سرمربی تیم فوتبال سپاهان می گوید نتایج این فصل النصر به هیچ عنوان درخور نام آنها نیست.

به گزارش خبرآنلاین؛ زلاتکو کرانچار سرمربی کروات تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پیش از بازی مقابل النصر امارات حضور پیدا کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. او در مورد این دیدار گفت: «مسابقه سختی را پیش رو داریم، به نظر من النصر پیشرفت زیادی نسبت به فصل گذشته کرده و نتایج این فصل آنها در حد نام این تیم نبوده است. النصر تیم با کیفیتی است که بازیکن خطرناکی به نام برونو سزار دارد که فصل گذشته بازیکن خودمان بود. امیدوارم این بازیکن در دیدار فردا عملکرد خوبی نداشته باشد.»
او ادامه داد: «قصد تخریب تیم حریف را ندارم اما به جرات می‌گویم که کیفیت ما بهتر از تیم حریف است و از همان دقایق ابتدایی بازی هجومی را ارائه خواهیم کرد.»
سرمربی سپاهان در پاسخ به این سوال که آیا نبودن سوشاک بر تیم تاثیر خواهد داشت گفت: «مطمئنا غیبت او تاثیرگذار است و ما را مجبور کرده که در ترکیب تغییراتی را ایجاد کنیم. ما یک بازیکن خوب به نام علی احمدی داریم که می‌توانیم از او استفاده کنیم و این مدرکی است برای صحبت های من که می‌گویم برای یک تیم 25 نفر بازی خواهند کرد نه 11 بازیکن.»
او در پایان اعلام کرد که ابایی از گفتن یازده بازیکن اصلی اش ندارد و در اقدامی عجیب ترکیب نهایی تیمش را گفت: «سپاهان مقابل النصر با ترکیب شهاب گردان، حسن جعفری، فرشید طالبی، علی احمدی، احسان حاج‌صفی، حسین پاپی، امید ابراهیمی، بولکو، محمدرضا خلعتبری، محرم نویدکیا، جواهیر سوکای بازی خواهد کرد.»

252 43

کد خبر 279356

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ali IR ۱۷:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
    9 4
    انشاءالله سپاهان در این جام موفق خواهد بود
  • ali IR ۱۷:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
    8 4
    انشاءالله سپاهان در این جام موفق خواهد بود
    • بدون نام IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۹
      2 0
      میخوام بدونم اونایی که منفی دادن ایرانی هستن یا وطن فروش؟
  • بدون نام IR ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
    4 6
    اگه همین کارووو ( لو دادن ترکیب اولیه ) قلعه نویی انجام میداد که لهش میکردین ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین