کارلوس کروش در برنامه این هفته ورزش و مردم از شکست تیم ملی برابر لبنان و از آینده پیش روی تیم ملی سخن گفت.

به گزارش خبرآنلاین ؛ کارلوس کروش در برنامه ورزش و مردم این نکات را برای مردم قبل از بازی با لبنان گفت:

*قهرمان های بزرگ آنهایی هستند که در وقت شکست ، ریباندهای خوبی دارند و درس می گیرند تا چطر برگردند و بهترین باشند. ما هم اصلا از باخت برابر لبنان ناراحتیم . ولی متاسفانه لبنان روز خوب ما نبود و می دانم مردم اینجا این بازی را ندیدند. بازیکنان ما هم قبول دارند که اشتباهات زیادی داشتیم مثل گلی که خوردیم. ولی ما خیلی تلاش کردیم جنگیدیم که بازی را در بیاوریم ولی گلر آنها جادویی بود که چند توپ خوب را در آورد.
*از این بازی باید درس هایی بگیریم . یا می توانیم روی نکات منفی روی این بازی تمرکز کنیم و این قدر سیاه ببینیم که هیچ وقت نتوانیم به سمت موفقیت برویم. ما از این بازی راضی نیستیم اما با این باخت باید امید مان را از دست بدهیم؟ نه! ما در یک دوی ماراتن هستیمو از اول هم مس دانستیم که قرار نیست هر 8 بازی را ببریم ولی الان این یک فرصت خوب است تا با این باخت متحد شویم. مردانی که عرضه دارند بجنگند برای موفقیت. صحبت این است که در این گروه 4 تیم هستند که برای صعود در این گروه می جنگند ، ما اگر کره را ببریم دوباره بر می گردیم به اوج گروه.
*مطمئنا چیزی که دوست دارم از ذهنم پاک کنم ، باخت به لبنان است اما خیلی مسائل مثبت داشتم در این 19 بازی با ایران. برای یک شکست نباید همه چپز را فراموش کنیم. ما داریم در راه صعود به جام جهانی می جنگیم و همزمان داریم بازیکن های آینده مان را تولید می کنیم. برای یک شکست نباید یک روند موفقیت آمیز را متوقف کرد.
*ما باید با هم کار کنیم. ما و رسانه ها در کنار هم. طرز تفکر رسانه های ایرانی عالی ست و همیشه در یاد من می ماند. ما فوتبالیست ها بدون رسانه ها نمی توانیم این قدر در زندگی مردم باشیم. من وقتی بچه کوچکی بودم ، فیلم های کابویی را خیلی دوست داشتم که یکطرفش خوب ها بودند و یک طرف هم بدها. بعدا که بزرگ شدم ، فهمیدم هیچ وقت نمی شود که بدها یک طرف باشند . خوب ها یک طرف دیگر. من می دانم دعوای بین رسانه ها و ملی پوشان از تیم ملی شروع نشد. من به حرف های دو طرف گوئش نکردم. مه نیست کی مقصر بوده ، مهم این است که کاری کنیم تا این اتفاق دیگر تکرار نشودو مهم این است که دو طرف می خواهند این مشکل را حل کنند. الان مهمترین چیز این است که همه با هم متحد باشیم و نباید با هم دعوا داشته باشیم. اگر جنگ مان بین هم باشیم ، هیچ اتفاق خوبی نمی افتد. الان وظیفه همه ما باید این باشد در کنار هم بجنگیم با کره ، ازبکستان ، لبنان و قطر.
*یک مربی تیم ملی باید حتما بتواند تشخیص بدهد چه نقدی سازنده است تا بتواند از آنها استفاده کند. خیلی حرف ها شاید اصلا اشتباه باشد اما به هر حال این حق همه است که درباره تیم ملی بتوانند حرف بزنند. شما هم هر موقع دوست داشتید می توانید انتقاد کنید.
*این جواب خیلی راحتی دارد. یا ما با هم در یک کشور نیستیم ، این خیلی جالب است. من یک برنامه ای را با موافقت کفاشیان آغاز کردم. یکسری بازی دوستانه ساده برای اینکه بتوانم بازیکنان جوان را دعوت کنم. وقتی این کار را کردم ، همه گفتید این همه بازیکن جوان کی هست که دارید جلوی موریتانی و موزامبیک استفاده می کنید. خیلی از اسم هایی که الان می گویید در تیم ملی نیستند ، برای اولین بار من دعوت شان کردم در تیم ملی. مثل میلاد غریبی ، رضا حقیقی ، مسلمان ، امید ابراهیمی و دیگران. این درست نیست که بگویید چرا این ها الان در تیم ملی نیستند. شاید هنوز وقت شان نشده که در ترکیب اصلی باشند. ما به زمان شان این بچه ها را هم می آوریم. درست است که الان یک بازی را بدون این بچه ها باختیم اما در 19 بازی قبلی مان ، 14 بازی را بردیم. تازه در همین تیمی که الان انتقاد می کنید ما کلی بازیکن زیر 23 سال داریم. برای یک بازی بد و یک باخت همه چیزهای خوب را از یاد نبریم. من و همکارانم تمام بازی های لیگ را زید نظر داریم. من تمام تمرکزم روی تیم اصلی است. بعد از هر هفته تمام فیلم بازی ها را می گیریم و بازی ها را بازیکن به بازیکن آنالیز می کنیم. یک اشتباه این است که یکسری های لایت از یک بازیکن دیده می شود. ما ولی باید یک بازیکن را ببینیم که می تواند 90 دقیقه در یک بازی بزرگ بازی کند؟
ولی به شما حق می دهم. قبل از اینکه من بیایم شما باید این جوانان تان را به تیم ملی می آوردید . کسانی از تیم ملی انتقاد می کنند که خودشان اصلا هیچ کمکی نکردند برای بازیکن سازی.
*من به این مسائل احترام می گذارم اما تیم ملی را بر اساس تعداد بازی بازیکنانش در تیم ملی نمی چینند. برای مثال رئال مادرید در 5 بازی اول 4 امتیاز گرفته ولی بازیکنانش در تیم ملی اسپانیا فیکس هستند. اگر این طور بخواهید بپرسید که باید مربی نفت تهران و تیمش را بفرستید به بازی های انتخابی جام جهانی. الان ما بازیکنانی را در ترکیب مان داریم که در 3 سال ، 70 گل زده است اما در 5 بازی هم گلی نزده. آیا باید او را برای همیشه بگذاریم کنار؟
*خیلی ساده است ، فوتبال ملیت نمی شناسد ، رنگ و مذهب نمی شناسد. من باید به دستیارم باید راحت باشم و به او اعتماد داشته باشم و برای همین هم هست که امید نمازی دستیار خودم انتخاب کردم.( امید نمازی در ادامه می گوید:«خیلی از حرف ها درباره من مطرح شده ، من دیپلم را هم حتی اینجا گرفتم با خیلی از فوتبالی ها کار کردم ، از امیر حاج رضایی یا مهدی اربابی بپرسید. کسانی که این بهانه را می آورند شهامت این را ندارند که بگویند مشکل اصلی فوتبال مان چیست. من 12 سال در فوتبال حرفه ای کار کردم. من در مترو استارز برای کروش بازی کردم.»)
*شما الان خودتان گفتید تا نبازید نمی توانید یاد بگیرید. من بازی با کره شمالی را لغو کردم چون مصدومان زیادی داشتم. ما 7 مصدوم قبل از بازی با لبنان داشتم. در عرض چند هفته این ها را از دست دادم . پولادی نمونه یک بازیکن جوانی است که ما به تیم ملی وارد کردیم. خیلی از این بچه ها تازه مصدومیت شان برطرف شده و دارند بر می گردند برای همین سعی کردیم آنها فشار مضاعفی را تحمل نکنند. ما از اینکه به کره شمالی ببازیم و شرایط مان سخت شود ، ترسی نداشتیم. ترس مان این بود که بچه های مان مصدوم شوند.
* یعد از بازی با لبنان باید یک چوب بزرگ دستم می گرفتم ، هم خودم را می زدم و هم بازیکنان تیم را !
*کلا می خواهم بگویم همکاری مان با مربی های لیگ خیلی خوب است. دست من برای صعود تیم ملی به جام جهانی به سوی همه دراز است. ما روزهای سختی برای صعود داریم اما باید کمک کنیم تا این اتفاق بیفتد.
*ما وقتی شکست می خوریم و موفق نیستیم ، ما هستیم که قبل از همه عذر می خواهیم. مطمئنا باید تغییرات مثبت را انجام بدهیم. ولی باید یک مقدار شانس هم برای موفقیت بیاوریم. حتی منچستر هم بدون 7 بازیکن نمی تواند موفق شود. در سال 2006 شما خیلی از بازیکنان تان اروپا بازی می کردند ولی بازیکنانی مثل کریمی نقش شان برای من فقط بازی شان نیست آنها تجربه را به تیم من تزریق می کنند .
 

4141

کد خبر 246609

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یوزارسیف A1 ۱۲:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۷
    علی پروین تنها میتونست ومیدونست چطور بعد از باخت حال بازیکنارو بگیره
  • بدون نام A1 ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۷
    34 82
    حرف قشنگ نمیخوایم نتیجه میخوایم اقا کروش .داریم دیوانه میشم با بازی تیم ملی عصبی میشم بازی ها رو می بینیم
  • امیر علی IR ۱۲:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۷
    97 10
    کیروش مربی واقعی است باید به اوکمک کرد
  • هادی IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۷
    گلر آنها جادویی بود که چند توپ خوب را در آورد!!!!!!!!! اینم شد حرف؟؟؟؟ میخواید شما هم جادو جنبل کنید ؟ چطوره ؟
  • بدون نام IR ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۷
    26 3
    واقعا آدمی مثل بهرام شفیع اجازه داره مجری گری کنه ؟ چرا ؟ این آدم اصلا مجری نیست . هیچ کدوم از سوال هاش سرو ته نداشت .
    • بدون نام IR ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۸
      3 2
      حرف دل ما رو زدی عزیز .
  • بدون نام IR ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
    0 1
    اصلا كروش مربي بزرگي هست تجربه داره رئال مادريد بوده مربي پرتغال بوده . اما بازي تيم ملي ايران بهتر كه نشده هيچ افتضاح شده افتضاح . واقعا ديدن فوتبال بازيكنان فعلي تيم ملي اعصاب مي خواد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین