فارس نوشت:

برگزاری دومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم که با رویکرد فرهنگی و اجتماعی در مجموعه جام جم برگزار شد، با حاشیه‌هایی همراه بود.

برگزاری دومین مناظره هشت نامزد انتخاباتی ریاست جمهوری یازدهم که عصر امروز با موضوع فرهنگ و جامعه در سازمان صداوسیما برگزار شد، حاشیه‌هایی داشت که برخی از آنها در پی می‌آید:

*کار دست صاحبخانه است

جلوی ساختمان معاونت سیما غوغایی است؛ هنوز ورود نامزدها به ساختمان محل مناظره آغاز نشده که خبرنگارها و فیلمبردارها برای گرفتن مصاحبه کمین کرده‌اند.

البته در این میان خبری از خبرنگاران روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها نیست و خبرنگاران شبکه‌های مختلف رسانه ملی با فراغ بال می توانند گزارش های خود را تهیه کنند.؛ این هم نوعی عدالت رسانه‌ای است لابد! گرچه اینجا صداوسیماست و آنها صاحبخانه اما رقابت بین خود آنها جدی است.

* پراید جلیلی و سکوت روحانی

سعید جلیلی اولین کاندیدایی است که وارد ساختمان صداوسیما می‌شود؛ با همان پراید همیشگی خود و یک راننده که آن هم در ماشین می‌ماند.

غلامعلی حدادعادل هم نفر بعدی است که بعد از پاسخ به سؤالات خبرنگارها وارد ساختمان معاونت صدا‌وسیما می‌شود.

این وسط حسن روحانی که انگار نمی خواهد نقشه‌هایش برای مناظره لو برود، بدون پاسخ به سؤالات خبرنگارها وارد ساختمان می‌شود.

محمدباقر قالیباف، سیدمحمد غرضی، محمدرضا عارف، علی‌اکبر ولایتی و محسن رضایی نیز کاندیداهای بعدی هستند که پس از پاسخگویی به سؤالات خبرنگاران صداوسیمایی وارد محل برگزاری مناظره می‌شوند.

*بازدید دقیقه نودی عزت‌الله ضرغامی

از طرف صدا‌وسیما هم سهرابی مدیرکل روابط عمومی سازمان و رئیس حوزه ریاست به استقبال کاندیداها می‌آید و آنان را تا ساختمانی که مناظره در آن برگزار می‌شود، همراهی می‌کند.

البته در داخل ساختمان هم فیلمبردارها و عکاسان صداوسیما حضور دارند؛ خیلی دلم می خواهد تا بتوانم کاندیداها را تا داخل استودیو همراهی کنم اما از گیت بازرسی به بعد امکان ورود به داخل ساختمان وجود ندارد و مسئولان حراست که کنار گیت ایستاده‌اند، از ورود سایر اشخاص به داخل مجموعه جلوگیری می‌کنند.

ناچار در همان لابی ساختمان به انتظار می‌مانیم و جریان مناظره را از داخل LCDها پیگیری می‌کنیم؛ در این میان حال و احوال برخی همراهان کاندیداها نیز دیدنی است.

تلفن همراهان به‌صورت لاینقطع زنگ می خورد و لابد آخرین پیگیری‌هایی است که از ستادها می‌شود که می خواهند بدانند در جام جم چه خبر است و شاید هم برای پیگیری باقی ماجراها.

چند دقیقه مانده به حضور کاندیداها، سروکله عزت‌الله ضرغامی با همراهی علی دارابی معاون سیمای رسانه ملی برای آخرین کنترل‌ها پیدا می‌شود؛ لابد دل تو دلش نیست که اینبار کاندیداها به شلاق نقد مناظره ننوازند.

باید منتظر باشم تا ببینیم آقا عزت اینبار با چند هزار ساعت کار کارشناسی که مرتضی حیدری مجری مناظرات مطرح کرده، برای کاندیداها چه پخته است؟

*خبرنگارها پیگیرند

مناظره با اجرای حیدری و با حضور نماینده ستاد انتخابات صداوسیما به عنوان عضو کمیسیون تبلیغات انتخابات یازدهم آغاز می‌شود؛ به نظر نمی‌رسد که اینبار مناظره با دفعه قبل تفاوتی کرده باشد.

پرسیدن سؤالات و نقد نامزدها در وقت باقیمانده، گر چه به وقت صحبت‌ها اضافه شده تا شاید نامزدها وقت بهتری برای پاسخ دادن داشته باشند، گویای این عدم تغییر است؛ گرچه شاید دل همه برای لحظات مفرح بخش پایانی مناظره تنگ شود.

جالب است که هر چه جلوتر می رویم، حوصله همه برای شنیدن حرف نامزدها به سر می رسد؛ بعضی‌ها پراکنده می‌شوند و بقیه نیز سراغ تلفن همراه خود می‌روند؛ به نظر می‌رسد از همه پیگیرتر خبرنگاران رسانه‌ها باشند.

در این میان البته واکنش‌های برخی کاندیداها هم جالب است که می خواهند با حرکات ورزشی از رخوت محیط کم کنند؛ در پایان بخش اول مناظره دیگر هیچ‌کسی حواسش به مناظره نیست و وقتی صحبت از 10 دقیقه استراحت ‌شد، یکی از نامزدها برای رفع خستگی زودتر از همه از جای خود بلند شد و به کنار مجری رفت.

وقت تنفس شروع می شود و ما همی رویم تا نفسی تازه کنیم.

*آمارگیری نامزدها از استقبال مردم

دور دوم مناظره با پاسخ به سؤالات دو دقیقه‌ای کاندیداها آغار می شود؛ سؤالات تقریبا کلی است و البته پاسخ‌های دو دقیقه‌ای که به جایی نیز نمی‌رسد!

همه حرف‌های خود را بدون میل و رغبت جلو می برند؛ در این بین برخی چند ثانیه‌ای بیشتر از قبل صحبت می‌کنند که حیدری با گفتن عباراتی چون متشکرم و وقت شما به پایان رسیده، از ادامه حرف‌های آنها جلوگیری می‌کند.

بالاخره با تمام شدن سخنرانی‌ها، مناظره‌ها به پایان می رسد؛ کم کم سر و کله نامزدها پیدا می شود. بعضی ها متفکر و بعضی ها خندانند که لابد از کار خودشان راضی بودند و بعضی ها هم به اینکه مناظره بعدی را چگونه طی کنند، می‌اندیشند.

مهم‌ترین مسأله برای همه نامزدها گرفتن آمار استقبال مردم از مناظره است؟ بعضی خبرنگارن هم سراغ گرفتن مصاحبه‌ می روند که در این میان حیدری سریع و خندان سراغ ماشین خود می رود که زودتر از همه برود!

*"نه"

خروج کاندیداها که تمام می شود، دلم می خواهد بروم دکور مناظره را ببینم که مأمور مهربان حراست دوباره مانع می شود و هر چه التماس می‌کنم عین ماشین فقط می گوید"نه"!

پشیمان می شوم؛ می روم سراغ در خروجی و کارت ملی خود را از دم حراست تحویل می گیرم... خیابان ولیعصر خلوت است. به این فکر می کنم که چقدر از خلوتی خیابان ما ناشی از تعطیلی امروز و احیاناً چقدرش برای مناظره است؟

/2727

کد خبر 296929

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کیارش IR ۲۰:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۵
    راهت ندادن هیمچین گزارش توپی نوشتی . راهت میدادند چی میکردی؟(خوب بود) (فقط روحانی )
  • محمد IR ۲۱:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۵
    50 5
    خوب بود....چرب تر هم میشد ولی خوب دیگه خبر انلاین یار دیرین هستی
    • بی نام IR ۰۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
      34 1
      خبرآنلاین تو از روی دست صراط نیوز کپی کردی یا اونا از روی دست شما تقلب. سعید جلیلی نفر ششم هفتم بود که اومد. قالیباف و عارف قبل از اون و حداد اومده بودند . زشته بخدا مردم رو بی شعور فرض کردید.
  • محسن IR ۲۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۵
    38 0
    سلام گویا شما در محل نبودید چون اولین کاندیدا که وارد معاونت سیما شد اقای دکتر عارف بود که قبل از ساعت 3 وارد شد
  • محسن IR ۲۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۵
    58 1
    سلام گویا شما در محل نبودید چون اولین کاندیدا که وارد معاونت سیما شد اقای دکتر عارف بود که قبل از ساعت 3 وارد شد
  • civil A1 ۰۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    71 7
    تابناک جون فدات شم عارف اولین نفر بود که اومد سیما نه آقای جلیلی انگاری دیر رسیدی به شروع برنامه.شاید پشت ترافیک تهران گیر کرده بودی
    • بی نام EU ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
      0 0
      تابناااااك؟؟؟؟!!! شما مناظره رو هم اينجوري ديدي؟؟ رأيت رو اشتباه ننويسي عزيزم
  • یک منتقد!!! A1 ۰۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    63 10
    آخه چرا دروغ نوشتی؟ جلیلی پنجمین نفری بود که وارد شد!!!!
  • محمدمهدی IR ۰۴:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    120 3
    از گاف آقای سلطانی مجری پیش از مناظره ها نیز بگید که علیرغم مونیتور بزرگی که تو استودیو بود وقتی دکتر عارف تو محوطه بیرونی با اتومبیل اومدن با ذوق زدگی گفتند این هم جناب آقای دکتر جلیلی!!!!..حالا کجای این دو شبیه هم بود بهتره از جناب سلطانی پرسیده شود تا خدای ناکرده شائبه ای!!!! پیش نیاد.
    • الی A1 ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
      9 1
      خخخخخخ LOL
  • سعید IR ۰۴:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    روحانی و عارف
  • صابر IR ۰۵:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    51 8
    روحانی و عارف
  • پ IR ۰۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    63 11
    فقط روحانی، فردی با تجربه ی موفق کار در عرصه های مختلف ، با کارآمدی و شجاعت و پختگی در همه ی بخش های جامعه ، با توکل بر خدا ، روحانی
  • ع پ A1 ۰۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    66 9
    واقعا متوجه نشدی اولبن کاندیدا کیه. فقط عارف
  • بی نام IR ۰۵:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    65 6
    اولین نفر آقای عارف بود که وارد شد .اصلاح کن
  • مهران A1 ۰۷:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    39 2
    تقسیم زمانبندی پاسخگویی کاندیدایی که پشت تریبون هست بعد از اینکه 7 کاندیدای دیگه اونو نقد میکنن اصلا قابل قبول نیست . اون کاندیدا باید حداقل برای پاسخ دادن به نقد اون 7 کاندیدا 7 دقیقه زمان داشته باشه ولی 3 دقیقه بیشتر وقت نداره بنابراین مناظره اصلا رضایت مردم رو جلب نمیکنه . تا طرف میاد برسه به جاهای مهم وقتش تموم میشه . اصلا مهمترین قسمت مناظره همون قسمت پاسخگوییه کاندیدای پشت تریبون به کاندیداهای دیگست که وقت کافی هم نمیدن و هیچ کدوم به چالش کشیده نمیشن . بیش از حد محافظه کارانه عمل میشه و اجازه ی چالش وجود نداره همین میشه که 70 درصد مردم از جمله نصف کاندیداها ناراضین . مردم خسته شدن از بحث های تکراری . کاندیداها هم مجبور میشن فقط حرفای قشنگ قشنگ بزنن
  • محسن A1 ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    23 42
    اگه بخوايم از روي انصاف قضاوت كنيم آقاي عارف و آقاي محسن رضايي خوب بودند ولي آقاي محسن رضايي بهتر بودند من كه به آقاي رضايي راي ميدم
    • بی نام IR ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
      17 27
      اگر منصفانه نگاه کنیم آقای رضایی خیلی هم بد بودند. ایالاتی شدن در کشورهایی محاصره آب جایز است. مثل آمریکا یا چین. ولی در کشورهای محصور در خشکی ایالتی شدن به معنی آغاز تجزیه شدنه. آقای رضایی هنوز نمیدونن دولت 500 هزار میلیارد کسری بودجه داره و نمیتونه پالایشگاه موبایل بخره و نمیدونه تحریم بانکی با تحریم دست فروش ها فرق داره. برنامه هاش کاملا شعاری غیرواقعی و غیر کاربردیه ولی در شرایط ایده آل خوبه یعنی اگر ایشون توی آمریکا بود برنامه هاش قابل قبول بود ولی توی ایران نه. آقای عارف هم بعیده بمونه. من تنها آقای غرضی رو مناسب دیدم یک برنامه داره ضد تورم. میگه کم خرج میکنم اینم چیز عجیبی نیست عملی و واقعی. میگه توی فرهنگ کاری ندارم اینم عملی و واقعیه. اصولا شاید با نمک باشه ولی حرفاش دقیق و حساب ش
  • فرزين IR ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    8 27
    بنظر من رضايي از هم با برنامه تره.
    • بی نام A1 ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
      0 0
      فقط برنامه داره اونم از برنامه هایی است که در مجمع مصلحت به تصویب رسیده از خودش چیزی نداره
  • بی نام DE ۱۶:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۶
    3 1
    هنوز مطمئن نیستم ترید دارم که به دکتر عارف رای بدهم یا اصلا رای ندهم چون به نظرم مابقی ارزوی خود را میگویند تا برنامه، برنامه تعریف دارد نقطه اغاز و پایان دارد، زمان دارد، اساس و ابزار دارد، هزینه و چارچوب دارد، اما من نمی فهمم مثلا آقای حداد عادل چه میگوید؟ کسی که اجبار کرده بود که آقای جلیلی، آقای ولایتی، آقای حداد عادل و غرضی کاندید شوند؟ آخه بیمه کردن مگه کاره یه شبه؟ مسکن میدهیم شغل میدهیم امکانات اردواج فراهم میکنیم و ...... اینها ارزو هستند نه برنامه. کاملا معلوم است که کشور مشکلاتش چیست راه حل ارائه بدهید. یک پیشنهاد به ملت ایران: تمام این حرفها را ذخیره کنید با نام کاندید و زمان و بعد از 4 سال قضاوت کنید. آن زمان مشخص میشود که اینها برنامه بوده یا آرزو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین