سازمان ملل متحد پیش بینی کرده است که اگر کشورهایی که کمک های بشردوستانه ارسال می کنند، به زودی وارد عمل نشوند ممکن است مشکلاتی به مراتب پرهزینه تر از کمک هایی که الان مورد نیاز هستند، به دنبال باشد.

بی‌بی‌سی خبر داد:

پس از خشکسالی بی سابقه ای که در سومالی رخ داده است، مقامات سازمان ملل متحد هشدار داده اند که ممکن است دست کم 300 هزار پناهنده برای فرار از قحطی در سومالی به کشورهای همسایه و اروپا سرازیر شوند.

کارشناسان یونیسف، صندوق کودکان سازمان ملل متحد گفته اند که تعداد سومالیایی هایی که نیاز فوری به مواد غذایی دارند، در یک سال گذشته دو برابر شده و به 3 میلیون و 800 هزار نفر رسیده است.

بحران انسانی در سومالی بیشتر شده و در حال بدتر شدن است. جنگ داخلی در این کشور به حدی طولانی شده است که هیچ کودک سومالیایی به یاد ندارد یک سال بدون جنگ و در صلح گذشته باشد. سومالی از کشورهایی است که بدترین وضعیت را از نظر حقوق بشر در دنیا دارد و الان خشکسالی هم به شرایط دشوار این کشور اضافه شده است.

یونیسف، صندوق کودکان سازمان ملل متحد در سومالی در آستانه تعطیل کردن مراکزی است که کمک های اضطراری غذایی و خدمات بهداشتی ارائه می کنند. هیلدا جانسون، معاون مدیر اجرایی یونیسف که به تازگی در سومالی بوده، می گوید که به نظر می رسد سازمان های خیریه، بیش از آن که نگران کسانی باشند که بلایای طبیعی بر زندگیشان تاثیر گذاشته، نگران آثار جنگ در سومالی هستند.

یونیسف حدود 70 میلیون دلار لازم دارد تا به فعالیت هایش در سومالی ادامه دهد. ولی تا الان فقط یک سوم این میزان را دریافت کرده است. البته خانم جانسون یادآور می شود که شرایط اقتصادی بر فعالیت سازمان های خیریه تاثیر گذاشته است. البته کشورهای دیگری هم خواستار دریافت کمک هستند، ولی بهبود وضعیت در سومالی باید در اولویت قرار بگیرد، چون در بسیاری از کشورها دولت ها وارد عمل می شوند، ولی مردم سومالی، فقط به کمک های یونیسف وابسته اند.

سازمان ملل متحد پیش بینی کرده است که اگر کشورهایی که کمک های بشردوستانه ارسال می کنند، به زودی وارد عمل نشوند، دست کم 300 هزار نفر پناهجو به خارج از سومالی سرازیر می شوند و حضور آنها در کشورهای دیگر ممکن است مشکلاتی به مراتب پرهزینه تر از کمک هایی که الان مورد نیاز هستند، به دنبال داشته باشد.

کد خبر 24860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =