به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر حبیب الطرف رئیس کمیته بهداشتی در شورای شهر استان کربلا در مصاحبه تلفنی با خبرنگار محلی واحد مرکزی خبر در نجف اشرف گفت بر اثر دو انفجار صبح امروز کربلای معلی بیست و هفت تن زخمی شدند که فقط حال یکی از آنان وخیم است.
وی با اشاره به معالجه و مرخص شدن سایر زخمی ها از بیمارستان " الحسین " کربلای معلی افزود نخستین انفجار با بمبی دست ساز در رستوران " ابو نور " در فاصلة هزار متری حرم مطهر امام حسین (ع) در مقابل شرکت نفت این شهر مقدس و همچنین در فاصلة یکصد متری از اتاق عملیات پلیس کربلاء بوقوع پیوست.
رئیس کمیته بهداشتی شورای شهر استان کربلا تصریح کرد دومین انفجار که در موتوری تعبیه شده بود چند ثانیه پس از نخستین انفجار مقابل رستوران " ابونور " صورت گرفت.
بنابر تاکید دکتر الطرفی و منابع بهداشتی بیمارستان الحسین هیچ یک از زخمی های این دو انفجار ایرانی نیستند.
شمار زخمی های دو انفجار صبح امروز کربلای معلی به بیست و هفت نفر افزایش یافت.
کد خبر 26613
نظر شما