شیخ احمد الاسیر تهدید کرد، در صورتی که اعضای وابسته به حزب الله لبنان آپارتمانهای خود را در نزدیکی مسجدی که وی در صیدا در جنوب لبنان امامت جماعت آن را بر عهده دارد، تخلیه نکنند از راهکار نظامی علیه این حزب استفاده خواهد کرد.
به گزارش سایت شبکه الجزیره، شیخ احمد الاسیر، یکی از سلفیهای تندروی لبنان به خبرگزاری فرانسه گفت: تا دوشنبه آینده متعهد به آتشبس خواهیم بود اما بعد از دوشنبه به هیچ چیزی تعهد نداریم و نمیپذیریم که اعضای حزب الله در این آپارتمانها باشند چرا که این مساله موجب تجاوزات مکرر علیه ما شده است.
وی افزود: اگر اعضای حزب الله از این آپارتمانها خارج نشوند ما راهکارهای متعددی داریم که راهکارهای امنیتی و نظامی یکی از آنهاست.
درگیریهایی روز سهشنبه در منطقه عبرا در صیدا بین طرفداران الاسیر و اعضای حزب الله رخ داد که موجب کشته شدن یک تن و زخمی شدن دو دیگر شد.
الاسیر مدعی شده است که طرفدارانش روز سهشنبه از آپارتمانهای نزدیک به مسجد بلال بن رباح مورد تیراندازی قرار گرفتند.
در حالی که یک مقام امنیتی پیشتر اعلام کرده بود که افراد مسلح طرفدار شیخ احمد الاسیر به سمت دو آپارتمان نزدیک مسجد آتش گشودهاند.
این در حالی است که نجیب میقاتی، نخستوزیر موقت لبنان نسبت به روبرو شدن کشورش با مرحله خطر هشدار داده و سیاست دوری از وقایع سوریه را مورد تاکید قرار داده است.
میقاتی گفت: اختلافات سیاسی و طایفهای در کشور به خطرناکترین سطح خود رسیده و من به صراحت میگویم در صورتی که همگی با هم برای آغاز مذاکرات ملی تلاش نکنیم موجودیت کشور به خطر خواهد افتاد.
میقاتی افزود: باید از وقایع کنونی در منطقه خود را دور نگه داریم چرا که دخالت در هر مسالهای تنها برای لبنان و وحدت داخلی آن خطرناک است.
52261
نظر شما