به گزارش خبرآنلاین، در ابتدای این مراسم و بعد از سخنان عزت الله ضرغامی مراسم، لوح تقدیری به پاس 8 سال تلاشهای رییس جمهور به وی اهدا شد.
در ادامه، محمود احمدی نژاد در سخنانی با بیان اینکه صحبتهای امروز من در حضور شما مدیران رسانه به نوعی یک جمعبندی عملکرد دولت محسوب میشود، گفت: یک دولتی 8 سال آمده و در عرصههای گوناگون حضور یافته و تصمیمات مختلف گرفته و در تحولات امروز و فردای کشور و بین الملل موثر بوده است و امروز باید دکترین این دولت در این 8 سال تشریح شود.
وی با بیان اینکه نگاهم به رسانه ملی به عنوان کانون اندیشه ورزان، نخبگان، صاحب نظران و متفکران جامعه است، گفت: رسانه ملی در واقع مسئول فرهنگ عمومی کشور و مسئول غنای فکری جامعه است، رسانه ملی مرزبان هویت و اندیشه ملت ایران و انقلاب اسلامی است و علی القاعده این رسانه باید کانون اندیشه ورزان و نخبگان و صاحب نظران و متفکران جامعه باشد این نگاه من به رسانه ملی است به همین دلیل به نظرم رسید در این جلسه مبانی حرکت دولت را عرض کنم.
رییس جمهور تصریح کرد: معمول این است که در نگاه به یک دولت کارها و تک تک اقدامات مورد ارزیابی قرار گیرد اما کمتر اتفاق افتاده که یک کار و مجموعه گسترده ای از اقدامات 8 ساله در یک چارچوب نظری و بریک مبنای روشن مورد تجزیه قرار گیرد.
وی مانیفست دولت را برآمده از اندیشههای امام و رهبری و انقلاب دانست و تاکید کرد: دولت از ابتدا با یک نظریه جامع و روشن و یک برنامه عملیاتی کار خود را آغاز کرد. حتی یک روز و یک ساعت در این 8 سال برای من اتفاق نیفتاد که بگویم حالا چه کار باید کنیم و ندانیم در آن یک ساعت چه باید بکنیم، در یک چارچوبه برنامه معین در این 8 سال تلاش کردیم.
اهم اظهارات رییس جمهور در ادامه می آید:
دولت مطلقا کار پراکنده نکرده است. یعنی اگر من یک روزی در همین جا حاضر شدم و گفتم به رسانه ملی باور دارم و حمایت می کنم در چارچوب برنامه دولت بود. همه کارها هدفمند بود.
باید برای تحلیل حرکت دولت در این 8 سال به اصل انقلاب برگردیم این دولت منهای انقلاب بی معنا است، البته هر روز ما باید خودمان را با انقلاب ارزیابی کنیم چرا که انقلاب هم راه است که باید بپیماییم و هم معیار ارزیابی حرکت ما است.
هدف انقلاب اسلامی چه بود؟ برخی تصور میکند انقلاب تمام شد و به تاریخ پیوست این جز اشتباهات بزرگ و خودفریبی است این انقلاب اولا متعلق به دوره ما نیست و ریشه اش در تاریخ است، ثانیا منخصر به سرزمین و جغرافیای ما نیست و استمرار یک حرکت تاریخی انسان برای رسیدن به قله ها است و تمام شدنی نیست.
نظام جمهوری اسلامی، حکومت اسلامی و انقلاب اسلامی منهای آرمان های الهی و انسانی بی معنا است و در چنین صورتی فرقی با دیگران ندارد تقدس و ارزش فداکاری ندارد ما باید مستمرا باید با آرمانهای انقلاب بسنجیم.
برای چی انقلاب شد؟ دو دلیل و هدف مهم تعقیب میشد؛ اول آزاد کردن انسان ها و نجات آنها به کمال رسیدن آنها شکوفا شدن آنها و دوم برپایی جامعهای پیشرفته و مقتدر و سرشار از عدالت و زیبایی و پاکی در ایران و جهان. اینها اهداف روشن انقلاب است و چیزی در کرات دیگر و ذهنی نیست.
گرچه یک انقلاب عظیم انسانی بود اما خاستگاه آن ایران بود، عظمت انقلاب آنجا است که خاستگاه آن ایران است. هر مکتب و آرمانی زمانی پایدار می ماند و فرصت اثرگذاری عمیق پیدا می کند که یک ملت بافرهنگ و متعالی با قوام و ادیب یک ملت آشنا به معارف انقلاب پشت آن مکتب و انقلاب باشد. والا شانس ماندگاری ندارد.
یک ملتی که از اول به دنبال پیامبران الهی و راه سعادت بوده است، حضرت زرتشت را انتخاب کرد و وقتی پیام توحید قرار بود از طریق حضرت عیسی منتشر شود به استقبال آن رفت و بعد منتظر پیامبر اسلام بودند و هیچ وقت بت پرست نبودند. نمی خواهم بحثم این باشد اما بخدا ادم غصه اش می گیرد از کسانی که با مرتجعین همراهی میکنند. این تاریخ پرافتخار ملت ایران است و زمانی جهان را مدیریت کرده است و استعدادهای شگرفت انسانی دارد و هرجا می رود آثار فرهنگی به جا می گذارد. خاستگاه ملت چنین سرزمینی است.
ملتی که پیشگام فرهنگ و علم اندیشه و هنر دنیا مدیون ایران است چنین ملتی باید پشتوانه یک حرکت عظمی الهی باشد که هست و ما به توانمندی ها و شاسیتگی ها عظیم ایران برای پیشتبانی یک انقلاب عظیم انسان ساز و جهانی باور داریم.
ما باور داریم که ملت ایران دو ماموریت بزرگ را می تواند انجام دهد؛ براساس اصول انقلاب و الهی ایران مقتدر و پیشرفته و الهام بخش را بسازد. که بتواند در گام بعدی همه مناسبات دنیا را اصلاح کند. ما معتقدیم با تکیه بر ایران میتوان پرچم ارزش های الهی را در تمام جهان برافراشت و می شود نظمی الهی و انسانی جایگزین نظم ظالمانه و غیرانسانی کرد.
اگر خاستگاه انقلاب جای دیگر بود من باور دارم به جایی نمی رسید، برخی فکر می کنند امام آمد و تقی به توقی خورد و انقلاب شد این نیست انقلاب نتیجه هزاران سال تلاش انبیا است. برخی میگویند ما ایران را بسازیم به دنیا چه کار داریم ما می گوییم اینها لازم و ملزوم هم هستند و امکان ندارد بدون ساختار اصلاح جهانی بتوانیم ایران را به جایگاه خود برسانیم. نمی توانیم دور خود دیوار بکشیم و بگوییم به دنیا کاری نداریم، انسان موجودی جهانی است.
خدای نکرده تهمت و افترا وارد ادبیات سیاسی ما نشود/دستاندازی به بیتالمال، زشت است
رئیسجمهور هشدار داد که مبادا در چرخه ای بیفتیم که اقدامات برجسته رقیب را بزرگ کرده و ضعفهای خود را کتمان کنیم و خدای نکرده خلاف گویی و تهمت و افترا وارد ادبیات سیاسی ما شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدینژاد با حضور در مرکز همایشهای بین المللی صدا وسیما در مراسم نکوداشت هشت سال تلاش جهادی سخنرانی کرد و گفت: برخی خیال میکنند، دورهای که ایران همه جهان را مدیریت می کرد، به زور شمشیر و قوه قهریه بوده است. نه اینگونه نبود. به دلیل وجهه فرهنگی و تمدنی ایران بود که چنین دایره گستردهای فراتر از ایران سیاسی امروز یافته بود.
وی در تشریح معیارهای جامعه نمونه، اظهار داشت: جامعهای که در آن توحید و خداپرستی حاکم باشد، یک جامعه نمونه است. کارها و زندگی باید برای خدا باشد، فرصت رفاه و رشد برای همه باشد و عدالت حاکم باشد. به گونهای که مردم آن را حس کنند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هم باطن و هم ظاهر نظام باید عادلانه باشد، ادامه داد: اینگونه مردم احساس خواهند کرد که عدالت هست و پای نظام می ایستند و احساس خودباوری در مردم ایجاد میشود و علم و توانمندیهایشان بروز می کند.
وی از لزوم مقتدر بودن ایران سخن گفت و افزود: ما در دوب خش ساسی و فرهنگی، کارهایی برای این منظور کردهایم. در بخش سیاسی باید باور کنیم که حکومت برای پیگیری اهداف و آرمانهای الهی است. باید فضای آرمانی و انقلابی همیشه در کشور با نشاط باشد.
احمدی نژاد در نقدی بر دموکراسی لیبرال در دیگر کشورها، گفت: این نوع دموکراسی پوشاندن یک لباس زیبا بر جنگ قدرت است. باید مراقب باشیم که خدای نکرده آرام آرام، حضور در انتخابات و کسب قدرت، ارزش پیدا نکند. نباید ارزش ها زیر پا برود و کسی برای جمع کردن آرای مشتی افراد مریض و بی هویت، حاضر است آنها را به رسمیت بشناسد. چون قدرت در آنجا اصالت دارد نه ارزشهای انسانی. باید مراقب باشیم که یکباره چشم باز نکنیم و ببینیم مثل آنها شدهایم.
وی با بیان اینکه بیت المال امانت مردم است، دست اندازی به بیت المال را زشت خواند و گفت: باید مراقب باشیم که یکباره در یک چرخه ای نیفتیم که اقدامات برجسته رقیب را بزرگ کرده و ضعف های خود را کتمان کنیم. خدای نکرده خلاف گویی و تهمت و افترا وارد ادبیات سیاسی ما نشود. باید مراقب باشیم.
به گفته وی، مجموعه حلقه حاکمان را اگر جمع بزنند، 15 هزار نفر میشود و مابقی مردم ول معطلند! و در اداره جهان نقشی ندارند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه معیار مقبولیت، تودههای مردمند، متذکر شد: اگرچه همه خود را بهترین معرفی می کنند اما باید ببینیم که برداشت عامه از آنها چیست.
وی با اعتقاد بر اینکه مردم صاحب کشور و حکومتند، بر حاکمیت اراده مردم بر کشور تاکید کرد و افزود: معتقدم در هر کجای دنیا که فرصت انتخاب آزاد و رقابت برابر به مردم بدهیم، توده های مردم به آرمانهای انسانی و الهی رای خواهند داد. از این رو هر اقدامی که در کشور انجام می دهیم، باید ببینیم که آثار و نتیجه آن بر زندگی مردم چیست؟ عشق به مردم و به رسمیت شناختن حقوق اساسی آنها، یک اصل است و نه فرع. اینگونه نیست که انتخابات یک صحنه سیاسی باشد و تمام! انتخابات، به منزله آزاد شدن انرژی و اراده ملت است که نباید خدشهای بر آن وارد شود. ما بر اساس قانون اساسی با مردم میثاق بستهایم.
با تکفیر کاری انجام نمیگیرد/عدالت منحصر به دولت نیست
رئیس جمهور در ادامه سخنانش در همایش نکوداشت هشت سال تلاش جهادی و در جمع مدیران صدا و سیما تصریح کرد: اگر در یک جامعه پویایی اندیشه خاموش شود آن اندیشه خواهد مُرد. جامعه نیازمند اندیشه و زایش مستمر است. دولت باید خیلی مراقبت کند که زایندگی فکری محدود نشود.
وی افزود: نزدیک به 40 سال است که در اروپا و آمریکا هیچ اندیشه جدیدی به وجود نیامده است. برای اینکه آنها کنترل کردند و محدود کردند. تحمیل اندیشه به طغیان منجر میشود. هر اندیشه را با عرضه اندیشه بالاتر باید کنترل کرد. اندیشه حاکم در ایران بالاترین اندیشه است. استفاده از حربه های غیر اندیشه ای در حوزه اندیشه متعلق به فرهنگ ما نیست. حاکمان خیلی باید مراقب باشند. کسسی یک اندیشه ای را منتشر می کند با تخطئه و تکفیر کاری انجام نمی گیرد. ما در دنیا مدعی هستیم . اگر می خواهیم دنیا را مدیریت کنیم باید برنامه بالاتر ارائه بدهیم .
احمدینژاد همچنین گفت: عدالت پایه تمام کمالات است و نقطه آغاز است. پیامبران دو حرف زدند دعوت به توحید و دعوت به عدالت. عدالت یک شعار سیاسی نیست که یک حزب آن را بگذارد بالای تابلواش. جز عدالت راهی وجود ندارد و باید محور تمام برنامه های باشد. باید در نگاه دولت به تک تک مردم از همه جای ایران عدالت حاکم باشد. عدالت منحصر به دولت نیست:عدالت در قانونگذاری اولا در قضاوت ثانیا و در اجرا ثالثا که من وارد نمی شوم. احساس تبعیض خطرناک است.
احمدی نژاد ادامه داد: دولت وظیفهای جز همراهی با خواست عمومی مردم ندارد. جامعه باید حس کند که دولت و مسئولین مطالبات واقعی آن را درک میکنند و می خواهند آن را اجرا کند. مدیریت عرصه سیاسی باید کاملا مردمی باشد. انحصار در همه چیز بد است. فقط در اقتصاد نیست در سیاست هم انحصار بد است. بعضی فکر میکنند فرهنگ ما را دولت ها حفظ کرده اند. به تاریخ نگاه کنید که فرهنگ ما را مردم حفظ کردند نه دولتها. فاصله گرفتن دریات مردم از عرصه عمومی با فاصله گرفتن مدیران خطرناک است. نظام ولایت یک چتر فراگیر است. این اندیشه متعلق به 7 میلیارد جمعیت جهان اسات. نباید این را محدود به یک جمع محدود نکنیم.
اشاره احمدینژادبه انتخابات84 ،88 و92/دختری خاطرخواه پسری بود،به من نامه نوشت/منتقدینم رادوست دارم
رئیس جمهور گفت: اهل گلایه نیستم ولی دولت سال 84 مخالف ما بود. در سال 88 هم با قاطعیت گفتم که تک تک آرای مردم امانت است.
وی با اشاره به اینکه کسی ممکن است به و یانتقاد کرده و یا متفاوت از وی نظری را مطرح کند، افزود: باید مراقب باشیم که طرح انتقادات با احساس آزادی و کرامت در کشور همراه باشد. همه ممکن است حرف بزنند اما بگویند، من که نمیتوانم حرفی بزنم! هیچ کس نباید حس کند که نمیتواند حرفش را بزند. افتخار جامعهای که هر کسی هر حرفی دارد را می تواند بزند، افتخار ماست.
به گفته وی، دولت در این مدت با حساسیت بسیار بالا مراقب بوده که به این اصول پایبند باشد و فکر می کند مسیر کمال آرامانهای انقلاب ما این است. از این رو بالاترین احترام را در دولت ما به آازدی داشتیم و هیچ کس در اهانت به دولت، کوچکترین نگرانی نداشت. سعی کردیم فاصلهها را برداریم.
او که می گفت در دواتش به بخش فرهنگ بیشترین توجه را کرده است، از افزایش اعتبارات این حوزه تا حتی 20 درصد سخن گفت و افزود: با این حال حتی توقع تشکر هم از کسی نداشتیم. چون این نهادها مسئولیت کار فرهنگی را داشتهاند و باید پاسخگو میبودند. احمدی نژاد تاکید کرد که بیشترین کمک را به مطبوعات کرده و خدا شاهد است که منتقدینش را دوست دارد و حتی به دشمنانش بی احترامی و بی صداقتی نکرده است و حتی اگر دشمنان هم از او مشورت میخواستند بی صداقتی نمی کرده.
رئیس جمهور ادامه داد: هیچ کس به خاطر نقد دولت، از حقوقش محروم نشده و بیشترین سطح ارتباط با تودههای مردم در این دولت بوده است. اگر بخواهم روزی خاطراتم را از لحظات زیبای دیدارهای مردمی بنویسم، باید به اندازه عمر دولت زمان بگذارم. دولت هم اکنون محرم اسرار همه است. از دختری که خاطرخواه پسری است و دسترسی به کسی ندارد و از من کمک می خواهد تا همه چیز! مردم در نامههایشان به من اسرارشان را می نویسند. حکومت اسلامی باید محرم اسرار ملت باشد.
احمدی نژاد گفت: ادعا نمی کنم همه توانمندان کشور را شناختم اما سعی کردم از همه استفاده کنم. این باور نهادینه شده که دولت متعلق به مردم است و ما جز به ارزشهای الهی به هیچ چیز تعهد نداریم و همیشه به رای مردم احترام گذاشتهایم. کما اینکه پرشورترین انتخابات در این دولت برگزار شد و میزان مشارکت در پایان دولت ما بیش از ابتدای آن بود. در حالیکه در دولت های قبل چنین نبود.
رئیس جمهور که می گفت انتخابات 84، 88 و 92 با مشارکت گسترهای بوده است، گفت: اهل گلایه نیستم ولی دولت سال 84 مخالف ما بود. در سال 88 هم با قاطعیت گفتم که تک تک آرای مردم امانت است و اگر بشنوم کسی تخلفی کرده است خودم برخورد می کنم. البته در سیستم انتخاباتی ما جابه جایی غیر ممکن است. دولت در همه انتخابات ها مدافع حقوق مردم بوده است. در این دوره بالاترین همبستگی میان مردم را شاهد بودیم. ما با ملتی یک پارچه و متحد روبرو بودیم.
به الازهر گفتم چسبیدهاید به دعوای این قبیله با آن قبیله
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدینژاد در ادامه سخنانش در همایش نکوداشت 8 سال تلاش جهادی گفت: در دنیا فاصله ها و تبعیض ها و بی عدالتی ها بیشتر می شود. این آمار سازمان ملل است که هر روز تعداد گرسنه ها بیشتر می شود. فرصت ها و قدرت هم در دست یک عده خاص هستند. یکی از این کارها بازی با قدرت و برابری ارزشهاست. یک بازی می کنند میلیاردها ثروت از جیب یک ملت خارج میشود. ما یک آماری پیدا کردیم که آمریکا از سال 1973 تا 4 سال قبل 32 هزار میلیارد دلار به بازار جهانی پول تزریق کرده، یعنی 32 هزار میلیارد دلار از جیب ملت ها برداشتهاند. دولت آمریکا 16 هزار میلیارد دلار بدهی دارد. باید کل آمریکا را بفروشند تا بدهی خود را بدهد. اینها ورشکستهاند ولی کار میکنند و این هم به خاطر ساز و کارهای بین المللی است که مشکلاتشان را منتقل می کنند به سایر کشورها. یک جنگ تمام عیار سیاسی، فرهنگی، اقتصادی علیه ملت ها در جریان است.
رئیس جمهور افزود: ما دو راه بیشتر نداریم. یک راه این است که برویم و این نظام را بپذیریم و ما هم در این سلسله مراتب انتقال ثروت از فقیران به پولداران جایی بگیریم و از این سفره یک بهرهای بگیریم. راه دوم تعامل کردن اما استفاده کردن از همه فرصت ها برای جایگزین کردن نظام صالح است. دولت هم راه دوم را انتخاب کرد. یعنی یک سیاست خارجی فعال و اثرگذار. حتی یک ثانیه هم در ذهن من نیامده است که این ارباب جهانی از ما تعریف کند و ما خوشمان بیاید. آن ها با یک سازوکار روشن و ایدوئولوژی روشن دارند دنیا را اداره میکنند. خوب ما هم باید ایدئولوژی و سازو کار خودمان را بدهیم.
وی همجنین گفت: مبنای اصلی اندیشه سرمایه داری میگوید آزادی حقوق بشر و چه و چه! ولی اصل آن که نمیگویند، اندیشه بقای نوع اصلح است. شما فیلمهای آمریکایی را ببینید؛ یک فیلم را می شناسید که اندیشه برای تنازع و بقا وجود نداشته باشد. در تمام این فیلم ها درگیریهای دو یا چند نفره است و مدام می خواهند یکی را بکشند! آنها به دنبال طمع و بهرهمندی فردی از جهان هستند. آنها یک انسان لذت جو تعریف کردند. ما باید اول تعریف یک انسان صالح را بدهیم. ما هم این را گفتیم که باید از این دنیا استفاده شود برای کمال انسان. گفتیم ایثار ارزش دارد نه چپاول و زورگویی. به جای تنازع، تعامل لازم است. ما این را همه جا فریاد زدیم. گفتیم از نظر ما انسان بالاتر از آن انسانی است که شما تعریف میکنید. در مقابل نظام یک سویه هم یک نظام معرفی کردیم. اینگونه نبود که برویم و فقط بگوییم شما ظالمید، غارتگر هستید و غیره. نظام هم معرفی کردیم. گفتیم مشارکت در مدیریت جهانی که همه باید شرکت کنند. گفتیم همه ملت ها باید از رفاه علم سعادت و کرامت بهرهمند باشند. آشکارا از پیشرفت دیگران استقبال کردیم.
احمدینژاد ادامه داد: سومین گام هم حمایت از حاکمیت انسانهای صالح بود. رفتیم در مرز اندیشه جهان و یک دنیای زیبا را معرفی کردیم. آن اندیشه را فقط با یک اندیشه برتر میتوان زمینگیر کرد. اگر این اندیشه صحیح و صادقانه معرفی شود اکثریت قاطع به آن میگروند. ما این را تجربه کردیم.
احمدینژاد تصریح کرد: من در الازهر که رفتم، در حرفهایشان از دعوای شیعه و سنی گفتند و اینکه آن با زنش دعوا کرده و فلان..... اما من گفتم پیامبر محور هستی و وحدت ماست. اگر پیامبر الان بود چکار می کرد. مگر نمیگوییم که پیرو او هستیم. این همه ظلم میشود شما چسبیدهاید به دعوای این قبیله با آن قبیله! شما الازهرید! برنامه تان برای اداره جهان چیست؟ حالا هم دیدیم که تنیجه اش چه شد. من فکر می کنم این اندیشه برای قدرتمندان و ثروتمندان جهان هم مفید است. آن ها هم با سرعت نور دارند از این طرفی می روند.
نامه بوش را با وضو و حضور قلب نوشتم/ نیشهای صدا و سیما برای ما نوش بود
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد در ادامه برنامه نکوداشت 8 سال تلاش جهادی رییس جمهور که در محل مرکز همایش های صداوسیما برگزار می شود، گفت: برای اصلاح جهان، باید اول از رئیسشان شروع کرد. من به بوش نامه دادم. برخی فکر کردند کار ما صرفا سیاسی است ولی بخدا اینگونه نبود. من تمام آن نامه را با وضو و حضور قلب نوشتم. البته معمولا دولت همینگونه است. نیتم این بود که ای خدای بزرگ در این نامه هدایت قرار بده و اگر نپذیرفت، آنچه شایسته اش است و البته نپذیرفت و دیدیم که چه شد.
وی ادامه داد: امام راحل در آداب نماز بحثی پیرامون امر به معروف و نهی از منکر دارند. امر به معروف و نهی از منکر برنامه تبلیغ و دفاع از ارزش های دینی است و امام می گویند اول باید قلبت را سرشار از عشق به آن کنید در غیر این صورت عمل شیطانی است.
وی تاکید کرد: امام راحل می گویند خدا می توانست فرعون را مومن کند و می توانست هشدار دهد و محو کند و می فرماید خدا برای هدایت بنده متمردی مانند فرعون یکی از بهترین بندگان خود را برگزید این موسی را در کوره حوادث برد و حتی 8 سال کار سخت کرد. خدا برای بنده طغیان کار چه طراحی می کند و ما برای تبلیغ ارزش ها چه می کنیم؟
وی با بیان این که من بیش از 100 سفر خارجی رفتم و برخی از این سفرها 56 ساعت در هواپیما بوده ایم و باید از نقطه اوجی استفاده می کردیم، گفت: بنده 9 بار به سازمان ملل رفته ایم. در سفر به سازمان ملل از تهران که سوار می رویم تا برگردیم کار است و جز خیابان ما بین هتل و محل کار را ندیده ام.
رئیس جمهور افزود: بنده 100 ها سخنرانی در مجامع گوناگون داشته ام. یک نفر نتوانسته یک تناقض از حرف های ما در بیاورد. امروز بحث جایگزینی حکومت جهانی در دنیا مطرح است.
احمدی نژاد ادامه داد: بارها تلاش کردند ما به نیویورک نرویم و سال اول تهدیدمان کردند و سه بار پیش آمدند و گفتند که خطر است و کجا می خواهید بروید؟ اگر قرار باشد سال اول نرویم دیگر هیچ گاه نمی توانیم برویم. بارها تلاش کردند که بنده را تخریب کنند که شما دیدید چه اتفاقاتی در دنیا افتاد. بارها تحریم گفت و گو با احمدی نژاد را مطرح کردند.
وی ادامه داد: یکی از این افراد که خیلی صهیونیستی است بارها بنده را برای مصاحبه تحریم کرد اما زمانی که دید رسانه ها برای مصاحبه با بنده صف کشیده اند در راه روهای برگزاری اجلاس به من می گفت تورو خدا یک سوال بنده را جواب بدهید!
وی تاکید کرد: صهیونیست ها رفتنی هستند و فلسفه وجودیشان را از دست داده اند.
احمدی نژاد درباره مسئله هولوکاست گفت: طرح این مسئله ستون فقرات نظام سرمایه داری را متلاشی کرد و همه روی یک محور تعصب داشتند و بنده مانند بسیجی بدون ترمز حرکت کردم.
رئیس جمهور تصریح کرد: در حوادث منظقه چه در تحلیل و چه در ورود باید مراقب باشیم و اصول قطعی خود را فراموش نکنیم. اصول قطعی ما حقوق مردم است و باید مراقب دشمنان قسم خورده باشیم. ما باید طوری رفتار کنیم که حرف ما در دنیا از اعتبار نیافتد.
در این لحظه پخش زنده سخنرانی رئیس جمهور قطع شد و مجری شبکه خبر اعلام کرد که پخش مشروح اخبار پس از پایان سخنرانی احمدی نژاد خواهد بود.
پس از آن احمدی نژاد ادامه داد: نقشه کشیدند که ان پی تی را اصلاح کنند و هیچ کدام از سران نرفتند و در پیش نویس گفتند که ایران باید فعالیت های خود را تعلیق کند و بنده اعلام کردم که می خواهم در این اجلاس شرکت کنم و موضوع تغییر کرد.
احمدی نژاد تصریح کرد: در خلال بحث هسته ای اندیشه مهدویت در دنیا مطرح شد و وحدت ملی تقویت شد. جبهه نظام سرمایه داری به هم ریخته است و دچار اشکال در تحلیل و دریافت شده است.
وی تاکید کرد: باید خودمان را در سطح مدیریت جهان باور کنیم. رمز اقتدار ولایت وفقیه این است که پشت آن اندیشه عمیق تاریخی و الهی است. ما معتقدیم حکومت جهانی برای امام است و باید دنیا بسیج شود و به مظلومیت 1170 ساله پایان دهیم. این مهم ترین ماموریت انقلاب اسلامی است.
وی با تقدیر از عملکرد صدا و سیما تاکید کرد: صدا و سیما هم نوش هایش برای ما نوش بود و هم نیش هایش نوش بود.
29219
نظر شما