فارس نوشت: 17:11

رئیس بیمارستان گلستان اهواز گفت: به زودی هفت دانش‌آموز حادثه دیده تصادف در محور دهدز از این مرکز درمانی ترخیص می‌شوند.
دکتر حبیب حی‌بر اظهار داشت: اسماعیل پاک روان و مهسا عبدالهی امروز و الناز علایی و فاطمه آقایی نیز به زودی مرخص می‌شوند.

وی افزود: حال عمومی زینب خدادادی و مریم اشراقیان وایران مقدسی هم رضایت بخش است و به زودی ترخیص می‌شوند.

حی‌بر خاطرنشان کرد: از مجموع 11 مجروح سانحۀ اتوبوس محور دهدز- بروجن، دو نفر (مرضیه امانی و محدثه زمانپور) دیروز ترخیص شدند که البته یکی از این عزیزان با اینکه نیازی به اقدام درمانی نداشت، دیشب میهمان ما بود و امروز بیمارستان را ترک کرد.

به گفته وی، بیمارستان گلستان اهواز با پیشرفته‌ترین امکانات و بهترین کادر پزشکی و پرستاری با تمام وجود و به صورت شبانه روزی در حال خدمت به مصدومان حادثۀ اتوبوس بروجن است و در همین راستا دیروز چهار عمل جراحی ارتوپدی بر روی این عزیزان انجام شد و توسط کادر درمانی مرتب به بیماران رسیدگی می‌شود.

رئیس بیمارستان گلستان اهواز گفت: علی حسینی هم که به علت ضایعۀ نخاعی، تحت مراقبت‌های جراحی اعصاب است و امکان حرکت اندام تحتانی را از لحظۀ تصادف نداشت، برای جلوگیری از گسترش ضایعه، امروز جراحی می‌شود.

حی بر ادامه داد: مریم باباخانیان نیز که در بخش مراقبت‌های ویژۀ بیمارستان گلستان با سطح هوشیاری 4 آمده بود، تحت مراقبت‌های پرستاری و متخصصان جراحی اعصاب، قلب، جراحی، عفونی و... است که خوشبختانه دیروز 2 درجه سطح هوشیاری یعنی 6 را داشت و امروز این سطح هوشیاری به 7 رسیده این در حالی است که در فرد سالم درجه هوشیاری باید 15 باشد.

وی افزود پیشرفته‌ترین دستگاه‌های جراحی اعصاب، امکانات مراقبت های ویژه و دستگاههای ‌ام آر آی، آنژیوگرافی و سی تی اسکن و پزشکی هسته‌ای در این بیمارستان نصب شده و در خدمت بیماران و مجروحان است.

282

کد خبر 253028

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین