۰ نفر
۳۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۳

واحد مرکزی خبر نوشت:

باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا روز جمعه به منظور کمک به ایالت تگزاس برای مقابله با پیامدهای انفجار مرگبار در یک کارخانه تولید کود شیمیایی در این ایالت، در تگزاس حالت فوق العاده اعلام کرد. این دستور به آژانس فدرال مدیریت اوضاع غیرمترقبه اجازه می دهد «تجهیزات و منابع مورد نیاز برای کاستن از اثرات وضع اضطراری را شناسایی و بسیج و این (تجهیزات و منابع) را به تشخیص خود تامین کند».
انفجار روز چهارشنبه در یک کارخانه تولید کود شیمیایی در شهر وست واقع در ایالت تگزاس روی داد و به کشته شدن دست کم چهارده نفر از جمله ماموران داوطلب آتش نشانی که برای اطفای حریق به صحنه شتافته بودند، منجر شد.
مقامات اعلام کرده اند دویست نفر نیز در این انفجار زخمی شده اند.
نشانه ای از تعمدی بودن انفجار در کارخانه وست فرتلایزر به چشم نمی خورد که یک تاسیسات خصوصی است. جان کورنین سناتور جمهوریخواه ایالت تگزاس به نقل از معاون اداره آتش نشانی شهر اعلام کرد شصت نفر همچنان مفقود هستند. اوباما در سخنانی در کاخ سفید که بر دستگیری آخرین مظنون انفجارهای بوستون تمرکز داشت، اعلام کرد: «من می خواهم آنها (افراد مفقود) بدانند که فراموش نشده اند». به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، وی افزود: «رویهم رفته، این هفته سختی بوده است».
5252

کد خبر 287800

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    0 0
    هفته های سخت تری در پیش روی آمریکا خواهد بود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین