«گواکامول تازه» به کارگردانی PES یکی از نامزدهای جایزه اسکار بهترین فیلم کوتاه انیمیشن و کوتاهترین فیلمی است که نامزد جایزه اسکار شده است.

به گزارش خبرآنلاین، این انیمیشن دو دقیقه‌ای با تکنیک استاپ-موشن ساخته شده و در آن مردی برای تهیه خوراک گواکامول (خوراکی مکزیکی) از اشیاء دوروبرش مثل نارنجک یا توپ بیسبال استفاده می‌کند.

 
این فیلم را PES کارگردانی کرده که نام اصلی‌اش آدام پساپن است و در سال 1973 متولد شده است. او در دنیای تبلیغات بسیار شهرت دارد و «گواکامول تازه» را در ادامه فیلم کوتاه دیگرش «اسپاگتی غربی» ساخته است.
 
رقبای «گواکامول تازه» برای دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم کوتاه انیمیشن «Head Over Heels»، «آدام و سگ»، «سیمپسن‌ها: طولانی‌ترین بچه‌داری» و «Paperman» هستند.

مراسم هشتاد و پنجمین دوره جوایز آکادمی علوم و هنرهای سینمایی 24 فوریه (دوشنبه هفتم اسفند به وقت ایران) در هالیوود اند هایلند سنتر در لس آنجلس برگزار می‌شود
 


 

58241

کد خبر 277437

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا EU ۰۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
    30 11
    عالی بود
  • بدون نام IR ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
    8 0
    خلاقیت خلاقیت خلاقیت....

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین