چاپ ششم کتاب «زندگی خوب بود» شامل خاطرات 20 روز یک تکنسین آزمایشگاه از بیمارستانی صحرایی در منطقه بستان به قلم رحیم حسن‌پور منتشر شد.

به گزارش خبرآنلاین، انتشارات سوره مهر با اعلام این خبر یادآور شده، نویسنده کتاب «زندگی خوب بود» به نقل وقایع سال‌های نخستین جنگ تحمیلی عراق علیه ایران پرداخته و گزارشى از بمباران‏‌ها، وضعیت مجروحان ایرانى و عراقى، امکانات موجود در بیمارستان صحرایی منطقه بستان و روحیه کارکنان آن جا ارایه داده است.

از ویژگی‌های این کتاب که در 12 فصل و به صورت روزنوشت گردآوری شده، اختصاص بخش جداگانه‌ای به عکس‌های بیمارستان صحرایی و نحوه ارایه خدمات پزشکی به رزمندگان دوران دفاع مقدس است.

در بخشی کتاب آمده است: «آمپول را آماده کردم و رفتم کنار تخت پنج. مجروح، جوانی بیست ساله بود. یک پایش را قطع کرده بودند... نیم خیز شد و نگاهی به پای چپش انداخت. گفت: «برادر سوالی داشتم». گفتم بپرس. پرسید: «پای مصنوعی چه جور چیزی است؟» پرسیدم: «منظورت چیست؟» گفت: «منظورم این است که می‌شود با آن دوید؟» گفتم: «مثل پاهای معمولی که نه اما می‌شود تند هم راه رفت.»

در حالی که غصه‌دار به نظر می‌رسید گفت: «پس نمی‌شود با پای مصنوعی دوید.» با اشاره سر جواب منفی دادم. لبخندی زد و گفت: «اما من می‌دوم، خواهی دید. من حالا حالاها کار دارم. این دفعه دوم است که مجروح شدم. دفعه قبل پای راستم تیر خورد و این بار پای چپم قطع شد اما عیب ندارد. پای مصنوعی‌ام را که گرفتم بر می‌گردم. تا ظلم هست ما هستیم و...»

کتاب «زندگی خوب بود» در قطع رقعی و 231 صفحه با شمارگان دو هزار و 500 نسخه و بهای 39 هزار ریال از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ ششم رسیده است.

 

این ناشر همچنین چاپ پنجم کتاب «خرمشهر خانه ای رو به آفتاب» را که حاصل گفتگوهای هدایت‌الله بهبودی و مرتضی سرهنگی با همسر شهید عبدالرضا موسوی است منتشر می کند. این کتاب از مجموعه کتاب‌های «بانوی ماه» است که در آن خاطرات صدیقه زمانی، همسر شهید عبدالرضا موسوی، فرمانده سپاه خرمشهر به صورت گفت‌وگو تنظیم شده است.

این کتاب در اصل بیانگر ارتباط صدیقه زمانی با شهید موسوی قبل و بعد از انقلاب است که یک رابطة معلم و شاگردی بوده است. صدیقه زمانی در این اثر از آشنایی‌اش با شهید موسوی، فعالیت‌های سیاسی وی، اخراج در قبل از انقلاب از دانشگاه اهواز، ازدواجش با وی و همچنین از روزهای جنگ تحمیلی می‌گوید.

متن وصیت‌نامه شهید موسوی نیز در کتاب موجود است. این وصیت‌نامه، که پنج‌شنبه 9 بهمن 1359 تنظیم شد، خطاب به صدیقه زمانی است. شهید موسوی در این وصیت‌نامه از خدا می‌خواهد تا عشق به همسر و فرزند او را از انجام وظیفه‌اش دور نکند و آرزو می‌کند که دوری‌اش هیچ کمبودی در زندگی خانواده‌اش به وجود نیاورد. در بخش پایانی کتاب نیز، زندگی‌نامه شهید عبدالرضا موسوی نوشته شده است.


ساکنان تهران برای تهیه این دو کتاب و هر محصول فرهنگی دیگری کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را (در صورت موجود بودن در بازار) در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.

 

6060

کد خبر 260924

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین