یورونیوز در ادامه گزارش خود گفت: برادر بزرگتر و همسرش تا مدتی قبل زندگی عادی داشتند و نحوه پوشش آنها مانند آمریکایی ها بود، اما آنها برای مدتی به سفر می روند و پس از بازگشت همسر وی با حجاب می شود. آنها چند باری برای انجام مراسم مذهبی به مسجد بوستون مراجعه کرده بودند.
رییس این مسجد نیز حضور هر دو برادر را در یک سال و نیم گذشته بویژه برای انجام نماز جمعه تایید کرده است. اما همچنان اینکه آیا این دو به دلایل مذهبی دست به این کار زده اند در هالهای از ابهام قرار دارد. یکی از کسانی که با برادر کوچکتر آشنایی داشت می گوید: «او سیگار می کشید، به دخترها علاقه داشت، در مهمانی ها مشروب می نوشید، خجالتی نبود و کاملا یک آدم اجتماعی بود. به همین دلیل است که نمی توانم بفهمم چه شده.» برادر کوچکتر در روز دستگیری به مدت چنین ساعت داخل یک قایق در حیاط یک خانه پنهان شده بود. اگرچه پلیس عملیات گسترده ای را برای یافتن او آغاز کرده بود، اما سرانجام این صاحب خانه بود که وی را شناسایی و به پلیس معرفی کرد.
او در جریان دستگیری از ناحیه گردن و زبان مجروح شده و فعلا قادر به پاسخ به سوال های بی شماری که در برابرش قرار گرفته اند نیست. اما نکته قابل اهمیت اینکه، نهادهای اطلاعاتی روسیه در سال 2011 از پلیس فدرال آمریکا خواسته بودند درباره برادر بزرگتر، به دلیل ارتباط با گروههای اسلامگرا تحقیق کنند، اما اف. بی. آی به دلیل نقص مدرک پرونده او را بایگانی کرد.
در فیلم زیر تصاویری از نحوه دستگیری متهم دوم را می بینید.
52261
نظر شما