مجموعه داستان «چند روز، همه‌ ما» نوشته نیلوفر نواری از سوی نشر آفرینشگر منتشر شد.

ایبنا نوشت: طراح داستان‌های کتاب «چند روز همه‌ ما» علی توکلی است و بخش‌های مختلف داستان‌های آن بر دیالوگ مبتنی است. این کتاب نخستین کتاب نواری است و به گفته توکلی، طرح این داستان‌ها بر‌اساس برخی تئوری‌های روانشناسانه یونگ شکل گرفته است.

وی گفت: اصلی‌ترین رویکرد ما در نگارش این مجموعه رسیدگی به موضوعی اجتماعی با در نظر داشتن مضامین اخلاقی است؛ رویکردی که از این پس در انتشار آثار داستانی بزرگسال انتشارات آفرینشگر نیز اهمیت می‌یابد؛ ضمن آن‌که شناسایی استعدادهای جوان در عرصه داستان نیز از دیگر محورهای فعالیت این ناشر است.

 

در توضیحات پشت جلد این کتاب که به قلم سیدسهیل رضایی، پژوهشگر و مدرس روانکاوی عمقی است، می‌خوانیم:«داستان خواندن شفا بخش است. در روزگاری که همه می‌دوند، گاهی نشستن ما را زودتر به منزل می‌رساند و داستان خواندن این مجال نشستن را شیرین و دلنشین می‌کند و اگر داستان حقیقتی تازه را روایت کند، ما را به پرواز درخواهد آورد...این داستان به روایت دو دانشجوی ترم‌های روان تحلیل‌گری یونگ نگاشته شده و قصد آن بیشتر کردن لحظه‌های لذت‌بخش زندگی به کمک قند آگاهی است...»

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«بچه‌ها با دست‌های هماهنگ او را تشویق به پریدن می‌کردند. در یک لحظه پاهایش را جمع کرد و از روی میز پایین پرید. صدای جیغ بچه‌ها به انفجار رسید. امیر به سرعت طول طناب را طی کرد و در میان دست‌های بچه‌ها در انتهای کلاس فرود آمد.. دکتر فرزانه در حالی که لبخندی به لب داشت، سرش را به علامت تایید تکان داد و به سمت انتهای راهرو حرکت کرد...»

این کتاب 116 صفحه و قیمت آن چهار هزار تومان است.

 

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب خواندنی و سفارش هر محصول فرهنگی دیگر کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و سفارش خود را (در صورت موجود بودن در بازار) در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز می توانند با پرداخت هزینه پستی، تلفنی سفارش خرید بدهند.

6060

کد خبر 253713

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =