در حالی که هدیه تهرانی می‌گوید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری 220 میلیون تومان برای برپایی نمایشگاه عکسش به وی کمک کرده است ؛ اما روز گذشته سخنگوی این سازمان اعلام کرد تنها 80 میلیون تومان به این هنرمند اعطا شده است.

به گزارش ایسنا، هدیه تهرانی 23 آذرماه در نشستی خبر گفت: هزینه نمایشگاه عکس‌های من که با نام آبان‌گان در خانه هنرمندان برپا شده است، حدود 220میلیون تومان بوده و این پول به شکل وام از سوی سازمان میراث فرهنگی به من ارائه شد؛ اما از آنجا که محتوای آب برایم اهمیت داشت، تمام قاب‌ها را از جنس فلکسی گلس انتخاب و برای تک‌تک تابلوها نقشه ویژه‌ای را طراحی کردم. هزینه قاب‌ها از 200 هزار تومان تا 700 هزار تومان بود و در هیچ‌کدام از آنها حتی یک پیچ و مهره نیز استفاده نشده است و زمانی بیش از 5/1 ماه برای ساخت این قاب‌ها صرف شد.

 سخنگوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ؛  در اظهار نظر متفاوتی در این زمینه گفت: مبلغ وامی که سازمان به نمایشگاه عکس هدیه تهرانی داده حدود 80 میلیون تومان است و مبلغ 220 میلیون تومان وی از سوی هدیه تهرانی اعلام شده. درباره هزینه کل نمایشگاه است. ضمن آن‌ که کمک انجام ‌شده به این نمایشگاه به شکل‌های مختلف و نه فقط از طریق پول نقد انجام شده است.

 محسنی درباره دلیل حمایت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از نمایشگاه عکس هدیه تهرانی که وجه میراثی یا گردشگری ندارد نیز گفت: این حمایت به‌ دنبال انتخاب نام «آبان‌گان» برای نمایشگاه عکس او و تلاش سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای معرفی جشن ایرانی آبان‌گان در ستایش آب انجام شده است. گذشته از این، سازمان در این اقدام از یک هنرمند حمایت کرده است که لزوما کارهایش نباید وجه میراثی داشته باشد.

وی در پاسخ به این‌که وقتی هنوز صندوقی تشکیل نشده، چطور به هدیه تهرانی 220 میلیون تومان وام داده شده است، اظهار کرد: صندوق از 2 تا 3 هفته پیش تشکیل شده و وام او نیز همان زمان پرداخت شده است.

چندی پیش قرار شده بود تا صندوق حمایت از فعالان فرهنگی و هنری در سازمان میراث فرهنگی تشکیل شود.

محسنی اما در پایان و در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که چرا سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با وجود اعلام حمایت از فعالان فرهنگی و هنری، نماینده‌ای در مراسم بزرگداشت عباس جعفری، عکاس و طبیعت‌گرد جهانی کشورمان که چندی پیش در نپال ناپدید شده نداشت، بیان کرد: در زمان برگزاری این مراسم، من و حتی مدیر نشریه‌ای که آقای جعفری برای آن کار می‌کرد، در سفر رسانه‌ای زنجان بودیم.

اسفندیار رحیم‌مشایی، رئیس پیشین سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که بتازگی به‌عنوان رئیس کمیسیون فرهنگی دولت منصوب شده است، 20 آذرماه به طور سرزده از نمایشگاه هدیه تهرانی در خانه هنرمندان ایران دیدن کرد.

کد خبر 30908

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن IR ۰۵:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۶
    2 0
    هر کسی با اقایان سازش کند به نوای میرسد.پول مردم باید نابود شود
  • فیلم ساز IR ۰۸:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۶
    2 0
    برای خانم تهرانی متاسفم
  • بهزاد IR ۱۱:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۶
    3 0
    اگه به هدیه وام هدیه ندن ،پس به کی می خوان هدیه بدن
  • شيده IR ۱۵:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۷
    2 0
    مگه بانكها وام نميدن؟!! مگه سازمان میراث بانكه كه وام ميده؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین