ایسنا نوشت:

یک کارگر چاه‌کن ظهر امروز حین حفر یک چاه 30 متری در یک پروژه ساختمانی، دچار حادثه و در عمق چاه محبوس شد.

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در تشریح جزییات این خبر گفت: این حادثه حوالی ساعت 11:45 ظهر امروز پنجشنبه به سامانه 125 اطلاع داده شد و پس از آن آتش‌نشانان ایستگاه 74 و گروه نجات سه به محل حادثه واقع در منطقه شهران، خیابان کوهسار، اعزام شدند.

وی ادامه داد: عوامل آتش‌نشانی پس از مراجعه به محل حادثه متوجه شدند که دو چاه به عمق 30 متر در پروژه ساختمانی شهران در حال حفر بوده که دیواره یکی از چاه‌ها که کارگری مشغول حفاری در آن بوده ریزش کرده است.

ملکی با بیان اینکه در حال حاضر پس از گذشت دو ساعت از وقوع حادثه، عملیات آتش‌نشانان برای باز کردن چاه و دسترسی به کارگر چاه‌کن ادامه دارد، اظهار کرد: تا این لحظه هیچ گونه اطلاعی از زنده و یا فوت شدن این کارگر در دست نیست.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهردار تهران با بیان اینکه احتمال زنده بودن کارگر وجود دارد، اظهار کرد: در حال حاضر اولویت نخست آتش‌نشانان یافتن راهی برای دسترسی به این کارگر است.

4747

کد خبر 253735

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۰۴
    26 0
    ان شالله که زنده است به حق این روز خدایا خودت رحم کن به خودش و خانواده اش بیاید برایش دعا کنیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین