سعید سلیمان پور در تهران امروز نوشت:

اصلاحیه بر مصوبه مجلس!

مجلس چندی پیش تصویب کرده بود که: «سرپرستی وزارت‌خانه‌ فاقد وزیر، توسط وزیر دیگر ممنوع است.» پیشنهاد ما اضافه کردن این عبارت به مصوبه‌ فوق است: «...توسط وزیر یا سرپرست وزرات‌خانه دیگر...» زیرا با روند عزلی که مشاهده می‌شود، دور نیست که دیگر وزیری در هیات دولت باقی نماند تا مسئولیّت وزارت‌خانه‌ دیگری را نیز بر عهده بگیرد!

 

کذب محض!

از آنجایی که اغلب اظهارات همکاران سابق و اسبق دولت این روزها از طرف دفتر رئیس‌جمهور «کذب محض» نامیده می‌شود، برای حقیر سوالی پیش آمده‌است که آیا دولت در گزینش این خیل کذّاب(!) برای تصدی پست حساس وزارت،سهل انگاری نکرده‌ و «گزینش»‌اش نیاز به «تنقیح» نداشته‌است؟!

(فلاش فوروارد:دفتر رئیس جمهور اعلام کرد که خبر تکذیب آن اظهارات، کذب محض است!)

 

عزل طبیعی!

مرگ، انواع گوناگونی دارد.برخی مرگها بر اثر حوادث شکل گرفته، غیرطبیعی نامیده می‌شوند و برخی بر اثر بیماری‌ها یا کهولت سن اتفاق می‌افتند.به نظر حقیر «عزل» نیز برادر کوچک‌تر مرگ است و مانند آن می‌تواند مشمول این دو صفت بشود!اما اعتقاد دارم که دیگر هیچ عزلی در دولت دهم غیرطبیعی و غافلگیرانه نیست و نخواهد بود.دور نیست که ده‌ها سال بعد درباره‌ وزیران این دولت نوشته شود:

«همه‌ این وزرا به عزل طبیعی درگذشته‌اند!»

 

دولت و حکمت متعالیه!

«غلامحسین الهام»سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که:

«آیا تغییر وزرا در مجموعه هیات دولت ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر؟»

گفته است:

«اساس و بنیاد عالم بر تغییر و حرکت است و این در نظریه حرکت جوهری ملاصدرا نیز به وضوح بیان شده است(!)»

البته باید توجه داشت که منظور آن فیلسوف شهیر از حرکت جوهری،حرکت در ذات و جوهره‌ شی‌ است و با حرکت جوهرِ خودکار رئیس جمهور محترم که با جاری شدن بر روی کاغذ،توفان عزل به‌پا می‌کند،ارتباطی ندارد!

از طرف دیگر با توجه به اینکه در نظریه‌ «حرکت جوهری»، جهان، ‌یکپارچه حرکت است و ثبات وجود ندارد و نیز با عنایت به اینکه هیات دولت نیز جزئی از جهان به شمار می‌رود، می‌توان عدم ثبات در آن را با فلسفه ملاصدرا توجیه کرد!

 

صرفا جهت تایید!

رئیس‌جمهور محترم گفته است:

«گاهی در سر افراد بلغم زیاد می‌شود، خواب آلوده می‌شوند و پرت و پلا می‌گویند در حالی که آن فرد خوب و مومنی است. اما پرت و پلا می‌گوید و گاهی اگر مواد دیگری در بدن زیاد شود، فرد خیلی زود عصبانی می‌شود.»

اگر در این مورد آخری،منتظر نتیجه‌گیری طنز‌آمیز مایید،بیهوده منتظر نمانید که طنزمان ته کشیده‌است.غرض،تایید فرمایش ایشان بود و بس!

6060

کد خبر 269497

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین