آجیل تواضع از چه زمانی متولد شد؟ علت موفقیت در چه بوده است؟ چگونه وارد تهران شد و در دل مردم جای گرفت؟ تکنیک‌های فروش منحصر بفرد آن چیست؟ و...» با مطالعه این کتاب جمع و جور و خواندنی به دست می آید.

به گزارش خبرآنلاین، کتاب «کارآفرینی به شیوه جلیل تواضع» داستان زندگینامه و اسرار موفقیت بنیان‌گذار آجیل و خشکبار تواضع در ایران به عنوان یکی از بهترین آثار مجموعه کتاب های زندگینامه یکصد کارآفرین بزرگ ایرانی به قلم رضا یادگاری و مهشید سنایی فرد و با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف از سوی انتشارات جهان دانش برای دومین بار تجدید چاپ شد.


ناشر در مقدمه این کتاب آورده است: «کار آفرینی نیز مانند هر پدیده دیگری قواعد وملزومات ویژه خودش را دارد. سرمایه شاید مهم ترین نیاز برای شروع یک فعالیت اقتصادی باشد، اما به یقین همه آن نیست. دانش و توانایی مدیریت، دانش اقتصادی، شناخت او ضاع بازار و نیازهای آن و از همه مهم تر ،باورداشتن اینکه «من می توانم، کارتازه ای را شروع کنم» عامل هایی هستند که در تولد یک کارآفرین و ایجاد عزم واراده در وی نقش اساسی دارند.»

مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف در راستای این الگوسازی‌ها در جامعه ایرانی با هدایت و همکاری در مجموعه یکصد جلدی کارآفرینان بزرگ ایرانی که توسط رضا یادگاری و مهشید سنایی‌فرد به نگارش درآمده است، توان خود را به کار بسته است تا تمام آنچه را می‌تواند با انتقال آن‌ها به نسل جوان ایرانی از آنها نسلی توانمند و کارآفرین بسازد به منصه ظهور برساند.»


ناشر در توضیح کتاب آورده است: «آجیل تواضع از چه زمانی متولد شد؟ علت موفقیت تواضع در چه بوده است؟ آجیل تواضع چگونه وارد تهران شد و در دل مردم جای گرفت؟ در آجیل تواضع چه جذابیتی وجود دارد که همه را شیفته خود می کند؟ تکنیک های فروش منحصر بفرد جلیل تواضع چیست؟ و...» پاسخ این سوالات با مطالعه این کتاب جمع و جور و خواندنی به دست می آید.»

کتاب ضمن معرفی «جلیل تواضع» بنیان گذار «آجیل و خشکبار تواضع»، به بررسی روند زندگی و عوامل موفقیت ایشان پرداخته است. جلیل تواضع 75سال پیش درسال1315درتبریز متولدشد.وی ازسن هشت سالگی در مغازه آجیل فروشی پدرمشغول کاربود.پدرایشان برخلاف پدربزرگشان که به کارباغداری مشغول بودند پیشه ای را برگزیدند که درآینده ای دور هم رشد و پیشرفت داشته باشد.خشکبار روش جدیدی ازنگهداری محصولات کشاورزی بود که ایده افتتاح نمودن یک مغازه خشکبارفروشی رادرذهن پدرایجاد کرد.او بعد از 15 سالگی به طور ثابت در کنار برادرانش مغازه پدر را اداره می نمودند. و سپس به همراه پسرش مغازه مستقل خود را راه اندازی کردند.درادامه کتاب چگونگی افتتاح شعبه تواضع تهران درچهارراه پارک وی وروند شکل گیری« آجیل تواضع اصل» رامی خوانیم.جلیل تواضع عوامل پرآوازه شدن نام تواضع را در کار مداوم ،پشتکار،اندیشه درست،سرمایه گذاری به موقع وصبرمی داند. توصیه او به جوانان این است که:« یاکارپدر را یاد گیرند و یا به دنبال یک حرفه و صنعت بروند. در کاری که آغاز می کنید پشتکار داشته باشید و از وقت تفریح خود بزنید تابتوانید کار خود را به نتیجه برسانید.» شایان ذکر است که از ابتدا تاکنون آقای جلیل تواضع و پسرشان علی تواضع همواره پابه پای پرسنل خود مشغول به کار در فروشگاه بوده اند. دراین کتاب خواهیم خواند که این کار چه تاثیراتی در موفقیت آجیل تواضع داشته است.


شایان ذکر است، این مجموعه تا کنون آثاری درباره این کارآفرینان کشورمان منتشر کرده است: «بنیانگذار شرکت بوتان، بنیانگذار شرکت بس، بنیانگذار صنایع امرسان، بنیانگذار شرکت بهروز،بنیانگذارخودکاربیک، بنیانگذار گروه صنایع غذایی مهرام،بنیانگذار مجله موفقیت، بنیانگذار رستورانهای زنجیره ای پدر خوب و...»

کتاب «کارآفرینی به شیوه احمدحلت» بنیان‌گذار تکنولوژی موفقیت در ایران و خاورمیانه و صاحب امتیاز و مدیرمسئول دوهفته نامه موفقیت، نیز از پرتیراژترین مجموعه کتاب های زندگینامه یکصدکارآفرین بزرگ ایرانی است که برای هفتمین بار تجدید چاپ شد.


«احمدحلت چطور به این نتیجه رسید که تکنیک های موفقیت را پایه گذاری کند؟ زمانی که می خواست مجله را راه اندازی کند جوجامعه چطور بود؟مجله موفقیت با چند نیرو کارخودرا شروع کرد؟احمد حلت چراریسک کرد وبه سراغ چاپ نشریاتی که تیراژشان تضمین شده بود نرفت بلکه به سراغ ایده ای رفت که هیچ تجربه عملی از آن وجود نداشت؟...» پاسخ این سوالات با مطالعه این کتاب جمع و جور و خواندنی به دست می آید.

کتاب ضمن معرفی «احمدحلت»، به بررسی شالوده زندگی کاری و شخصی و عوامل موفقیت وی پرداخته است. او در تاریخ 17بهمن 1341در تهران به دنیا آمد. در رشته روانشناسی تحصیل و سپس در دانشگاه علامه طباطبایی رشته علوم ارتباطات و روزنامه نگاری و در آلمان دوره های تخصصی روانشناسی بالینی و موفقیت را به پایان برداواولین ایرانی آموزش دهنده راهکارهای موفقیت و رئیس بنیاد سخنرانان حرفه ای کشور است. وی با افتخار بیش از 180 شماره از مجله موفقیت را که حاوی رازهای شادابی و مثبت اندیشی است به انتشار در آورده است. احمد حلت می گوید دراولین سالی که موفقیت در نمایشگاه مطبوعات شرکت کرد خودم یک چهارپایه برداشتم و گذاشتم در محوطه نمایشگاه، روی آن ایستادم و تبلیغ مجله را کردم تا یک عده دورم جمع شوند. و سپس با صدای بلند گفتم این مجله در آینده پرتیراژترین نشریه کشور خواهد بود. او معتقد است هرآنچه امروز هست راقبلا در اندیشه هایش دیده است و هر اشتباهی که در زندگی بکنیم این اشتباه به ما درس می دهد.



ساکنان تهران برای تهیه این کتاب و سایر آثار این مجموعه و هر محصول فرهنگی دیگری کافیست با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را (در صورت موجود بودن در بازار) در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.
6060

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 257529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پسر تبريز IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۳
    14 1
    با سلام به نظر من آقاي تواضع همه فوت فن آجيل فروشي را گفته ؟ من كه بعيد ميدونم . اگر هم تو كتابش هم گفته باشه همه اش را نگفته مطمئن باشين ...
    • بی نام FI ۱۷:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۶
      2 0
      سلام.بهترین رازموفقیت اقای تواضع کیفت اجیلاشونه
  • بی نام IR ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۳۰
    0 0
    مردمداری راز اصلی اش