چگونه فرزندمان را از تفکرات منفی نجات دهیم؟/فکر نکنید، زندگی کنید

«نجات فرزند از تفکر منفی» عنوان کتابی از تامار چنسکی با ترجمه فرناز فرود است که راهبردهایی را برای کمک به مادران، پدران و فرزندان به منظور مدیریت افکار منفی و تثبیت انعطاف‌پذیری عاطفی ارائه می‌کند.

تامار چنسکی در کتاب «نجات فرزند از تفکر منفی» ضمن بررسی دلایل زیربنایی نگرش‌های منفی کودکان، راهبردهایی را برای کمک به مادران، پدران و فرزندان به منظور مدیریت افکار منفی، ایجاد خوش‌بینی و تثبیت انعطاف‌پذیری عاطفی ارائه می‌کند.

نویسنده نشان می‌دهد چگونه می‌توان با واداشتن کودک به تفکر دقیق درباره مشکلی که با آن روبه‌روست، او را از ناامیدی و سرخوردگی نجات می‌دهد. کتاب «نجات فرزند از تفکر منفی»، ابزار مورد نیاز پدران، مادران، سرپرستان و متخصصان بالینی را برای آسوده کردن کودکان از بار عواطف منفی و ساختن ذهنیت مثبت و متکی به نفس ارائه می‌دهد تا در مسیر آینده‌ای شاد و روشن به حرکت درآیند.

در مقدمه کتاب آمده است: «همیشه پدر و مادرها، نخستین افرادی هستند که نسبت به غمزدگی کودک واکنش نشان می‌دهند... پدران و مادران کودکان یا نوجوانانی که به طور طبیعی منفی‌گرا یا مستعد تفکر افسردگی هستند می‌توانند یاد بگیرند که با تشخیص لغزش فرزند خود به درون گاوصندوق مسدود و دست نیافتنی، واکنش موثری نشان دهند.»

بخش یکم کتاب با عنوان «تغییر ذهن فرزند» ما را از پیشینه به برنامه اصلی می‌رساند. در این بخش به نظریه‌های گوناگون درباره علت‌ها و لازمه‌های تفکر منفی پرداخته و به راهبردهای مختلفی برای تشخیص توانایی‌های کودک اشاره می‌شود.

بخش دوم کتاب «منفی در برخورد با جهان» نام دارد.در این فصل به شیوه تشخیص و درمان افسردگی توجه شده است. این بخش به درد خانواده‌هایی می‌خورد که حدس می‌زنند فرزندشان در برابر این خطر آسیب‌پذیر است. نویسنده تاکید کرده که لازم است شادی را از نو تعریف کنیم. او همچنین گفته است: پدر و مادرهایی که با نقشه و پیچ و خم‌های افکار منفی کودک خود آشنا هستند می‌توانند در تغییر زندگی او بسیار موثر باشند.

«نجات فرزند از تفکر منفی»، نوشته تامار چنسکی با ترجمه فرناز فرود در 3000 نسخه و به قیمت 12000 تومان از سوی «کتابهای دانه» (موسسه انتشارات صابرین) منتشر شده است.

بنابرگزارش مهر، همچنین کتاب «فکر نکنید، زندگی کنید» نوشته ریچارد کارلسن مشاور مدیریت استرس از سوی نشر پوینده منتشر شد.

کارل گوستاو یونگ زمانی گفت: بزرگترین معضلی که انسان با آن رو به رو است، بیماری ذهنی جدی نیست بلکه ناخشنودی ذهنی است که باید مورد توجه قرار گیرد. ریچارد کارلسن که یک مشاور مدیریت استرس است، در کتابی که با ترجمه مهدی قراچه‌داغی از او توسط انتشارات پوینده منتشر شده است، از مخاطبان خود می‌خواهد فکر نکنند، بلکه زندگی کنند.

او می‌گوید کتاب را برای همه کسانی نوشته که می‌خواهند به حال بهتری برسند، کسانی که افسرده‌اند و با اندوه ادامه‌دار رو به رو هستند، چشم‌اندازی منفی دارند، اغلب ناخشنودند و حال خوشی ندارند، درباره هدیه زندگی خود احساس حق‌شناسی نمی‌کنند.

کتاب «فکر نکنید، زندگی کنید» در واقع ادامه کتابی است قبلاً با عنوان «می‌توانید در هر شرایطی سر حال باشید» منتشر شده است. کارلسن مدعی است روش رسیدن به شادی و شادمانی که در کتابش آن را توضیح داده، می‌تواند به همه کمک کند تا به لحاظ روحی و روانی در موقعیت بهتری قرار بگیرند اما اگر به لحاظ اعصاب و روان در شرایط نامناسبی قرار دارید، این کتاب نمی‌تواند جایگزین مراجعه به روان‌درمانگر یا روانپزشک باشد.

او مخاطبان خود را دعوت کرده که با روش‌های پیشنهاد شده در این کتاب، با ذهنی باز رو به رو شوند و اینگونه فکر نکنند که ایرادها بیش از اندازه ساده‌انگاری شده‌اند. کتاب اخیر در 19 فصل زیر عناوینی مانند اندیشه و احساس، درایت، سیستم‌های فکری، روحیه، سوگ و از دست دادن، بیماری و مرگ، هنر خوشبختی و خوشبختی و قدرشناسی، تدوین شده است.

کتاب 192 صفحه‌ای «فکر نکنید، زندگی کنید» در شمارگان 2000 نسخه و با بهای 9000 از سوی نشر پوینده منتشر شده است.

 

6060

 

کد خبر 305021

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رامین IR ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    2 11
    من فکر میکنم تبلیغ از کتابی که نوشته یه غیر مسلمانه و ترویج افکار اونها درست نیست اونا به دبد غربی و غیر دینی به مسایل نگاه میکنن ما میخواهیم یه بچه مسلمان تربیت کنیم یه فرزند با ایمان و خداپرست با تریبت و اخلاق اسلامی و دینی مشکل ما اینه که از دین خودمون و فرمایشات پیشوایان دینی اطلاع کمی داریم و در این زمینه کمتر تحقیق میکنیم فکر میکنیم که اگه یه کتابی با وازه های جدید به میدان امد چی شده در مورد چگونگی تربیت اولاد دستورات زیادی داریم که درست تبیین نشده انقدر در احادیث شریف در زمینه های مختلف اخلاقی در سنین مختلف مطالب اومده که من الان نمیتونم بگم به هر حال تبلیغ از غربی ها و افکار انها نکنیم ما اگه درست به دین خودمون عمل میکردیم و شناخت خودمونو بالا میبردیم الان ایقدر مشکلات نداشتیم
    • بی نام A1 ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
      0 0
      بخونش پسرم بعد نقدش کن. نبین کی میگه ببین چی میگه.حضرت علی
  • سید احمد A1 ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۳۰
    0 0
    من با نظر رامین کاملا" موافقم.ما با آداب و رسوم و علوم تربیتی اصیل ایرانی و اسلامی بیگانه ایم . بهتره اول از داشته های خودمون استفاده کنیم و هروقت کم آوردیم سراغ دیگران بریم و ببینیم چی میگن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین