فارس نوشت:

وزیر بهداشت گفت: در مورد ادغام یا انتزاع دانشگاه علوم پزشکی ایران، موضوع برای بررسی قانونی و حل اختلاف نظر دولت، قوه مقننه و قوه قضاییه خانم الهام امین زاده، معاون حقوقی رئیس جمهوری تصمیم گیرنده است، من ترجیح می‌دهم وارد این چالش نشوم و هر چه قانون گفت ما هم مجری هستیم.

حسن قاضی زاده هاشمی در حاشیه مراسم روز پزشک که شامگاه پنجشنبه در سالن اجتماعات وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره تعیین تکلیف دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح داد:‌ با توجه به اظهار نظر قوه مقننه و قوه قضاییه در مورد وضعیت دانشگاه علوم پزشکی ایران و اختلاف نظر آنها با دولت، حل این اشکال حقوقی از وزارت بهداشت فراتر رفته است.

وی گفت: با توجه به اختلاف نظر قوه مجریه و قوای دیگر پرونده تعیین تکلیف دانشگاه علوم پزشکی ایران (انتزاع یا ادغام آن با دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی)، رئیس جمهوری پرونده تعیین تکلیف این دانشگاه را به خانم الهام امین زاده،معاون حقوقی خود ارجاع داده است تا بعد از بحثهای حقوقی با قوای دیگر بر اساس قانون و تصمیم نهایی عمل کنیم.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی ایران بعد از انقلاب تشکیل شده و به عنوان یکی از 3 دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی در حوزه‌های مختلف خدمات بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی فعالیت داشته است اما در زمان وزارت مرضیه وحید دستجردی و زمانی که باقر لاریجانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و قائم مقام وزیر بود با دستور وزیر بهداشت این دانشگاه منحل و بخش آموزشی و تحقیقاتی آن در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بخش خدمات بهداشت و درمان آن به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واگذار شد.

این تصمیم با برکناری وحید دستجردی و حضور حسن طریقت منفرد با تصویب شورای گسترش وزارت بهداشت لغو و مجدداً دانشگاه علوم پزشکی ایران احیا شد و طریقت منفرد، وزیر سابق بهداشت علت این تصمیم را درخواستهای مکرر اعضای هیئت علمی این دانشگاه و نیز اختلال و فشار کاری که به بخش خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وارد شده بود، اعلام کرد.

بعد از آن قوه مقننه به ریاست علی لاریجانی و قوه قضاییه به ریاست صادق آملی لاریجانی با این تصمیم شورای گسترش وزارت بهداشت که به تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس جمهوری رسیده بود، مخالفت کردند. اما شورای عالی انقلاب فرهنگی مجدداً در یک مصوبه دیگر تصمیم گیری نهایی در این مورد را جزو حوزه اختیارات وزیر بهداشت اعلام کرد.

وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس که نظر شخص شما درباره انتزاع یا ادغام دانشگاه علوم پزشکی ایران چیست گفت: من اکنون دیگر عضو هیئت مدیره یک دانشگاه علوم پزشکی نیستم بلکه مسئول بخش اجرایی حوزه سلامت هستم و ترجیح می‌دهم نظر شخصی خودم را در این مورد اعلام نکنم تا دچار چالش جدید نشویم. یعنی هر نظری دارم را متوقف می‌کنم به امر قانون و نظر معاون حقوقی رئیس جمهوری که بعد از مذاکره با قوه مقننه و قوه قضاییه از جمله دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری در زیر مجموعه این قوا مشخص می‌شود و به هر نتیجه‌ای که رسیدند ما هم تابع قانون هستیم.

قاضی زاده هاشمی در پاسخ به این پرسش که این نتیجه تصمیم کی مشخص و اعلام می شود گفت: فکر نمی کنم تصمیم گیری نهایی در مورد دانشگاه علوم پزشکی ایران بیش از 2 تا 3 هفته طول بکشد

۴۷۴۷

کد خبر 309634

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
    4 3
    ای کاش معاون جقوقی فکر هم به حال ادغام دانشگاه شهید عباسپور در شهید بهشتی بکند، که بلاتکلیف مانده است.
  • رند تبریزی IR ۰۴:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
    4 4
    ورود قوه قضاییه و قوه مقننه در این مورد به لحاظ حقوقی جایز نیست و ضمنا این مورد در حوزه اختیارات وزیر محترم هم نیست بلکه در حال حاضر با توجه به ساختار حقوقی حاکم بر کشورمان اختیار تصمیم گیری در این مورد در حوزه اختیارات شورای گسترش دانشگاه ها و شورای عالی انقلاب فرهنگی و دو وزارت علوم و بهداشت می باشد البته دانشجویان فعلی هم ذیحق هستند لذا در صورت اعتراض می توانند به دیوان عدالت اداری شکایت کنند و رای دیوان قاطع دعوی و فصل الخطاب خواهد بود
  • بی نام A1 ۰۵:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
    2 1
    دانشگاه هیات مدیره نداره، بلکه هیات امنا داره
  • بی نام A1 ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
    12 7
    اميدوارم انتزاع انجام شه و اين اقدام از ريشه نادرست جبران.
    • بی نام GB ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۱
      8 4
      متأسفانه این انتزاع جبران اون ادغام نیست و فقط یک اشتباه جدید هست
  • اميد A1 ۰۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    6 9
    به اميد سر بلندي ايران كه طي 5 ماه گذشته با دانشگاه ايران هر چه توانستند كردند ايران زنده باد
  • بی نام A1 ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    4 5
    جاویدان ایران عزیز ما
  • الف A1 ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
    8 3
    دانشجویان تنها نیستند، ما والدین نیز منتظر نظر مقامات بالادستی هستیم. دولت قانون گرا، جلوی قانون گریزی و قانون تراشی دولت سابق را بگیر. دانشجو بازیچه آنان نیست.
  • بی نام EU ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۶
    0 1
    آقا تکلیف ما ورودی91معلوم نیست...نه برنامه داریم نه خوابگاه نه دانشگاه...چه وضیه؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین