22 گام تا استاد شدن.../ چگونه فیلم کوتاه بسازیم؟

کتاب «چگونه فیلم کوتاه بسازیم» اثر کلیفور تورلو با ترجمه‌ رحیم قاسمیان از سوی نشر ساقی روانه‌ بازار کتاب شد.

به گزارش خبرآنلاین، «چگونه فیلم کوتاه بسازیم» تکنیک‌هایی درباره‌ ساخت و عرضه‌ فیلم کوتاه ارایه و به مسایلی اشاره می‌کند که اغلب، سازندگان فیلم کوتاه با آن دست به گریبانند. در این اثر علاوه بر نکات و مسایل آموزشی درباره‌ ساخت فیلم کوتاه، 5 فیلم‌نامه در 5 ژانر مختلف نیز ارایه شده است و نویسنده‌ اثر سعی داشته نگاهی تحلیلی به این فیلم‌نامه‌ها داشته باشد.

این کتاب به صورت یک پکیج آموزشی جامع ارایه می‌شود که برای افرادی که می‌خواهند وارد عرصه‌ فیلم‌سازی شوند کاربردی است. این کتاب همچنین در یک بخش به معرفی جشنواره‌های بین‌المللی فیلم کوتاه، شیوه ارسال اثر به این جشنواره‌ها و معرفی سایت‌های آموزشی در زمینه‌ فیلم کوتاه به فیلم‌سازان جوان می‌پردازد. 

در معرفی این کتاب می‌خوانیم: «امروزه با هر کامپیوتر کارآمدی که مجهز به چند نرم افزار ساده و ابتدایی باشد، می توان کار تدوین، خلق موسیقی، و افزودن جلوه های صوتی به فیلم را انجام داد. سپس می توان آن ها را روی وب سایت هایی گذاشت و اگر کسی بخواهد فراتر برود، می تواند کارهای پیشرفته تری روی فیلم انجام دهد و سپس با استفاده از یک دستگاه نمایش خانگی، اتاق نشیمن خانه را به یک سالن کوچک نمایش فیلم بدل سازد. این کار از عهده هر کسی برمی آید. اما چگونه خودتان را عرضه می کنید تا شناخته شوید؟ چگونه فیلم درخشانی را که ساخته اید به دیگران معرفی می کنید؟ یا مهم تر از آن در برابر افرادی که می توانند در مورد حیات حرفه ای فیلم سازی شما تصمیم بگیرند، چگونه خودتان را نشان می دهید؟
این کتاب می خواهد زمینه پاسخ به این پرسش ها را فراهم سازد و طی مراحل نگارش فیلمنامه، تهیه فیلم، تامین بودجه، انتخاب بازیگر، کارگردانی ، تدوین و اکران فیلم کوتاه، منبع الهام و راهنمای فیلم سازان باشد. این کتاب دربردارنده ی تجزیه و تحلیل فیلمنامه ی پنج فیلم کوتاه است که شامل یک فیلم مدرن سوررآلیستی، یک فیلم ترسناک، یک فیلم جنایی، یک اثر کمدی، و یک اثر کاراگاهی به سبک"فیلم نوآر" است که بر اساس داستانی کوتاه نوشته شده است. »

این کتاب با قیمت 21 هزار تومان منشتر شده است.

 بنابراین گزارش این ناشر همچنین به تازگی کتاب «آناتومی داستان، بیست و دو گام تا استاد شدن در داستان‌گویی» اثر جان تروبی با ترجمه‌ محمد گذرآبادی را به بازار نشر عرضه کرد. مسأله اصلی تروبی در این کتاب 600 صفحه‌ای، طراحی بوطیقای عملی بوده است، یعنی فن داستان‌گویی که در تمام اشکال داستانی کاربرد داشته باشد.

تروبی با وجود این‌که عمده‌ مباحث خود را با محوریت فیلم‌نامه مطرح می‌کند، به انواع دیگر داستان نیز بی هیچ محدودیتی می‌پردازد. یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های این کتاب، مقایسه‌ شاهکارهای داستان‌گویی در رسانه‌های مختلف است. نویسنده در این اثر به خوبی نشان می‌دهد که تکنیک‌های داستان‌گویی به شیوه‌های تقریباً یکسان در همه‌ انواع داستان به کار می‌روند و قصه‌گویان بزرگ از گذشته‌های دور تا کنون با زبانی مشترک سخن گفته‌اند که همان زبان داستان است.

او معتقد است رسیدن به مقام استادی در داستان‌گویی کاری شاق است اما زمانی که فن آن را فرا گرفته و زندگی خود را به داستانی بزرگ تبدیل کنید از قصه‌های شگفت‌انگیزی که خواهید گفت به حیرت فرو می‌روید. این کتاب روش‌ها و چگونگی خلق یک داستان زنده و پیچیده به گونه‌ای که در ذهن مخاطب رشد کند و هرگز نمیرد را نشان داده است.

این کتاب با قیمت 25هزار تومان عرضه شده است.


6060

 

کد خبر 304802

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعید A1 ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۳۱
    7 1
    بسیار عالی . ممنون که معرفی کردید
  • پیمان یعقوبی A1 ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
    2 0
    سلام ممنون از لطف شما ولی من دوست دارم در مورد نحوه تصویربردار و فرمت ضبط فیلم و همچنین استاندا رد صدا و سیما برای پخش و همچنین حداقل دوربینی که میشه با آن فیلم کوتاه ساخت چیه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین