای پیش خرید تندر 90 مبلغ7 میلیون تومان واریزکرده که قراربوده خرداد 91 تحویل خودروی خود را تحویل بگیرد. در زمان مذکور خودرو تحویل داده نشده و پس از مراجعه به شرکت ظاهرا مشخص شده که آدرس جدید او با آدرس قدیمی که در سال 84 پراید خریداری کرده بود عوض شده است. براساس اظهارات این خواننده خبرآنلاین پس از عذرخواهی کارکنان شرکت در نهایت تاریخ 14 شهریور برای تحویل خودرو اعلام می شود اما ظاهرا تا 1 مهرماه که این خواننده مشکل خود را برای خبرآنلاین بازگو می کند خبری از تحویل خودرونمی شود.
اما در این میان پیگیری های خبرآنلاین نشان می دهد که خودروی این خواننده اماده تحویل است و وی می تواند هر چه زودتر به نمایندگی که در ان ثبت نام کرده مراجعه و خودرو تندر 90 خود را تحویل بگیرد.
امیر حسین امیری قائم مقام فروش سایپا پس از پیگیری این گلایه خواننده خبرآنلاین تاکید کرد که متقاضیانی که قرار بوده خودروی تندر 90 خود را با پرداخت مابقی پول در شهریورماه تحویل بگیرند به علت بسته بودن سایت فروش باید مدتی دیگر صبرکنند.
به گفته وی ، درخواست افزایش قیمت خودروی تندر 90 به سازمان حمایت رفته و پس از تعیین و تکلیف قیمت این خودرو سایت فروش برای تحویل تندر 90 باز خواهد شد.
4545
اختلاف میان سازمان حمایت و خودروسازها برای افزایش قیمت برخی از خودروها، تحویل تندر 90 را با مشکلاتی برای متقاضیانی که قرار بود شهریورماه خودروی خود را تحویل بگیرند، همراه کرد.
کد خبر 245517
نظر شما