رعایت نکردن اصول ایمنی در گودبرداری جان یک نفر را در منطقه دارآباد تهران گرفت.
مدیر آتش نشانی منطقه 3 تهران گفت: در این حادثه که مقارن ظهر امروز روی داد با توجه به حجم آوار ماموران سه ایستگاه آتش نشانی به محل اعزام شدند.
مهدیانی افزود: ماموران آتش نشانی پس از چهار ساعت عملیات آوار برداری، جسد کارگر مدفون در زیر خاک را بیرون آوردند.
وی علت حادثه را بی احتیاطی و رعایت نکردن اصول ایمنی گودبرداری کنار ساختمان اعلام کرد و افزود: ایجاد نکردن حفاظ سازه باعث ریزش خاک با این حجم شده است و اگر سازه نگهبان ایجاد می شد شاهد آوار نبودیم.
مهدیانی با اشاره به اینکه این بی احتیاطی در موارد متعددی موجب بروز حادثه و خسارات مالی و تلفات جانی می شود گفت: هم مالک و هم پیمانکار و مهندس ناظر باید نظارت جدی بر گودبرداری و ایجاد حفاظ به منظور جلوگیری از ریزش آوار داشته باشند تا جان افراد به خطر نیفتد.
47282
واحد مرکزی خبر نوشت:
کد خبر 275874
نظر شما