حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی طباطبایی از روحانیون تهران، در نامه​ای به یادگار امام خمینی، از وی به خاطر نامه هفته گذشته به آیت​الله هاشمی رفسنجانی تقدیر و تشکر کرد.

سیدحسن خمینی در نامه​اش به آیت​الله هاشمی رفسنجانی  عدم احزار صلاحیت وی را خسارت بار خوانده بود.

در نامه منتشر شده حجت​الاسلام طباطبایی از سوی جماران، آمده است: برخود لازم دیدم ابتدا به وسیله چند سطر نامه و سپس در فرصت مقتضی به صورت حضوری قدرشناسی خود را از شما مبنی بر نامه حکیمانه و جاودانه شما به آیت الله هاشمی ابراز دارم. به راستی در ایامی که حضرت آیت الله هاشمی یار مورد وثوق و توجه امام راحل و مقام رهبری در مظلومترین دوران تاریخ خود به سر می برند، تریبون ها و امکانات رسانه ای وسیله ای شده اند در جهت پاک کردن اذهان تاریخ از نقش موثر ایشان در اعتلا و پیشرفت ایران و از هر فرصتی برای تخریب نقش موجه و موثر ایشان در بحران های پیش روی نظام بی آنکه وجدان خود را قاضی کنند و آنچه بوده را همانگونه که اتفاق افتاده مطرح کنند، استفاده می کنند.

 این نامه می افزاید: نامه و عبارت قابل تعمق و تامل حضرت عالی و نکته قابل توجهی که سرکارخانم مصطفوی به آن اشاره کرده اند، سند محکمی خواهد بود برای درج در تاریخ و جلوگیری از انحراف اذهان تاریخی؛ چرا که با کمی تحقیق، تحلیل و تفسیر آنچه شما ذکر کرده اید برای کسانی که بی غرض و بدون نیت سوء به گذشته می نگرند یادآور بسیاری از مسائل خواهد بود. اینجانب متواضعانه از شما و بیت شریف امام راحل و همه عزیزان که حضوراً یا کتباً اندوه دل و علاقه مندی خود را به آیت الله هاشمی و همه دلسوزان ابراز نمودند به سهم خود تشکر و عرض می کنم.

طباطبایی با بیان اینکه حق همان بود که شما به قلم آوردید، افزوده است: امیدوارم کسانی که در مسند نگهبانی از انقلاب نشسته اند نسبت به عملکرد خود در پیشگاه ذات احدیت دلائل مناسب و مورد پسند داشته باشند و در پیشگاه قضاوت تاریخ سربلند باشند. بزرگان و دلسوزان انقلاب چه آنان که راه شهادت در پیش گرفتند و چه آنان که فرصت خدمت در اختیارشان قرار گرفت بالاخص حضرت آیت الله هاشمی نشان داده اند که هرجا پای مصالح، حفظ نظام و انقلاب پیش بیاید خود و شخصیت خود را نادیده گرفتند و همه هجمه ها را به جان خریدند و فدارکاریشان در حافظه تاریخ خواهد ماند. مهم این است که ایشان امروز به تشخیص صحیح، به صورت درد و دل و شکوه به سوی خداوند زمان را می گذرانند.

/29212

 

کد خبر 295656

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 25
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    2 0
    احسنت...............
  • بی نام IR ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    2 0
    هنوز بزگمردانی هستند که که حقیقت را قربانی منفعت طلبی خود نمیکنند . درود!
  • عزیز IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    1 0
    درود خدا بر امام بزرگوار....
  • بی نام A1 ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    1 0
    مردم هم متشکر هستند
  • بی نام A1 ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    1 0
    همه افرادی که دلسوز ایران و کشور هستند به هاشمی ارادت دارند
  • محسن IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    1 0
    حاج آقای طباطبتبی از چهرهای اخلاقی حوزه و کشور هستند که همیشه مواضع فرا جناحی ایشان می تواند راهنمای خوبی برای مردم باشند . به امید اینکه سایر بزرگان نیز حقایق را برای حفظ نظام برای مردم بازگو نمایند
  • مجید زهرائی A1 ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    1 0
    درود بر شما بلند نظران
  • سعید IR ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    295 9
    چرا اخبار بیست و سی امروز اصلا سحبت های روحانی رو پخش نکرد در حالی که چهار بار جلیلی دو بار ولاتی و حدود سه بار حداد رو نشون داد. این تبعیض نیست؟ تا کی تحمل کنیم این ظلم رو؟
    • بیطرف A1 ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
      5 167
      سعید جان ! مگه صحبت های دیگر کاندیداها رو کامل پخش کرد ؟ خودتم میگی تصویرشون رو نشون داد اونم حدود سه بار!!!!بیست و سی فقط تیتر مهمترین صحبت های کاندیداها و برنامه ها شون رو پخش میکنه لطفا قضاوت عجولانه نکنید
    • ع IR ۰۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      52 2
      بیطرف جان مثل اینکه اصلن بیست و سی ُ نمی بینی ها بخش اعظم صحبتهای جلیلی ُ رو پخش کردند
  • بی نام IR ۱۶:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    1 0
    بسیار زیبا و هنرمندانه نوشته اند.خداوند اجرشان را بدهد.
  • حامد A1 ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    2 0
    زنده باد هاشمی
  • بی نام A1 ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    1 0
    زنده باد آیت الله طباطبائی.مرد حق و حقیقت. مخصوصا این جمله ایشون"سند محکمی خواهد بود برای درج در تاریخ و جلوگیری از انحراف اذهان تاریخی"
  • نسیم A1 ۱۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    4 84
    نشون داد که،داداش،گیر دادید ها!!!
    • بی نام IR ۰۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      82 4
      خودت فهميدي چي گفتي؟
  • نوفه IR ۱۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    آقا سيد مهدي عزيز ممنونم كه هنوز كسايي هستن كه تقدسات انقلاب رو حفاظت و احترام ميكنن اين روزا حتي بعضي ها به خودشون اجازه ميدن به خانواده ي امام و جماران نشينان فرزانه ي روح ا... جسارت كنن روزگار قريبيست ميترسم خون شهدا بگيرتشون لا اله الاا...
  • بانوی ایرانی... IR ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    بسیار متین و زیبا بیان کردید آقای طباطبایی...سپاس
  • بانوی ایرانی... IR ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۷
    0 0
    بسیار متین و زیبا بیان کردید آقای طباطبایی...سپاس
  • حميد A1 ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    0 0
    خداوند جناب طباطبائي ، آقاي حسن خميني و سردارسازندگي و بهتربگويم سردار مظلوم انقلاب را در پناه خود محفوظ بدارد . الحق كه سخن ازدل مامي گوئي جناب طباطبائي . خدا حفظتان كند.
  • یک دوست IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    2 130
    با سلام .حاج اقا شما دیگه چرا؟فتنه 88 و اون نماز جمعه را فراموش کردید ؟اقای هاشمی در ان امتحان مردود شد ولی اینبار سربلند بیرون اومد . خواهش میکنم شما ایشون را در این صبر و بصیرت تایید بفرمایید . (اینجانب یکی از دوستداران واقعی شما میباشم)
    • محسن IR ۱۶:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
      0 0
      شما هم تحت تاثیر تخریب آقای هاشمی قرار گرفتید آقای هاشمی واقعیت های موجود و راهکار برون رفت از آن مقطع را بیان کرد . چون امروز کشور را میدید.
  • بی نام IR ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    100 1
    ضمن آرزوی سلامتی برای بیت امام (ره) - این بار نیز آیت الله هاشمی سپر انقلاب شد. پاینده باشی سردار
  • علی IR ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    6 0
    یه حسی بهم میگه اینا میخان جلیلی رای بیاره یعنی با تمام احترامی که به آقای جلیلی قائلم اما فاتحه کشور خونده میشه
  • منصور A1 ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۱
    0 0
    زنده باد هاشمي
  • بغض پدر IR ۰۷:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
    1 0
    بغض پدرم در شنیدن اخبار یاران امام و مسکوت کردنشان سنگین است...خداوندا صبری عطا کن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین