۰ نفر
۲۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۴

فارس نوشت:

سهام هلدینگ خلیج‌فارس به عنوان بزرگترین یا یکی از دو شرکت بزرگ بورس که به منظور کشف قیمت انجام شده بود فروش نرفت تا با عدم موفقیت این عرضه شاخص بورس جهش کرده و به کانال 38 هزار واحدی وارد شود.

بر این اساس سازمان خصوصی سازی از طریق تامین سرمایه مبین بیش از 743 میلیون سهم هلدینگ خلیج‌فارس را با قیمت 995 تومان عرضه کرد اما هیچ خریداری برای خرید در این حجم و قیمت حاضر نشد.

تقاضاهای ثبت شده خریداران برای خرید 2.4 میلیون سهم با قیمت 500 تومان برای هر سهم و 200 هزار سهم با قیمت 400 تومان ثبت شد که فاصله زیاد این تقاضاها با قیمت عرضه و تغییر نکردن قیمت امیدها برای معامله سهام هلدینگ خلیج‌فارس را در اولین روز عرضه از بین برد.

از سوی دیگر این اتفاق باعث جهش 524 واحدی شاخص بورس و ورود آن به کانال 38 هزار واحدی شد. بر این اساس سهام همه شرکت‌های بزرگ علاوه بر افزایش قیمت 4 درصدی با صف‌های سنگین خرید مواجه شد.

به دلیل درک بازار از این نکته که سهام هلدینگ امروز عرضه نمی‌شود و احتمال عرضه آن در ابتدای سال آینده نیز به راحتی فراهم نخواهد شد نقدینگی بازار به سمت شرکت‌های بزرگ حرکت کرد تا این جهش در شاخص رقم بخورد.

گفته می‌شود دلیل عدم استقبال خریداران از قیمت پیشنهادی سازمان خصوصی‌سازی برای سهام هلدینگ خلیج فارس ابهامات مربوط به قراردادهای این شرکت و اصرار متولیان شرکت به قیمت‌گذاری 1000 تومانی برای هر سهم آن بوده است.

بر این اساس قبل از این عرضه مسئولان خصوصی‌سازی، نفت و بورس جلسه داشتند و درباره این قیمت توافق کردند اما بازار این توافق را نپذیرفت و سهام عرضه شده فروش نرفت.

3131

کد خبر 282940

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر IR ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
    3 0
    واقعا دقایق جالبی بود. ملت دارند یاد می گیرند که جنس گرون رو نباید خرید. این سهم بیشتر از 400-500 تومن نمی ارزه اونوقت آقایون قیمت 1000 تومن رو روش گذاشتند! به همه کسایی که تسلیم این گرانفروشی نشدند تبریک می گم
  • بدون نام IR ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
    2 0
    چون گرون می فروختند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین