۰ نفر
۱۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۶

واحد مرکزی خبر نوشت:

وزارت وحدت کره جنوبی که بر روابط با کره شمالی نظارت می کند روز جمعه درباره وعده همسایه شمالی خود در خصوص لغو موافقتنامه های عدم مخاصمه بین دو کشور به شدت ابراز تاسف کرد.
به گزارش خبرگزاری شین‌هوا از سئول، کیم هیونگ سوک سخنگوی وزارت وحدت کره جنوبی در بیانیه ای اعلام کرد این اطلاعیه که تنش ها را در شبه جزیره کره افزایش می دهد، بسیار تاسف آور است
وی افزود: کره شمالی باید درک کند انتشار چنین اطلاعیه هایی و بیان اظهارات تهدید آمیز هیچ دستاوردی در پی نخواهد داشت.
این اظهارات پس از آن بیان شد که کره شمالی در واکنش به افزایش تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه این کشور اعلام کرد خط ارتباطی مستقیم نظامی را با کره جنوبی قطع می کند و توافقنامه های عدم مخاصمه را بین دو کشور بی اعتبار می داند.
بر اساس این تحریم ها، کشورهای عضو سازمان ملل متحد باید محموله های هوایی و دریایی کره شمالی را به منظور جلوگیری از حمل مواد ممنوعه و نظارت دقیق تر بر عملکرد مقامات کره شمالی و موسسات این کشور که در فعالیت های غیرقانونی دست دارند بازرسی کنند.
5252
 

 

کد خبر 281074

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =