حدود 23 هزار مرگ در تصادفات جاده ای، همراه با بیش از 200 هزار مصدوم، هزینه های بسیاری برای نظام سلامت ایران و البته بیمه ها دارد. وزیر بهداشت دراین باره از طلب 300 میلیارد تومانی بیمارستان ها از بیمه ها خبر داده اشت.

به گزارش خبرآنلاین؛ مرضیه وحید دستجردی شب گذشته در حاشیه افتتاح 9 اتاق عمل جراحی جدید در بیمارستان شفا یحیاییان گفت: "بیمارستان‌های تروما که مصدومان تصادفی را پذیرش می‌کنند حدود 300 میلیارد تومان از شرکت‌های خصوصی بیمه‌ای و بیمه مرکزی طلبکارند."

به گفته او طبق ماده 37 فعلی باید مصدومان تصادفی بدون دریافت هزینه بستری و درمان شوند که هم‌اکنون این اتفاق در بیمارستان‌ها می‌افتد: "در این زمینه هزینه‌های سنگین درمان بیماران تصادفی بیمارستان‌های تروما و تک‌تخصصی را با مشکل روبه‌رو کرده که امیدواریم علاوه بر دریافت مطالبات کنونی بتوانیم 150 میلیارد تومان بدهی سال گذشته را هم از بیمه‌ها دریافت کنیم."
او درباره

او همچنین درباره واردات تجهیزات پزشکی و اختصاص ارز به واردکننده ها هم گفت: تجهیزات پزشکی در بخش سلامت اولویت سوم است و در مرکز معاملات باید ارز مناسب در اختیار واردکنندگان تجهیزات و قطعات پزشکی قرار بگیرد که در این حوزه روز گذشته با بانک مرکزی جلسه‌ای داشتیم و قرار شد تمهیدات خاصی در اختیار شرکت‌های خصوصی برای واردات تجهیزات پزشکی قرار بگیرد.

 

 

اشعه‌ آنتن‌ها و دکل‌ها موبایل آسیب‌ ندارد

 وحید دستجردی در گفتگویی دیگر در حاشیه همین مراسم، از آسیب زا نبودن آنتن ها و دکل های مخابراتی جرف زد. این درحالی است که پیش از این علی گورانی، کارشناس مسوول بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت درکافه خبر دراین باره گفته بود: " بودن بین فرستنده و گیرنده های مخابراتی کلا ضرر دارد. (اینجا)
با این جال وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم رعایت استانداردها در نصب آنتن‌ها و دکل‌های مخابراتی گفت: اشعه‌های حاصل از آنتن‌ها و دکل‌ها زیان‌رسان نیستند.

او با اشاره به فعالیت مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت و تشکیل کمیته «بهداشت پرتوها» در این مرکز، به ایسنا گفت: حدود سه سال گذشته به منظور رسیدگی بیش از پیش به بخش‌های بهداشت و درمان، معاونت سلامت وزارتخانه تفکیک و دو معاونت بهداشت و درمان تشکیل شد. به این ترتیب معاونت بهداشتی مستقل شد و مباحث بهداشتی و درمانی به طور جدی مورد بررسی قرار گرفتند.

خانم وزیر با اشاره به اقدامات و بررسی‌های انجام شده درباره بهداشت پرتوها و تاثیر آن بر بدن انسان، گفت: در این زمینه بررسی‌های مختلف در مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت صورت گرفت و به دنبال این بررسی‌ها به این نتیجه رسیدیم که اشعه‌های حاصل از آنتن‌ها و دکل‌ها زیان‌رسان نیستند.

وزیر بهداشت نتایج این بررسی ها را چنین بیان کرد: آنتن‌ها و دکل‌ها باید از فواصل استاندارد برخوردار باشند. بر اساس بررسی‌های انجام شده در مرکز سلامت محیط و کار به این نتیجه رسیدیم که هر چه فواصل این آنتن‌ها طولانی و تعدادشان کم باشد، می‌توانند زیان رسان باشند. اما اگر فواصل کم و تعداد بیشتر باشد، اشعه حاصل از این آنتن‌ها و دکل‌ها به هیچ وجه آسیب رسان نیست.

وی گفت: در مجموع از آنجا که در نصب این آنتن‌ها و دکل‌ها استانداردها رعایت می‌شود از نظر ما مشکلی ندارند. اما اگر گزارشی در مورد تخلف از این موارد به ما ارایه شود، حتما رسیدگی می‌کنیم.

4747

کد خبر 248366

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 31
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    57 5
    پارازيت كه كاملاً بي ضرره...
    • بدون نام IR ۰۱:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
      27 2
      کاملا بی ضرره ! آخه سرطان و بیماریهای عصبی و روانی، سردرد ، ناباروری و سقط جنین که از عوارضش نیست اصلا اینها بیماری نیستن .باید صبر کنی تا نسل بعدی اگر معلول بودن و نقص ژنتیک داشتن بعد بگی. تازه اگر هم واقعا ضرر داشت عوضش تیم های پارا المپیکی ها هم بیشتر و قوی تر میشن. مدال میارن
    • بدون نام IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
      1 1
      اون که اصلا مفید هم هست! خوبه برای بدن!
  • یاس IR ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    70 0
    اشعه این دکل ها به شدت برای انسان خطرناک می باشد. عقیمی، صدمات مغزی و اختلالات روانی از جمله شایع ترین آسیب های اشعه های ساطع شده از این دکل ها می باشد. این دکل ها از وزارت بهداشت مجوز ندارند.
    • یک پزشک IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
      0 3
      امواج رادیویی با طول موج مربوط به وسایل ارتباطی به وفور در اطراف ما وجود دارد (از جمله امواج انواع شبکه های ماهواره ای خارجی، امواج موبایلهایی که استفاده می کنیم، رادیوهای مختلف، تلوزیون ها، اینترنت بی سیم). در واقع عصر جدید را عصر بی سیم نامیده اند و همه چیز به این سمت می رود. با توجه به تحقیقات گسترده جهانی درباره این امواج تا به امروز ضرری برای آنها اثبات نشده است فقط در حد تثوری چند نظر ضعیف وجود دارد. این مضراتی که بعضی ها مطرح می کنند مربوط به امواج با طول موج و قدرت متفاوت مثل اشعه ایکس و گاما و اشعه رادیو اکتیو و... می باشد. پس منطقی نیست که دوباره سیم ها را راه اندازی کنیم و به عصر حجر برگردیم.
  • بدون نام IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    79 0
    خانم محترم لابد حاضرید یه دکل هم رو پشت بوم خونه تون بزنند !!!!!!!!!!!!!یا که نه برای سلامتی شما مضره بیچاره مردم عادی
  • ناشناس IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    68 0
    اکثر همکارای متخصص و فوق تخصص در ایران نظرشون این است که اسیب جدی بر زنان باردار و افراد میزنه و باید حدودا 150 متر از منزل مسکونی فاصله داشته باشه اما در مورد پارازیت ماهواره هم همینو میگید خانم وزیر !!!!!!!!!!
    • یک پزشک IR ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
      0 1
      اکثر پزشکان مکررا از امواج اولترا سوند (سونوگرافی) برای یررسی جنین استفاده می کنند که به مراتب قوی تر از امواج رادیویی معمولی است. این که شما می گویید مربوط به دکل های فشار قوی برق است دوست عزیز.
    • ناشناس IR ۲۱:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
      0 0
      اقا یا خانم پزشک که نظر فرمودید !!!!!!!!! این که میفرمایید هم درست است اما منظور بنده همان اشعه ایی است که خانم وزیر فرمودن خطری نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  • هادی IR ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    63 0
    چرا در مورد پارازایت ها جواب نمیدن؟
    • یک پزشک IR ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
      0 3
      در مورد پارازیت هم تحقیق شده. امواج پارازیت برای اینکه موثر باشند باید دقیقا در محدوده طول موج همان امواج باشند. به خاطر همین هست که می توان یک شبکه خاص را بلوکه کرد. چون طول موج آنها مشکلی ندارد بنابراین این امواج هم بی ضرر هستند.
  • کامران NL ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    60 0
    خانم وزیر! اما شما اشاره نکردید که فرستنده های پارازیت که روی منبع اصلی امواج اختلال ایجاد میکنند و با امواجی با توان بالا این کار انجام میگیرد چه مقدار زیان آور خواهد بود.
  • گرفتار IR ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    47 1
    هر چه فواصل این آنتن‌ها طولانی و تعدادشان کم باشد، می‌توانند زیان رسان باشند. اما اگر فواصل کم و تعداد بیشتر باشد، اشعه حاصل از این آنتن‌ها و دکل‌ها به هیچ وجه آسیب رسان نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولمون کنید بابا ...
  • در معرض IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    2 37
    خوب خدا را شکر. خیالم راحت شد. باور کنید شبا از وحشت خوابم نمی برد. حالا می تونم راحت بخوابم.
  • امین IR ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    45 2
    برا خبر انلاین متاسفم که بخاطر یک مشت دلار دولتی با انتشار این اخبار به ملت شریف ایران خیانت میکنه.. در ضمن به نظرم دومین خودتون رو به ru ( دومین دولتی روسیه) تغییر بدید..
    • محسن IR ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
      0 9
      اتفاقا خبرآنلاین یکی از سایتهای خوب کشور چه در خبررسانی چه در انتشار بدون جانبداری کامنتهاست.منصف باشید.
  • بدون نام IR ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    45 0
    برعکس امین من از خبر آن لاین تشکر میکنم که با این اخبار نشان میدهند که مسولین محترم کشور اصلا مثل مردم فکر نمی کنند
  • در معرض IR ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    1 27
    خوب خدا را شکر. خیالم راحت شد. باور کنید شبا از وحشت خوابم نمی برد. حالا می تونم راحت بخوابم.
  • هموطن IR ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    49 1
    سلام خانم وزیر اگر یکی از فرزندان و حتی خود شما یا همسر یا اصلا" خانواده درجه یکتان هم دچار آسیبها و حتی بیماری سرطان شوند باز هم میگویید اینها بی ضرر هستند. این همه آمار میدن از انواع سرطانها و سقط جنین. چرا اینقدر حرفها ضد و نقیض هستند. دکترها همه میگن این امواج مضر هستند.
  • پارسا IR ۱۸:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    8 0
    از قدیم گفتن حرفی رو باور نکن مگه اینکه تکذیبش کنن
  • محمد IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    13 0
    دکتر اگه واقعا ضرر نداره یه آنتن تو حیاط خونت نصب کن ما هم حرفتو قبول می کنیم
  • بدون نام IR ۲۱:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۴
    13 0
    آره مضر نيست بلكه مفيد هم است سرشار از ويتامين ها و مواد معدني هست خانم دكتر
  • بدون نام IR ۰۰:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    11 0
    تازه من شنیدم تاثیر خوب هم داره ، پس فردا بچه های آینده همه تیزهوش میشن و بیماری ها از ریشه خشک میشه ! ... دست گلتون درد نکنه واقعا
  • بدون نام IR ۰۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    17 0
    اگه خانوم دکتر به این معتقدند بهشون پیشنهاد میکنم، زمستون امسال خونه شونو با مایکرویو گرم کنن. اولا که کاملا بی ضرره و ثانیا در مصرف گاز صرفه جویی میشه!
  • علی IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    2 0
    مغز انسان با پالسهای الکتریکی تمام فعالیتهاش رو انجام میده، ضمناً یه سرچی در خصوص پروژه"haarp" در اینترنت انجام بدین بعدش بیاین الکی برای مردم سخنرانی کنین... تمام امواج انرژی دارن و قابلیت تاثیر گذاری در مغز انسان(و نهایتا سیستم بدنی) را دارا خواهند بود ممنون "علی-کارشناس ارشد برق قدرت"
  • بدون نام IR ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    1 0
    شک نکنید این امواج مضر هستن هیچ شکی توش نیست
  • بدون نام IR ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    2 0
    من موندم اينها در تعهد پزشكي خود به چه چيز قسم خورده اند؟؟؟ مساله اصلي پارازيته كه همه ديگران را متهم مي كنند.
  • بدون نام IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    2 0
    به دليل اينكه اثر درازمدت و نامحسوس است و تاثير در مدت كوتاه ندارد هرگونه اعلام نظر اشتباه است.
  • بدون نام IR ۱۷:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    3 0
    این همه سقط جنین پس برای چیه؟این همه امواج مایکروویو داره نابودمون می کنه
  • بدون نام IR ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵
    1 0
    من نمی خو.ام بمیرم تو امواج
  • ناشناس IR ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۱
    0 1
    از شما متشكرم .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین