به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بخش دوم مناظره فرهنگی اجتماعی نامزدهای ریاست جمهوری با پاسخ کوتاه نامزدها به سوال های مطرح شده آغاز شد.
غلامعلی حدادعادل در پاسخ به این سوال که به نظر شما تهیه پیوست فرهنگی برای طرح های عمرانی و اقتصادی چقدر ضرورت دارد؟ گفت: مقصود از پیوست فرهنگی این است که دستگاه هایی که می خواهدن در کشور طرحی اجرا کنند باید دغدغه فرهنگی آن طرح را داشته باشند.
وی ادامه داد: مثلا اگر قرار است در یک شهر دانشگاه احداث شود باید محاسبه کنیم که رفتن دانشجویان جوان به آن شهر چه آثاری دارد.
وی تاکید کرد: پیوست فرهنگی دادن به معنای این است که مدیران کشور باید در کارهای غیر فرهنگی دغدغه فرهنگ را داشته باشند. فرهنگ چیزی نیست که بشود آن را جدا کرد. بنده در دولت خودم به هر کاری اینگونه نگاه می کنم که باید جنبه فرهنگی هم داشته باشد.
سعید جلیلی در پاسخ به این سوال که اقدام عملی شما در استفاده از ظرفیت های گسترده هنرمندان کشور در مقابله با جنگ نرم چه خواهد بود؟ گفت: من عمیقا باور داردم که هنر و هنرمندان بر مبنای گفتمان اسلامی برای ما یک ظرفیت است. ما اگر بتوانیم پیان انقلاب را هر چه قدر در قالب هنر به دنیا صادر کنیم بهتر است و باید دولت طرح مناسبی داشته باشد و باید ظرفیت ها در این زمینه آزاد شود.
وی تصریح کرد: چند وقت بعد از شهادت شهید شهریاری می توانیم برای آن فیلم بسازیم؟ باید از ظرفیت ها استفاده کنیم و بتوانیم از ظرفیت هنر بیشترین استفاده را داشته باشیم.
حسن روحانی در پاسخ به این سوال که موثرترین اقدام شما در تقویت و توسعه صنعت گردشگری در کشور چه خواهد بود؟ گفت: این موضوع از لحاظ اقتصادی و اجتماعی و تبیین فرهنگ انقلاب اسلامی بسیار مهم است و مجموعه محاسبات نشان می دهد که ما اگر بتوانیم در یک سال 10 میلیون گردشگرد را وارد کشور کنیم 13.6 میلیارد درآمد داریم و 4 میلیون شغل ایجاد خواهد شد و مشکل اشتغال ما به طور کامل برطرف خواهیم کرد. ترکه در سال 2012 بالای 30 میلیون گردشگر داشته است و باید در صنعت توریسم زیربناها را درست کنیم و همه این ها به راحتی امکان پذیر است و سرمایه گذار خارجی هم آماده است تا در این زمینه به ما کمک کند و مهم ترین مشکل ما بحث بانکی و مسائل مالی است که به خاطر تحریم مشکل داریم و دولت باید برنامه ریزی کند.
علی اکبر ولایتی در پاسخ به این سوال که الگوی دولت شما برای تحقق شادی و نشاط بیشتر در جامعه چیست؟ گفت: قبل از هرچیز موضوع شغل و مسئله بیکاری جوانان مورد نظر قرار بگیرد و تا زمانی که مسئله اقتصادی مردم تامین نشود صحبت از ایجاد شادی و نشاط بی فایده است و اگر چنین چیزی فراهم شد می توانیم از امکانات برای گردشگری داخلی و استفاده برای تامین یک مسائلی که بتواند اوقات فراقت جوانان و مردم را تامین کند استفاده کنیم و به علاوه در مورد تعطیلی ها که در بسیاری از کشورها تعطیلی ها اجباری است و برای این که ظرفیت فرسوده شده روحیه افراد بازسازی شود به مرخصی می روند.
وی ادامه داد: متنوع کردن برنامه رسانه ها باید صورت بگیرد تا برای هر سنی برنامه داشته باشد.
/27295
نظر شما