ظاهرا دادگاه استیناف در مورد موضوع قبلی در حال بررسی است و این در حالی است که قاضی لوسی کوه از آنها خواسته تا روشن شدن تکلیف پرونده قبلی، بررسی موضوع جنجالی بعدی به تعویق افتد که هر دو آنرا پذیرفته اند.
قاضی باید در مورد تقاضاهای جدید بررسی های خود را اعلام کند تا دادگاه جدید تشکیل شود و هر دو موافقت کرده اند تا آن زمان، تکلیف پرونده قبلی که در ردیف استیناف قرار گرفته، معلوم گردد.
دادگاه استیناف برای رای ماه آگوست انجام شده و قاضی کوه رسما اعلام نموده که ضروری نیست دو پرونده در یک زمان بررسی گردد.
اپل درخواست کرده تا براساس رای ماه آگوست سامسونگ از فروش برخی محصولاتش که نقض ثبت اختراع آیفون و آی پد را در بر گرفته، در امریکا منع شود.
در آن دادگاه سامسونگ به پرداخت 1 میلیارد دلار خسارت به اپل نیز محکوم شد.
ماه گذشته اپل خسارت اضافی 500 میلیون دلاری را خواستار شد که توسط دادگاه رد شد و دادگاه اظهار کرد سامسونگ میزانی که اپل ادعا کرده را نقض نکرده تا 500 میلیون دلار دیگر بپردازد.
سامسونگ حتی با رقم 1 میلیارد نیز مشکل داشته و بارها اعلام کرده رقم خسارت را قبول ندارد.
وکلای هر دو طرف باید تا اوایل مارس تعویق دادگاه را رسما امضا کنند. دادگاه دوم درباره نقض قوانین ثبت اختراع در مورد گلکسی اس سه و آیفون 5 بوده است.
منبع: زد دی نت
56501
نظر شما