مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: علی رغم تحریم های جدید کشورهای غربی این شرکت کمافی السابق به فعالیت مقتدرانه و حماسه گونه خود در آب های بین المللی ادامه می دهد.
محمد حسین داجمر در گفتگو با خبرآنلاین با بیان این مطلب گفت : تحریم های دول غربی به کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیش از پنج سال است که شدت بیشتری به خود گرفته اما این شرکت همچنان با اقتدار به فعالیت های هوشمندانه خود در آبهای بین المللی ادامه می دهد.
وی ادامه داد : کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال مدیریت تحریم ها بوده و تلاش نموده است تا نرخ حمل و نقل دریایی کشور را تعدیل و از افزایش غیر منطقی آن جلوگیری نماید.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد : با قطع تردد خطوط کشتیرانی خارجی به بندر شهید رجایی ، حمل محمولات صاحبان کالا از طریق شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت های همکار در منطقه آسیا و آفریقا با نرخهای متعارف پذیرفته شده و در زمانبندی مناسب به کشور حمل می شود.
داجمر افزود : در بدو شروع،تحریم های اعمالی عمدتا با ایجاد محدودیت های بیمه ای و مالی فعالیت های بازرگانی شرکت را هدف گرفته بود که با این مشکل نیز با تدبیر ، مدیریت شده و کشتی های ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با ایجاد یک شرکت بیمه خاص دریایی داخلی به فعالیت خود کماکان ادامه می دهند.
وی با اشاره به اینکه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به عنوان ناوگان ملی همواره سهم مناسبی از محمولات وارداتی و صادراتی داشته است گفت : کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تا حدّ توان سعی کرده است تا محمولات وارداتی و صادراتی کشور، به ویژه کالاهای اساسی، به موقع تامین و با اولویت حمل شود.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: هم اکنون این شرکت نقشی به مراتب مهمتر و اساسیتر نسبت به قبل در تامین خدمات کشتیرانی بر عهده دارد.
3939
نظر شما