مهر نوشت:

پسر جوان وقتی متوجه شد دختر مورد علاقه اش ازدواجش را از او مخفی کرده، در اقدامی جنون آمیز زن جوان را کشت و جسدش را به آتش کشید.
 12 تیرماه امسال مردی با مراجعه به کلانتری مولوی از ناپدید شدن مرموز خواهرش خبر داد. او در جریان تحقیقات به ماموران گفت: دیروز خواهرم برای خرید از خانه خارج شد و پس از آن دیگر بازنگشت. به دلیل اینکه او هیچ وقت بدون اطلاع جایی نمی رفت احتمال می دهیم برای او مشکلی پیش آمده باشد.
پس از این شکایت پرونده برای رسیدگی به کارآگاه هفتم پلیس آگاهی فرستاده شد و تیمی از کارآگاهان تحقیقات در این رابطه را آغاز کردند. در حالیکه هیچ ردی از زن جوان به نام اکرم در دست نبود فرد ناشناسی با خانواده او تماس گرفت و مدعی شد اکرم را در حوالی ایستگاه راه آهن دیده است. پس از این تماس پرونده وارد مرحله تازه ای شد و به دلیل اینکه احتمال می رفت زن جوان به قتل رسیده باشد پرونده اش در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
ماموران در جریان بررسی های خود متوجه ارتباط اکرم با مرد جوانی به نام قاسم شده و او را هفته گذشته دستگیر کردند.
قاسم پس از انتقال به اداره آگاهی در بازجویی های اولیه منکر ارتکاب به قتل شد اما در ادامه لب به اعتراف گشود و گفت از حدود هشت ماه قبل با اکرم دوست بودم، من به او علاقه مند بودم و می خواستیم با هم ازدواج کنیم . روز حادثه همراه او به حوالی کردان رفته که در آنجا از اکرم خواستگاری کردم اما او در جواب گفت که همسر و فرزند دارد و در این مدت این موضوع را از من مخفی کرده بود. با شنیدن این موضوع عصبانی شده و با دست ضربه محکمی به سرش زدم که سرش محکم به شیشه ماشین برخورد کرده و جان سپرد. ابتدا جسد را در حوالی کردان رها کرده اما به دلیل اینکه می ترسیدم دستگیر شوم جسد را به بیابان های اطراف کرج برده و در آنجا به آتش کشیدم.
سرهنگ حاجی زاده معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی با اعلام این خبر گفت: با اعترافات متهم، کارآگاهان محل آتش زدن جسد را شناسایی و با حضور در آن محل بقایای جسد زن جوان را کشف کردند.
وی افزود: با توجه به تناقض گویی های متهم، تحقیقات برای شناسایی انگیزه او ادامه دارد.
28245

کد خبر 305399

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نسترن IR ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
    36 59
    این سرانجام بی وفایی و عمل نکردن به دستورات اسلام است .
    • بی نام IR ۲۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
      37 5
      آخه چه ربطی به اسلام داره ؟؟؟ بی وفایی و خیانت کلا در هر دینی و در هر قاموسی خوب نیست . تمام .
    • بی نام A1 ۰۴:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
      16 12
      اگه شوهر خودت بهت خیانت کنه با این اعتماد به نفس حرف میزینی یا نه؟
  • بی نام A1 ۲۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
    19 3
    عشق باید دو طرفه باشه اما اینجور که بوش میاد عشق یعنی گشگ

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین