به گزارش آسوشیتد پرس نیروی هوایی اسرائیل با یک توقف چند ساعته درروز جمعه مجدد به جنوب غزه حمله هوایی کرد. نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، صبح جمعه گفته بود به دلیل دیدار هشام قندیل، نخست وزیر مصر ازنوار غزه، حملات هوایی را موقتا قطع می کند.
از روز چهارشنبه تاکنون در اثر حملات اسرائیل به غزه از هوا و دریا، 22 فلسطینی به شهادت رسیده اند که در این میان، تعدادی کودکان و زنان باردار بودند. در همین حال مبارزین فلسطینی نیز همچنان به شلیک راکت به سرزمین های اشغالی ادامه داده اند که منجر به زخمی شدن عده ای از صهیونیست ها شده است. ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل سی هزار سرباز ذخیره صهیونیست را فراخوانده است و تانک های این رژیم در نزدیکی مرز غزه صف بسته اند.
هشدار نخست وزیر انگلیس
درهمین حال با افزایش احتمال ورود نیروهای زمینی اسرائیل به غزه ویلیام هیگ وزیر امور خارجه انگلیس به رژیم صهیونیستی در مورد پیامدهای این حمله هشدار داد.
به گزارش واحدمرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان هیگ همچنین خاطرنشان کرد دو طرف در این حملات مسئول هستند و باید برای خاتمه دادن به آن تلاش کنند.
هیگ افزود:« اسرائیل باید این مسئله را در نظر داشته باشد که در درگیری های قبلی وقتی به حملات زمینی متوسل می شد حمایت بین المللی و بخش اعظمی از همراهی جهان را با خود از دست می داد . »
وزیر امور خارجه انگلیس همچنین افزود: « این مسئله به اقدامات دو طرف بستگی دارد، نه یک طرف. »
هیگ و دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس پیش از این گفته اند حماس اولین مسئول این بحران فعلی به شمار می آید.
4949
نظر شما