دفاع از وزیر پیشنهادی ارتباطات/ واعظی ساختار وزارت ارتباطات را می شناسد

رمضانعلی سبحانی فر، رییس کمیته ارتباطات مجلس و عضو کمیسیون صنایع مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات سخن گفت.

سبحانی فر گفته هایش را با تشکر از خجسته که وقت خود را در اختیار او قرار داده بود تا از وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات دفاع کند آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین سبحانی فر گفت: « وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از وزارتخانه های زیر بنایی است که خدمات دهی آن در سایر بخش ها بی نظیر است. یعنی بازاری و تجار، کشاورز، زنان خانه دار و... همه از خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده می کنند. بیش از 30 درصد مردم از اینترنت بهره برداری می کنند. تلفن همراه در دست همه افراد قرار داد. لذا در راس این وزارتخانه باید کسی باشد که آَشنایی کافی و وافی به این صنعت داشته باشد. دوم اینکه فردی باشد که در میان این خانواده باشد و ساختار سازمانی این وزارتخانه را به خوبی بشناسد. ساختار نیروی انسانی را بشناسد تا بتواتند از ظرفیت های آن استفاده کند. به همین دلیل بر خودم واجب دانستم از برنامه ها و عملکرد دکتر واعظی صحبت هایی مطرح کنم.»

او در معرفی وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات واعظی را از نیروهای متخصص و متدین و موثر در مبارزات قبل از انقلاب و پیشتازان بازسازی و پیشرفت مخابرات از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی دانست. »

عضو کمیسیون صنایع مجلس ضمن تشکر از رییس جمهوری بابت پیشنهاد واعظی به عنوان وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: « نکات مهمی از برنامه آقای دکتر واعظی را مطرح می کنم. برنامه های ایشان نشان می دهد که شناخت کافی در این بخش را دارند. بر این اساس کاستی ها و چالش ها را در برنامه خود پیش بینی کرده اند.»  

سبحانی فر افزود: « برنامه ریزی حول محور سند چشم انداز و برنامه پنجم تدوین شده است. در دسترس گرفتن اینترنت پر سرعت با تقویت کنترل و نظارت حاکمیت آورده شده است. »

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلی در ادامه دفاع خود از وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات به دیگر سر فصل های برنامه های محمود واعظی اشاره کرد و به دفاع آن پرداخت. 

3939

کد خبر 308042

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین