سید فرزاد حسینی، مدیرکل پزشکی قانونی استان خوزستان اعلام کرد: اتوبوس اسکانیای اهواز ـ شاهین شهر که ظهر امروز با یک دستگاه کامیون تریلر بتن تصادف کرده بود، 14 کشته و 4 مصدوم به جا گذاشت.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین و به نقل از سایت سازمان پزشکی قانونی کشور، مدیرکل پزشکی قانونی استان خوزستان همچنین از انتقال 5 مصدوم این حادثه به اهواز خبر داد و گفت: پس از انتقال مصدومان حادثه به بیمارستان طالقانی اهواز، یکی از 5 مصدوم جان باخت که با فوت این مصدوم جمع کشته ها به 14 نفر رسید. اجساد حادثه تصادف جهت تشخیص هویت و صدور گواهی فوت در حال انتقال به پزشکی قانونی اهواز است.

حسینی اسامی 4 مصدوم حادثه تصادف را به شرح زیر اعلام کرد:
حمید باغسر

نادر فاضلی

مجتبی براهویی

محمد موسوی

 اسامی 10تن از کشته شدگان سانحه محور اهواز - هفتکل

ایسنا نوشت: مدیر شرکت تعاونی مسافربری شماره 14 اهواز، اسامی برخی از مسافران اتوبوس حادثه دیده محور اهواز – هفتکل را اعلام کرد.
حردانی اظهار داشت: از طریق ثبت نام در تعاونی شماره 14 اسامی هشت مسافر به نام " آقایان فتحی، بازیار، ستایشی، جعفری" و "خانم‌ها عددی و منجزی" به ثبت رسیده است. همچنین علاوه بر این هشت نفر سه مسافر در درب خروجی ترمینال سوار این اتوبوس شدند که اسامی آن‌ها به همین دلیل مشخص نیست.
مدیر شرکت تعاونی مسافربری شماره 14 اهواز، گفت: راننده این اتوبوس رسول حسینی دهکردی و راننده دوم مسعود رحیمی بوده است.
وی ساعت حرکت این اتوبوس از ترمینال سه راه تپه به مقصد اصفهان را 9:45 دقیقه اعلام کرد.

 

علت حادثه در دست بررسی

ایسنا نوشت: فرمانده پلیس راه کشور با اشاره به سانحه تصادف و آتش سوزی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در محور اهواز – اصفهان گفت: طی این حادثه 14 تن کشته و چهار تن دیگر نیز در بیمارستان بستری شدند.
سرهنگ محمدرضا مهماندار، ‌در خصوص جزئیات این سانحه رانندگی با تکذیب برخی آمارهای ارائه شده در این خصوص گفت: اتوبوس VIP اسکانیا صبح امروز از اهواز به اصفهان حرکت کرده بود که ساعت 11 و 15 دقیقه در کیلومتر 40 محور اهواز – هفتکل در لاین مخالف با یک دستگاه کامیون باری تصادف می‌کند و در پی آن اتوبوس آتش گرفته و این آتش به کامیون نیز سرایت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه اتوبوس VIP مذکور گنجایش 27 سرنشین را داشته است، آمار مبنی بر حضور 40 سرنشین در اتوبوس مذکور را رد کرد و افزود: براساس صورت وضعیت شرکت مسافربری، این اتوبوس در زمان حرکت 11 مسافر داشته که در پی این حادثه 11 نفر از سرنشینان اتوبوس و دو نفر از سرنشینان کامیون در صحنه کشته و پنج نفر از سرنشینان دیگر اتوبوس -که به نظر می‌رسد در مسیر سوار شده‌ بودند، مجروح شده و به بیمارستان اعزام شدند که یکی از این افراد در بیمارستان فوت کرده است.
فرمانده پلیس راه کشور با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد اتوبوس مذکور تعدادی مسافر نیز در بین راه سوار کرده است، گفت: بر اساس آمارهای قطعی اعلام شده در این حادثه 14 نفر کشته و چهار تن در بیمارستان بستری شده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه هنوز علت اصلی این حادثه مشخص نیست، گفت:‌ بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد اتوبوس مذکور پس از تصادف با کامیون به دلیل نامعلومی آتش گرفته که این آتش به کامیون نیز سرایت کرده است.
وی گفت: تمامی اجساد شناسایی شدند و بررسی پلیس برای مشخص شدن علت این حادثه همچنان ادامه دارد. 

47282

کد خبر 290437

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    91 0
    خداوند بیامرزدشان
    • بدون نام DE ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
      14 12
      و راننده مقصر را هرگز نیامرزد
    • آشنا IR ۲۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
      8 0
      همین خدا بیامرزتشون...تکلیف اون دختر بدبختی که منتظره تا نامزدش برگرده چی میشه ؟
  • علی مجیدی زاده US ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    42 1
    کاش بجای ساختن تونل و راه در کشورهایی همچون تاجیکستان و بنین و....کسی بفکر اصلاح راه های کشور خودمان می بود.....
  • محمدنوری زاده IR ۱۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    65 1
    جاده اهواز به اصفهان از پرترددترین جاده های ایران میباشد که حدود 90درصد طول ان به صورت 2طرفه و با عرض کم و پیچها و گردنه های بسیار خطرناک میباشد که تبدیل به هیولایی شده است که مردم استان مستضف خوزستان را در خود می بلعد.... .البته الحمدالله مسوولان محترم کاملا به این مشکلات آگاه هستند و از بس غم این مساله رو میخورن رنگ به چهره ندارن !!!!!!!!!!!!
  • یعقوب IR ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    54 0
    این یکی از ده ها حادثه ای است که ما خوزستانی ها هر سال در جاده های خطرناک استان به آن دچار می شویم، لطفا پیگیر باشید
  • zagros IR ۲۱:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    9 11
    خدا رحمتشون کنه؛واقعأ این دیگه خطای انسانی باعث این تصادف شده نه جاده مقصره نه ماشین
    • سهیل IR ۲۳:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
      7 0
      اگه این مسیر که تردد بسیار زیادی هم داره دوطرفه می بود هرگز امکان تصادف شاخ به شاخ وجود نداشت و 11 خانواده الان عزادار نبودن
  • بدون نام IR ۲۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    8 0
    آقای احمدی نژاد یه حرفی بزن این جاده های استان مستضعف رو کی درست میکنه وظیفه کیه یه تسلیت میگفتی خوب بود نکنه اینا از اون آمریکایی که تو بوستن مردن کمترن که برا اونا پیام فرستادی میدونی اینا 16 نفر آدم بودن که همه خانواده داشتن میفهمی آدم بودن
  • علی GB ۰۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    9 0
    خدا رحمتشون کنه ولی تا کی ما خوزستانیا باید طعمه تبعیض و بی عدالتی مسولان کشور باشیم بعد از 30 سال جاده مرگ(سربندر-آبادان) را با پایین ترین استاندارد و ایمنی ساختن احتمالا تو ساله 1400 نوبت جاده اهواز هفتگله.
  • علی نمینی IR ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    5 0
    خوزستان عزیز و مقدس!!!با این همه ثروت و نعمت ؛چرا یاید پسوند "مستضعف"را یدک بکشد؟واین همه نابسامان بوده باشد؟
  • لاله IR ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    1 3
    اسم ده نفر رو كجا نوشته ؟؟؟؟
  • برآهویی IR ۲۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    1 1
    الان تشییع جنازشه:(:(:(:(
  • khorshid IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۴
    5 0
    خدا بيامرزدشان.پسر همسايه ي ما هم يكي از همين فوت شدگان بود.خدا به نامزدش و خانوادش صبر بده
  • روح الله كشوري مقدم IR ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۵
    0 0
    خدارحمتشون كنه منم به نوبه خودم به خانواده هاي داغ دار تسليت ميگم .واقعا كي مقصره پليس هميشه هوشيار!!!!!!!!!!!!راننده كاميون !!!راننده اتوبوس !!!!وزير راه وشهرسازي !!!!!كي ميگه اينا مقصرنند اصلا تقصير ما ست
  • همسايه IR ۱۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
    5 3
    يكيشون پسر همسايه ي مابودبه اسم محمدباقرملكيان خدابه نامزدوخانوادش صبربده
  • بخشیان دهکردی IR ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۸
    0 0
    اسم یکی از قربانیان حادثه که راننده ی کامیون بوده اصغر بخشیان دهکردی می باشد که به اشتباه تایپ شده لطفا اصلاح شود
  • reza IR ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    1 0
    بخدا این جونا حیفه چرا به کدامین گناه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین